מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינדקס תרופותמאיר וייס16/01/2011
שלום אבקש לדעת עם תרופות משמינות. אני עברתי ניתוח קיצור שרבול וירדתי 32 ק.ג ובזמן האחרון שמנתי כ10 ק.ג שאלתי עם יש קשר לתרופות שאני צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדקס תרופות - תגובה
רביב ברקל19/01/2011שלום .
א. אתה צריך לרשום אילו תרופות אתה נוטל.
ישנם תרופות המביאות לצבירת נוזלים וישנם תרופות למשל בטיפול בסוכרת המביאות
להשמנה או מקשות על ירידה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופות שאני נוטל:
מאיר וייס20/01/2011רביב שלום
לפני הכל רב תודות על תגובתך
הנה רשימת התרופות שאני נוטל בכל יום
פעם ביום
נורמיטן 25
ריזדין10 מ"ג
טריטייס 5 מ"ג
אלדוספירון 25 מ"ג
ספיריבה 18 מיקרוגרם (אבקה לשאיפה כמוסות קשיחות )
LIPITOR 40 MG
פורדיל קפסולות 12 מק''ג
דיובאן 160 מ"ג
אורסופאלק
ניאוטיגאזון 25 מ''ג
SINGULAIR 10 Mg
CIPRALEX 20 Mg
פעמיים ביום
לוסטרל 50 מ"ג
אשמח לקבל תשובה מהירה
אבקש לציין שאני לא אוכל הרבה
תודה רבה
מאיר וייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תוספי תזונה ואלפוריד.מיקה15/01/2011
שלום,
אני נוטלת שני כדורי אלפוריד ( 0.25 כל אחד ) בשעות הערב לטיפול זמני בחרדה.
בנוסף עלי ליטול ויטמין D ולהרגעה כללית המליצו לי לשעות הבוקר לקחת ביו קאלם ( יש שם ויטמיני B , מגנזיום וחומצות אמינו).
האם מותר ליטול שילוב זה או שאסור לקחת טיפול מרגיע מול טיפול אנטי חרדה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תוספי תזונה ואלפוריד. - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011מיקה שלום רב,
אין מניעה לשלב את התרופות עם צמחי המרפא,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנהנטלי15/01/2011
שלום רציתי לשאול שאלה האים גלולות דיאנה תמיד הכילו לקטוז וסוכרוז או שרק לאחרונה ששינו את האריזה של הגלולות לחדשה גם הוסיפו את זה לתרופה? ולמה פיתאום הם ניהיו גלולות מצופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דיאנה - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011נטלי שלום רב,
לא ידוע לי על שינוי בגלולה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים וטיפול הורמונלינטלי15/01/2011
לרופא שלום אני לוקחת גלולות מסוג דיאנה 35 ואני מתחילה לעבור טיפולי שיניים רציתי לישאול האים חומר ההרדמה שהרופא מזריק לי לשיניים לא ישפיע על הטיפול ההומונלי ? לא יפריע לו להיות אפקטיבי יש לציין שהרופא שיניים אמר לי שהוא מישתמש בחומר מרדים אדרנלין משהוא כזה אני צריכה פשוט להיות בטוחה שזה לא ישפיע על הטיפול ההורמונלי זה מאוד חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים וטיפול הורמונלי - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011נטלי שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב את הגלולות בטיפול השיניים אך ליתר ביטחון מומלץ להיוועץ ברופא המטפל שלך לפני כן,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנהנטלי15/01/2011
דייר שלום ברצוני לישאול עוד שאלה בגלולות או יותר נכון באריזה הישנה של גלולות דיאנה לא היו רשום שמה שהם מכילות לקטוז וסוכרוז ובאריזה החדשה רשום שהם מכילות סוכרוז ולקטוז האים הוסיפו את זה לתרופה או שלא? אני פשוט הייתי מרוצה מאוד מהאריזה הישנה של הגלולות ועכשיו אני חושבת שהם שינו שמה משהוא או שלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דיאנה - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011נטלי שלום רב,
למיטב ידיעתי לא שונה הרכב הגלולה אך בכל מקרה תוכלי להתייעץ עם הרופא המטפל שלך לגבי אפשרות של החלפת הגלולה באחרת ללא לקטוז,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר בברזל וסידןמיכל15/01/2011
אני בת 47 (עדיין מקבלת מחזור - נוטלת גלולות פמינט ) ולצערי כבר בגיל זה סובלת מחוסר בסידן (אוסטאופוניה) וגם בברזל(פריטין).
קיבלתי מהרופא תוספת סידן (VITACAL+D) .
בבדיקת דם ראיתי כי הפריטין עומד על 9 אז קניתי פמינה - ברזל פלוס (מתאים במיוחד לנשים).
שאלותי:
האם ניתן לקחת את שני התוספים יחד ?
האם יגרם נזק כלשהו אם אקח את שניהם על בטן ריקה בבוקר ?
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר בברזל וסידן - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011מיכל שלום רב,
ברזל וסידן מתחרים על ספיגה ולכן רצוי להפריד תוספים למזון, כגון לא לקחת תוסף ברזל לאחר ארוחה חלבית ולא לקחת תוסף סידן לאחר ארוחה בשרית.
אני ממליץ להפריד כשעתיים בין הברזל לסידן.
את הסידן ניתן לקחת לאחר הארוחה אך בלי חלב.
את הברזל רצוי לקחת עם מיץ תפוזים לשיפור הספיגה אך ללא מוצרי חלב, קפה, תה או גבינות.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוקסין בהריוןסיוון13/01/2011
שלום אני בשבוע 6 פלוס ועשיתי בדיקות דם של TSH וT4 FREE
תוצאות הבדיקה הם:
TSH-5.57
T4 FREE-16.9
והרופא נתנה לי לשתות אלטרוקסין ..
האם יש איזושהי סכנה לעובר ומה זה גורם לעובר?
אני דואגת והודה אם יענו לי לשאלה..תודה סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרוקסין בהריון - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011סיוון שלום רב,
אין עדות לסיכון לתינוק המתפתח. התרופה אינה עוברת את השיליה.
שבוע טוב ובריא ובהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארקוקסיהחנה13/01/2011
בגלל כאב במותן רשם לי רופא אורטופד את התרופה זאת מאידך יש הרבה חוות דעת שליליות בשימוש בתרופה לאנשים מבוגרים אני בת 74 מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארקוקסיה - תגובה
אילן ללבניקוב20/01/2011חנה שלום רב,
התרופה אכן נחשבת לחזקה למדי, אך אני ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך ואם הוא חושב שזו התרופה המתאימה לך אז הייתי ממליץ לך להישמע להוראתו ולנסות זאת אפילו לתקופה קצרה כיוון שזה עדיף מאשר לסבול מכאבים חזקים.
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספירין בשילוב אתופןחיים13/01/2011
שלום רב,
אני משתמש באספירין לדילול דם באופן קבוע.
לפני יומיים התחלתי לקחת אתופן עקב דלקת, פעמיים ביום 400mg האם ניתן להמשיך פרק זמן מסוים וכמה, או רצוי להפסיק ולהחליף תרופה.
תודה - חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין בשילוב אתופן - תגובה
אילן ללבניקוב20/01/2011חיים שלום רב,
השילוב של אספירין עם תרופות אחרות לא סטרואידיאליות אשר נוגדות דלקת כמו האתופן אינו מומלץ, כיוון ששילוב שכזה עלול להגדיל את הסיכון לתופעות לוואי בלתי רצויות במערכת העיכול כגון: דלקות שונות, חומציות יתר, דימומים בקיבה ואולקוס.
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול המשולב ובדיקת החלפת הכדור נוגד הכאבים בכזה שלא יגרום לך לתופעות לוואי מיותרות,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויקטוזהאריה12/01/2011
אני חולה סכרת בן 63 נוטל לנטוס, אפידרה,וגלוקופאג', בנוסף, תרופות לדלול דם ולחץ דם, אחרי 2 התקפי לב ב- 5 השנים האחרונות אינני מצליח להתאזן גם אחרי עשרות של שינויים בלקיחת תרופות מכל הסוגים.
ה A1C שלי נע בין 9-11.5.
למרות שתרופת הויקטוזה צורפה לסל הבריאות 2010 התרופה לא אושרה לי ע"י קופ"ח.
לא מובנית לי הגישה של הקופה שאמורה לעשות את המקסימום לטובת החולה אך עושה את המקסימום לרעתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקטוזה - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011שלום רב,
לא ידוע לי מדוע לא אושרה לך התרופה ואת זאת תוכל לברר אצל הרופא המטפל שלך.
ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית למניעת תופעות הלוואי של התרופות שאתה נוטל ולשיפר מצבך הבריאותי על ידי יעוץ נטורופטי שלאחריו מותאמת לך תזונה אישית לאיזון הסוכר ולחץ הדם כמו גם צמחי מרפא ייחודים אשר מסייעים רבות בשמירה על רמות סוכר קבועות בדם. חשוב לתקן את הנזקים של התרופות במערכת העיכול ובכבד ועל ידי כך שאר המערכות יוכלו לעבוד בצורה טובה יותר,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות בפניםshalom12/01/2011
אני בן 62 ומופיעות פתאום יבלות בפנים
השתמשתי בחנקן נוזלי בצורת גיל אך היבלות לא עוברות
הגיל משאיר על הפנים צורה של כוויה לא יותר.
חבר המליץ לי על משחת wartner
מישהו יכול להמליץ על המשחה הזו
תודה מראש
שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות בפנים - תגובה
אילן ללבניקוב20/01/2011שלום שלום רב,
הייתי ממליץ לך לא לשחק עם הפנים ולנסות על דעת עצמך חומרים חזקים כמו חנקן נוזלי. ניתן לפנות ליעוץ קוסמטי טבעי אשר בטוחני כי ייתן לך מענה הולם לשאלתך ואף פיתרון טבעי,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות שבוע הפסקהעדי11/01/2011
היי,סיימתי לקחת חפיסה ראשונה של גלולות פליים כדי להקל על כאבי מחזור עכשיו אתמול סיימתי ועדיין לא הגיע לי המחזור
זה נורמאלי ? מתי הוא יגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות שבוע הפסקה - תגובה
אילן ללבניקוב20/01/2011עדי שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך, המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדקסה למושתךי מסתם אורטלי במקום קוחיה11/01/2011
שלום,
אמושתלת מסתם אורטלי וקוצב-דיפיברילטור מזה 10 שנים. נוטלת קומדין באופן קבוע.
האם אני יכולה לקבל במקום הקומדין שגורם לי לדימומים ביום יום באף ובעיקר בפה וכמו כו דימומים על פני העור . - הפרדקסה?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדקסה למושתךי מסתם אורטלי במקום קו - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011חיה שלום רב,
לגבי שינוי תרופות יש להיוועץ אך ורק ברופא המטפל המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטי לג קרמפסשני10/01/2011
שלום רציתי לדעת האם ניתן ליטול את הכדור בהריון והאם יש קשר בינו לבין מתן פיתרון לעצירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטי לג קרמפס - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011שלי שלום רב,
כפי שאני תמיד מציין בתקופת ההריון וההנקה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנגשות בין תרופותטלי10/01/2011
שלום
הנני נוטלת ויפקס 250 מ"ג ופרפנן 2 מ"ג אני רוצה לקחת נוסידקס מכיוון שאני מאד מצוננת. בהתי מהרצפט של הנוסידקס שאי אפשר לקחת עם תרופות מהסוג הזה. האם הבנתי נכון ובאמת אי אפשר? ואם כן איזה תרופה להקלה בצינון כן מותר לקחת<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנגשות בין תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב25/01/2011טלי שלום,
כפי שציינת אכן לא מומלץ לשלב את התרופות שאת נוטלת עם הנוסידקס כיוון שעלולות להתפתח תופעות לוואי בלתי רצויות. הייתי ממליץ לך להשתמש בטיפות על בסיס מי ים למניעת גודש ולחיטוי מערות האף ולגבי כדורים לטיפול בהצטננות יש להיוועץ ברופא המטפל כיוון שברוב התרופות הקיימות יש חומרים שאסורים לך לשימוש בשילוב עם התרופות הנ"ל,
תוכלי לנסות גם ספריי הומיאופטי לאף הנקרא SINUSIN של חב' HEEL אשר מטפל בהצטננות בצורה טבעית ולשלב גם כדורים הומיאופטיים למציצה הנקראים INFLUGIP,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)