מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמא בלתי פוסקהגר09/01/2011
אני בת 50 ולוקחת סימבקור, וולבוטרין ורמיפריל. אני כל הזמן צמאה ושום משקה כולל מים לא מרגיעים את תחושת הצמא. נבדקתי לגבי סוכר ומלחים והכול תקין. האם יתכן שאחת מהתרופות שאני נוטלת אחראית לצמא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמא בלתי פוסק - תגובה
אילן ללבניקוב26/01/2011הגר שלום רב,
לפי מחקרים מקצועיים לוולבוטרין יש תופעות לוואי רבות ובהן: ירידה במשקל, פה יבש וצמאון, עצירות, כאבי ראש ובעיות שינה. ככל הנראה תחושת הצמא שאת חשה נובעת בעקבות נטילת התרופות ולכן חשוב להרבות בשתייה (גם כדי למנוע תופעות לוואי כאלו), ולנקות את הגוף מהפסולת והרעלים.
ניתן על ידי יעוץ נטורופטי אישי בקליניקה להתאים לך צמחי מרפא אשר מתקנים את נזקי התרופות ומטהרים את מערכת העיכול והנשימה ובכך לסייע לך בפתרון תופעות הלוואי הללו,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספיריןשירי09/01/2011
שלום. אני בת 57 ואני שותה אספירין (קרטיה) 100 וסינבקור 10 מל ביגלל אירועה קטן שהיה השאלה שלי הי .שאני שוטה כבר חצי שנה . האים זה לא מזיק האים יכול ליהיות נזק . ולגבי הכמות האים הי לא מזיקה כי אמרו לי המינון נמוך. ומה הטופעות שיחולות להיות
תודה מראש שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין - תגובה
אילן ללבניקוב11/01/2011שירי שלום,
אין מניעה לשלב את האספירין אם הסימבקור.
לגבי תופעות לוואי זה לא בהכרח צריך להופיע אך אם תחושי בכאבי שרירים או עייפות רבה וחולשה יש ליידע את הרופא המטפל.
מומלץ גם לקחת את האנזים קיו 10 במינון של 50 מ"ג ליום למניעת תופעות הלוואי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרדילוקשמואל08/01/2011
לחץ דם שלי 150 לפני לקיחת הקרדילוק 10 מג בצהריים. האם ניתן לקחת עוד 2.5 מ"ג קרדילוק ביום? בן 63
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדילוק - תגובה
אילן ללבניקוב11/01/2011שמואל שלום רב,
לגבי כל שינוי במינון התרופות יש להיוועץ אך ורק עם הרופא המטפל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..דנה07/01/2011
היי
אני לוקחת טגרטול 800 מ"ג(לאפילפסיה) לאחרונה הוסיפו לי אלטרוקסין 50 מ"ג בגלל תת פעילות של הבלוטה.
בעליון של אטרוקסין בתגובות בין-תרופתיות רשום שיכול להיגרם אי יעילות במיוחד מתרופות לאפילפסיה.
האם זה בסדר לקחת את שני התרופות ואם כן יש איזה חשיבות איזה תרופה לקחת קודם?
תודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. - תגובה
אילן ללבניקוב20/01/2011דנה שלום רב,
טוב עשית שפנית ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שהשילוב של 2 התרופות שציינת עלול לגרום לתופעות לוואי בגלל אינטראקציה בין תרופתית. הטגרטול מפריע לפעילות האלטרוקסין ומפחית את ריכוזו בדם ועל ידי כך עלול להחמיר את מצב תת הפעילות של בלוטת התריס.
הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך שיבדוק זאת ויתאים לך את המינון באופן אישי שימנע את תופעות הלוואי כתוצאה מהאינטראקציה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכוליתארנון06/01/2011
שלום
בן 73 כל יום בארוחת צהריים אני אוכל אשכולית - בשעה 20:30 אני לוקח כדור סינגולייר וב 21:00 אני נוטל סימבסטטין 10 מילגרם.כפי שהתפרסם אשכולית מפריעה להתמזגות של תרופות בגוף.שאלותיי אם כן הן:
1)כמה זמן יש להמתין בין האשכולית לתרופות.
2)האם האשכולית מפריעה גם ב טיפול במשאפים.
3)גם לויתמינים d וסידן זה מפריע.
ממתין, לתשובה בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל...
הגר09/01/2011אסור לאכול אשכולית בכלל עם סימבססטין, לא משנה איזה מרווח זמן עושים. האשכולית לא מפריעה בקליטה של התרופה, אלא בפירוק שלה והסכנה הינה סכנת הרעלה ומוות. התרופה אינה מתפרקת אלא מצטברת בגוף וזה מסוכן. לגבי יתר השאלות- מקווה שייענו לך במהרה.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהאור05/01/2011
שלום,
בחודש שעבר לקחתי אנטיביוטיקה פן רפא וי ק 500 ואמרת לי שזה מבטל גלולות ולא בטוח,
רציתי לברר האם החודש הזה נחשב גם ללא בטוח?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
אילן ללבניקוב11/01/2011אור שלום רב,
כפי שציינתי האנטיביוטיקה מפריעה לפעילות הגלולות ולכן אין לשלב ביניהן בזמן הטיפול האנטיביוטי. לאחר שאת מסיימת את האנטיביוטיקה יש להמשיך שבועיים עם אמצעי מניעה אחרים ואחר כך ניתן להמשיך עם הגלולות,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על תרופה שניתנת בכמה מקרים למבין הכסאות05/01/2011
למטרות שונות.
למה מיועד PIRACETAM בפסיכיאטריה?
מה תופעות הלוואי שלו? (נורמבריין נוטרופיל)
האם פוספטיל סרין זה כמו נוטרויל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על תרופה שניתנת בכמה מקרים למ - תגובה
אילן ללבניקוב26/01/2011שלום רב,
התרופה פירצטאם משמשת בעיקר לשיפור היכולות השכליות של המוח(למשל לאחר שבץ מוחי) אך גם בשימוש לבעיות בקרישת הדם.
תופעות הלוואי עשויות להיות: מתח, בעיות שינה וכאבי ראש.
הפוספטידיל סרין זוהי תרכובת שומנית המופקת מלציטין, מהווה תפקיד חשוב בתהליכים המתקיימים בממברנות התאים. חיונית לשמירה על שלמות תאי העצב ולפעילות תקינה של המוח. מסייעת בשיפור הזיכרון והיכולת הקוגניטיבית, מגנה מפני התפתחות מחלת האלצהיימר. מומלץ לילדים הסובלים מהפרעות קשב והתנהגות ולשיפור הריכוז והמיקוד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפגודונה05/01/2011
האם הרפגו מדלל דם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפגו - תגובה
אילן ללבניקוב09/01/2011דונה שלום רב,
למיטב ידיעתי להרפגו אין השפעה מדללת דם.
הצמח הוא אנטי דלקתי, משכך כאב, ממריץ את תהליך העיכול, ממריץ הפרשת מיצי מרה, נוגד שגרון.
מחקרים הראו שיכוך כאבים במקרים של ארטריטיס, והקלה על כאבי גב תחתון.
ההרפגו מומלץ למקרים של כאבי גב תחתון, לטיפול במחלות ניווניות של השלד והשרירים וכן להגברת התאבון.
התוויות נגד הן כיב בקיבה או בתריסריון ונטיה לשלשולים.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לייעוץ הסתבכתי עם תרופותיאסתר04/01/2011
בת 55.תרופות מרשם נוטלת:
אלטרטקסין יום 50 יום 100 מ"ג
טריטייס 1.25 מ"ג
ליפיטור 40 מ"ג
גלוקומין עם הארוחות.
כמו כן בהמלצת רופא המשפחה:
ויטמין d'ויטמין b12.
באופן עצמאי נוטלת:
120 מ"ג q10
3 כמוסות אלספה
1 כמוסת מולטיויטמין לנשים
1000 מ"ג ויטמין c
400 מ:ג ויטמין e
1 כמוסת כורכומין ביו
בבוקר עם הקימה אלטרוקסין וטריטייס יחד
אחרי כ-40 דקות קפה ואיתו הq10-אמרו לי ליטול בבוקר כי הוא מעורר
עם ארוחת הבוקר ויטמין c,מולטיויטמין,ויטמין e.
בארוחת הצהריים:
אומגה,כורכום,ויטמיןd.
לפני השינה ליפיטור.
בשעות הבוקר ויטמין b12 -תוצאת בדיקת דם מראה תוצאה של 821-והרופא אמר לי להמשיך ליטול אותו.
ברקע:סכרת שהתפרצה על רקע סטרס-אני אם שכולה-תת פעילות הבלוטה-כולסטרול גבוה ולחץ דם גבוה.מאד מקפידה על תזונה נכונה.
יש לי הרגשה שהסתבכתי בין יותר מדי כדורים.
ממש אודה לך אם תמליץ לי איך להתנהג בהמשך לגבי הנטילה הלא מבוקרת הזו.מה צריך ומה לא והאם אופן ודרכי הנטילה שלי נכונים.
תודה גדולה מקרב לב,שחייך יהיו בריאים טובים ומבורכים.
בהוקרה-אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לייעוץ הסתבכתי עם תרופותי - תגובה
אילן ללבניקוב09/01/2011אסתר שלום רב,
לפי מה שציינת אופן הנטילה של התרופות הוא נכון, את האלטרוקסין יש לקחת חצי שה לפני הארוחה ואת הטריטייס אני ממליץ לך להפריד ולקחתו לאחר הארוחה בבוקר.
לגבי שאר צמחי המרפא והויטמינים אין מניעה לשלב אותם אך רצוי לקחתם בהפרש של חצי שעה מהתרופות כדי למנוע אינטראקציות מיותרות.
הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בכדי להתאים לך תזונה אישית לחיזוק כללי וצמחי מרפא אשר מטהרים את הגוף מהרעלים ופסולת התרופות ולחיזוק מערכת העיכול והחיסון.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת ליריקה לכאביםתלמידה04/01/2011
אני משופעת עם חום כשבוע. בגלל כאבי הגב לקחתי ליריקה-שבעלי לוקח את זה באופן קבוע, ולמרבה הפלא- כאבי הגב חלפו. האם זה יכול להזיק בזמן כאבי פרקים משפעת לקחת ליריקה? איני מבינה מדוע רופא המשפחה אסר עלי והמליץ מוסקול?
עובדה הליריקה עשתה את שלה וחלפו כאבי הגב. 2.:
האם מותר כפי שאני עושה? בבוקר לוקחת בבד אחת את כל התרופות: ויטמין די, אלטרוקצין וויטה קל + מינרלים.?
3. רופא המשפחה אמר שאקח 12 טיפות ויטמין די. כשהייתי בניו פארם שאלתי אותם אם יש להם משהו מאד מרוכז שלא אשתעבד להתחיל לטפטף כל פעם 12 טיפות. נתנו לי ויטמין די ואמרו לי לקחת 4 טיפות שהן שקולות כנגד 12 טיפות של ויטמין די שמוכרים בקופת חולים. לתינוקות... . מה דעתך?. סליחה על כל השאלות, אבל הן חשובות. והרבה הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת ליריקה לכאבים - תגובה
אילן ללבניקוב04/01/2011יפעת שלום רב,
ראשית כל, אני לא ממליץ לך לקחת תרופות חזקות כמו הליריקה על דעת עצמך, כיוון שהתרופה ניתנה לו במטרה מסוימת ולכן יש לקבל אישור מהרופא לפני השימוש בתרופה זו.
לגבי אלטרוקסין יש לקחת בבוקר חצי שעה לפניח הארוחה.
את הויטמינים לוקחים אחרי האוכל.
לגבי הויטמין D ככל הנראה קיבלת טיפות שהן מרוכזות יותר מהרגילות ולכן ניתן לקחת רק 4 טיפות מהן,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- נטילת תרופות העלולות לנגודקארין04/01/2011
שלום רב,
תודה על האתר הנפלא!
עקב מחלה , אני נוטלת כ-45 מ"ג של M.I.R (מורפיום בכדורים)
כל חודש אני יורדת ב 7.5 מ"ג עד אשר אגיע להפסקת נטילת התרופה.אתמול הייתי אצל הרופא שלי עקב שפעת , והוא נתן לי שתי תרופות לקחת:
1. ברונכולט פורטה (סירופ) - 10CC 3 פעמים ביום
2. ROXITHROMYCIN 150MG פעמיים ביום
האם זה בסדר ליטול תרופות אלו ביחד עם כדורי המורפיום (45 מ"ג)??
לתשובתכם המהירה אודה עד מאוד!
תודה רבה , ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף- נטילת תרופות העלולות לנגוד - תגובה
אילן ללבניקוב26/01/2011קארין שלום,
לא מומלץ לשלב את המורפין עם הסירופ כיוון שהוא מכיל קודאין וישנה אינטראקציה ביניהם שעשויה לגרום לטשטוש ולתופעות לוואי במערכת העצבים המרכזית, לכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לפני כן,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ונלאפקסיןענת30/12/2010
מאחר ואיבדתי את התיאבון נתנה לי רופאת המשפחה מירשם לתרופה נוגדת תיאבון בשם ונלאפאקסין.
ברצוני לדעת מהן תופעות הלואי מלקיחת התרופה והאם היא גורמת להתמכרות ולגמילה קשה כשארצה להפסיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ונלאפקסין - תגובה
אילן ללבניקוב26/01/2011ענת שלום רב,
ונלפקסין היא תרופה נוגדת דיכאון, המשתייכת לקבוצת SNRIs. משמשת לטיפול בדיכאון והפרעות חרדה במבוגרים. אופן פעולתה הוא ע"י השבת האיזון בין נוירוטרנסמיטורים במוח, ובכך שיפור במצב הרוח ובהרגשה הכללית.
לגבי תופעות הלוואי של התרופה:
שכיחות גבוהה: מערכת עצבים מרכזית: כאבי ראש, ישנוניות, סחרחורת, נדודי שינה, עצבנות. מערכת עיכול: בחילות, יובש בפה, עצירות, ירידה במשקל. מערכת המין והשתן: הפרעות בתפקוד מיני. שריר ושלד: חולשה שונות: הזעה שכיחות נמוכה: מערכת הלב וכלי הדם: הרחבת כלי דם, דופק מהיר, יתר לחץ דם, כאבים בחזה, תת לחץ דם תנוחתי. מערכת עצבים מרכזית: חרדה, עוררות יתר, בלבול, הפרעות בחשיבה, דיכאון. עור: גרד, פריחה מערכת המין והשתן: ירידה בתשוקה המינית, אין אונות, הפרעה בתפקוד מיני, השתנה מרובה, אצירת שתן. מערכת העיכול: שלשולים, הקאות, נפיחות, צרבות, שינוי בטעם, ירידה במשקל. שריר ושלד: רעד, נימול עיניים: ראייה מטושטשת, הרחבת אישון. שמיעה: טנטון שונות: זיהומים, התקררות, טראומה נדירות: תגובה אלרגית, ירידה בספירות תאים, אסטמה, קטטוניה, נזק לכבד עד כדי אי ספיקה , הזיות, פסיכוזה, מאניה, דימומים עוריים ופנימיים, שיעור יתר, היפונתרמיה (ירידה ברמות נתרן בדם), פרכוסים , נטייה לאובדנות, תנועות גוף לא נשלטות, תסמונת סרוטונרגית.
לגבי התמכרות זה מאוד אינדיבידואלי ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לפני תחילת השימוש.
ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי אישי בקליניקה ולהתאים לך תזונה ייחודית ופורמולות צמחי מרפא אשר משפרות פלאים את המצב וללא כל תופעות לוואי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של ארקוקסיה והרפגו ?דונה29/12/2010
אני לוקחת פעמיים בשבוע כדור של ארקוקסיה 60 מ"ג.
התחלתי לקחת במקביל כדור יומי של הרפגו (עם כוונה להעלות את המינון).
מדובר בשחיקת סחוס מתקדמת במפרק הירך.
האם ניתן לקחת הרפגו באותו היום שאני לוקחת את הארקוקסיה ?
ושאלה נוספת: האם ההרפגו מדלל דם?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של ארקוקסיה והרפגו ? - תגובה
אילן ללבניקוב26/01/2011דונה שלום,
למיטב ידיעתי, אין מניעה לשלב את צמח ההרפגו עם הארקוקסיה.
לגבי דילול דם, הצמח מנקה את כלי הדם מפסולת ומרעלים ועשוי לגרום לדילול דם במידה מועטה ולכן כדאי להפריד כארבע שעות בין הצמח לתרופה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנהטליה29/12/2010
לרופא שלום רב אני צריכה את עזרתך אני לוקחת גלולות דיאנה 35 לאחרונה ניגשתי לבית מירקחת לקנות חפיסה חדשה ושמתי לב שהאריזה של התרופה נהייתה קצת חדשה לא כמו הקודמת ועוד דבר אחד האים גלולות דיאנה מכילות לקטוז? כי באריזה הישנה הקודמת לא היה רשום שהם מכילות לקטוז או שלא שמתי לב תאכל בבקשה לעזור לי תאמת אני דיי חוששת מהאריזות החדשות האלה של גלולולת דיאנה האים זה בסדר ואין לי מימה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דיאנה - תגובה
אילן ללבניקוב04/01/2011טליה שלום רב,
ככל הנראה קיבלת את האריזה החדשה של הגלולות. אין חשש להשתמש בה זו פשוט אותה התרופה באריזה חדשה.
הגלולות מצופות ומכילות לקטוז,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייבונקסיעל28/12/2010
שלום,
קיבלתי מרשם לדייבונקס לטיפול בסבוריאה.
באיזה מצבים רצוי לא להשתמש בקרם זה?
האם זה נכון שמי שלוקח ויטמין D לא יכול להשתמש בו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דייבונקס - תגובה
אילן ללבניקוב04/01/2011ליאת שלום רב,
במצבים הבאים לא רצוי להשתמש בקרם הדייבונקס:
אי ספיקת כליות ובעיות בתפקוד הכבד.
לא ידוע לי על אינטראקציה בין הקרם לויטמין D אך יש להיוועץ ברופא לפני השילוב ביניהם,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)