פורום תרופות ייעוץ תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• art 50+ lyrica
    אירית
    01/12/2010

שלום רב,
    עקב בעיות רפואיות שונות הנני מטופלת בקביעות בליריקה(150 םעמיים ביום), ציםפרלקס (10 מג ביום), אומפרדקס (ערב)ומיקרופירין. לאחרונה הופיעה דלקת פרקים והוסיפו לי גם ארט 50. ,פעמיים ביום.
    האם ניתן לקחת את כל התרופות בו זמנית?
    תודה
    וחג אורים שמח
    אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    art 50+ lyrica

הוספת תגובה

• art 50+ lyrica - תגובה

אילן ללבניקוב
    02/12/2010

אירית שלום רב,

ראשית כל, טוב שעית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי, כיוון שישנן אינטראקציות רבות בין התרופות אותן את נוטלת וחשוב לשים לב אליהן בכדי למנוע תופעות לוואי עתידיות.

האינטראקציות הן הבאות:

1. בין האספירין לבין הציפרלקס. יש סיכון לדימום מוגבר בעקבות הגברת ההשפעה של האספירין בדילול הדם על ידי הציפרלקס. במקרה שאת חשה בכאבי ראש מוגברים, סחרחורות, דימום יתר משריטות או פצעים, חולשה רבה מומלץ לפנות לרופא המטפל להמשך הטיפול. מומלץ להפריד בין נטילת התרופות לפחות 3 שעות הפרש.

2. בין הציפרלקס לבין הליריקה. יש הגברה בהשפעת 2 התרופות על מערכת העצבים המרכזית ועל מערכת הנשימה שעשויה להתבטא בטשטוש, עייפות, בעיות נשימה.

3. בין האספירין לבין האומפרדקס. תיתכן הפחתה בהשפעת האספירין בגלל פירוק איטי שלו במערכת העיכול ולכן הוא לא ישפיע בצורה אפקטיבית על דילול הדם.

אני תמיד ממליץ להגיע לקליניקה הנטורופטית ליעוץ טבעי, שכן ניתן בהחלט לסייע לך בתיקון תופעות הלוואי של התרופות (ניקוי הכבד ומערכת הדם מפסולת ומרעלים וחיזוק הגוף והנפש), ובשילוב נכון של תזונה אישית וצמחי מרפא אשר יסייעו לך בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי למטרותיך השונות.

שבת נהדרת וחג שמח,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדפרן להצערת הפנים
    יונה
    30/11/2010

שלום. רופא עור נתן לי אדופרן בממטרה להצעיר את עור הפנים, אך אני קראתי שהשימוש מיועד לאקנה. האם הוא טעה?

לקביעת תור
    סגירה
    אדפרן להצערת הפנים

הוספת תגובה

• אדפרן להצערת הפנים - תגובה

אילן ללבניקוב
    01/12/2010

יונה שלום רב,

אדפרין (אדפלן), הינה תרופה הדומה מבחינה כימית לויטמין A והיא מיועדת לטיפול באקנה. למרות שמנגנון הפעולה שלה אינו לגמרי ידוע, משערים שהיא פועלת לשחרור פקקי חלב התקועים בזקיקי השערה. בשבועות הראשונים של הטיפול באדפלן, העור עלול להיות יבש, אדמומי ומגרד, אך מצב זה משתפר עם המשך הטיפול. כמו כן, בשלבי הטיפול הראשונים, תיתכן החמרה בפצעי הבגרות, מצב הנובע מפעילות התרופה בפצעים עמוקים יותר שלא נראו מקודם וגם הוא חולף עם התקדמות הטיפול. בנוסף לכך, אדפלן גורמת לרגישות לשמש ועל כן יש להימנע מחשיפה לשמש ולהשתמש בקרם הגנה לפני כל חשיפה לשמש.

לגבי השימוש בחומר להצערת העור יש להיוועץ ברופא המטפל ואם הוא קבע כי כך הדבר אז הוא מדבר מתוך נסיון ומומלץ להשמע להוראותיו.

שבוע טוב וחג שמח,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות ולקויי כבד
    כלנית
    30/11/2010

שלום רב

תחילה אציין שיש לי דיכאון, OCD וחרדות

עד לפני חצי שנה לקחתי לקחתי ויפאקס והפסקתי בגלל בעיות תפקויות בכבד ובגלל שעברתי ניקוי כבד

עכשיו אני רוצה להתחיל שוב תיפול, אך הבנתי שויפאקס אכן מתפרק בכבד ולא כדאי לי להמשיך לקחת אותו

רציתי לדעת, איזה תרופות אני יכולה לקחת מבלי להזיק לכבד?

לצורך העניין, ברור שאעשה זאת דרך הפסיכיאטרית שלי, אבל עד שהתור שלי יגיע, רציתי קצת לקרוא על סוגי הכדורים שיש באפשרותי לקחת.

אציין שויפאקס היה כדור מצויין בשבילי..

אשמח לדעת

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    תרופות ולקויי כבד

הוספת תגובה

• תרופות ולקויי כבד - תגובה

אילן ללבניקוב
    01/12/2010

מור שלום רב,

ניתן בהחלט לסייע לך במצבי הדיכאון והחרדה בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי בקליניקה שבמהלכו עוברים איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו ניתן להתאים לך תזונה לחיזוק המחזור הנפשי וצמחי מרפא ייחודיים אשר מחזקים מאוד הן מבחינה פיזית והן מבחינה נפשית ומשפרים את מצב הרוח והחיוניות בגוף.

כמעט כל התרופות עוברות פירוק בכבד כך שיש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול הקונבנציונאלי אך אני ממליץ לך לשלב טיפול טבעי אשר משפר הן את פעילות התרופות והן את מצבך הבריאותי בצורה בטוחה לשימוש וללא כל תופעות לוואי מיותרות,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב וחג שמח,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אשמח להתיחסות בשנית

כלנית
    01/12/2010

תחילה אציין שאני מטופלת אצל נטורופת כבר כחצי שנה.
    אני נוטלת תרופות טבעיות לניקוי וטיהור הכבד וכמובן שניסיתי טיפול סיוע למצבי הנפשי, ניסיתי מס' דרכים טבעיות, וחוץ ממעט העלאת מצב הרוח, זה לא הועיל יותר מדי.

הייתי מאוד רוצה לחזור לטיפול בויפאקס, כי זה כדור שעשה בי פלאים.

קראתי קצת ברשת, ולמיטב הבנתי, טיפול תרופתי בויפאקס מעלה את אנזימי הכבד, אך לא ברמה שאמורה לפגוע בו, ורק כאשר הערכים כפולים בשלוש מהערך הנורמלי, יש לשים לב.
    הבעיות בכבד אצלי אף פעם לא הגיעו לערך משולש מהנורמלה, מדובר בכפול חצי, ובתקופה גרועה (לפני כשנה) בערך כפול (אותה תקופה שאכלתי לא בריא ושתיתי הרבה אלכוהול).

מאז שעברתי ניקוי כבד ושיניתי את הרגלי התזונה שלי, הערכי כבד דבקים לאט לאט לנורמה.

האם זה אינו זמן לחזור לטיפול תרופתי?
    האם לחזור לטיפול ולעבור בדיקות כל תקופה זה בסדר?

לצערי אני מטופלת במרכז בריאותי ציבורי, נקבע לי תור לתאריך 2.1 (כן כן)
    דיברתי עם הפסיכולוגית בטלפון והיא אמרה שהיא יכולה לרשום לי מרשם ומס' ימים לפני שאני מגיעה אליה, לערוך בדיקות תפקודי כבד ולבוא אליה עם התוצאות.

האם זה נשמע לך בסדר?

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אשמח להתיחסות בשנית - תגובה

אילן ללבניקוב
    02/12/2010

מור שלום רב,

כפי שציינתי ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית באיזון המחזור הנפשי ובשיפור מצב הרוח על ידי תזונה נכונה וצמחי מרפא ייעודיים אשר מחזירים לך את המוראל והחיוניות לגוף.

ככל הנראה הטיפול שקיבלת לא היה נכון עבורך ולכן התוצאות איחרו להגיע. על ידי איבחון משויק של מצבך הפיזי והנפשי ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא שיעזרו לך באיזון גוף-נפש בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי.
    לגבי טיפול תרופתי יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד אך תמיד ניתן לשלב בטיפול גם את הרפואה הטבעית אשר מחזקת את הריפוי ומשפרת את המצב הנפשי במהירות וביעילות,

אשמח לעמוד לרשותך,

חג שמח ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראוקוטן ופן-רפא וי-ק 500
    רותם
    29/11/2010

ראוקוטן ופן-רפא וי-ק 500
    אני משתמשת בשתי התרופות האלו ,
    וביום רביעי [ עוד יומיים ] אחי מתחתן ,
    ורציתי לדעת אם מותר לשתות אלכוהול ?
    ואם לא , אז כמה זמן/ימים לפני אני צריכה להפסיק כדי שאוכל לשתות ..

תודה!
    וזה דחוף לי , אשמח לתשובה עוד היום!
    רותם

לקביעת תור
    סגירה
    ראוקוטן ופן-רפא וי-ק 500

הוספת תגובה

• ראוקוטן ופן-רפא וי-ק 500 - תגובה

אילן ללבניקוב
    29/11/2010

רותם שלום רב,

ראשית כל, מזל טוב לאחיך ואני מאחל לזוג הצעיר הרבה שנים טובות ובריאות ביחד.

אני לא ממליץ לך לשלב בין האלכוהול לבין הרואקוטן כיוון שתופעות הלוואי כתוצאה משילוב זה הן חזקות ובלתי רצויות ולכן בזמן הטיפול לא מומלץ לשתות אלכוהול בכלל.
    מהכוס של החתן-כלה ניתן ללגום לגימה אך לא יותר מזה,

שבוע טוב ובריא ובשעה טובה,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! , אבל

רותם
    29/11/2010

אני רוצה בכל זאת לשתות יותר ..
    כמה זמן לפני אני צריכה להפסיק לקחת את הכדורים כדי שאוכל לשתות?

שוב תודה ! :)
    ויום טוב ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! , אבל - תגובה

אילן ללבניקוב
    01/12/2010

רותם שלום,

כפי שציינתי לא מומלץ לשלב בין התרופות לאלכוהול ולכן את עלולה לגרום לעצמך לתופעות לוואי בלתי רצויות, לגבי הפסקת הטיפול יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,

שבוע טוב וחג אורים שמח,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטופלת במספר כדורים -מתלוננת על רעד
    אייל
    28/11/2010

שלום רב
    אמא שלי בת 63 אובחנה כסובלת מפרפור בלב, יתר קרישיות והפרעות קצב. מטופלת מאז שאובחנה בכדורים מסוג: קומדין, ריתמקס, נורווקס ונורמיטן.
    בנוסף סובלת מאסטמה ופוליפים.
    מאז שהחלה בטיפול התרופתי (שנה וחצי) סובלת מרעד מוגבר החולף תוך זמן קצר, אך חוזר לעיתים במקומות שונים בגוף: יד ימין, גב עליון ימין, רגל שמאל (לעיתים רחוקות), בנוסף טוענת כי לעיתים חשה בהתקפים הדומים לתחושה של זרם חשמלי.
    האם יתכן כי קיים קשר בין הכדורים בהם היא מטופלת לבין התחושות המתוארות? במידה וכן, האם תוכלו להפנות אותנו לגורם שיבחן טיפול חלופי?
    תודה

הוספת תגובה

• יעוץ נטורופטי.

אילן ללבניקוב
    29/11/2010

אייל שלום רב,

ראשית כל, חשוב לשים לב לאינטראקציות הבאות בין התרופות שאימך נוטלת והן:

1. בין הריתמקס לבין הקומדין. הריתמקס מגביר את פעילות הקומדין ועלול לגרום לתופעות לוואי בלתי רצויות כמו דילול יתר של הדם.

2. בין הנורמיטן לבין הנורווסק. השילוב של 2 התרופות מגביר את פעילותן בכך שייתכנו תופעות לוואי הגורמות לירידה חדה של לחץ הדם ולהחלשת פעילות הלב בצורה שאינה רצויה ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל להמשך הטיפול.

3. לא מומלץ לשתות מיץ אשכוליות כאשר נוטלים את הנורווסק בגלל אינטראקציה ביניהם.

4. לא מומלץ לשתות כמויות גדולות של מיץ תפוזים כאשר נוטלים את הנורמיטן כיוון שמיץ התפוזים מפריע לספיגת התרופה ממערכת העיכול ולכן מומלץ לשתות מים כאשר נוטלים תרופות ובכלל חשוב לשתות לפחות 2-3 ליטר של מים ליום לשיפור פעילות מערכת העיכול ומניעת תופעות הלוואי של התרופות.

טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי וטבעי כיוון שיש לתרופות שאימך נוטלת תופעות לוואי רבות ואחת הצורות שבה הן מתבטאות היא אכן רעד ובעיות בזרימת הדם. חשוב להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה, שכן כך ניתן לעשות לה איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחאיו ניתן יהיה להתאים לה תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מתקנים את תופעות הלוואי של התרופות(ניקוי כללי של הדם וטיהור הכבד מרעלים וכדומה) ויש לעשות זאת באופן כזה שלא יווצרו אינטראקציות בין התרופות לבין צמחי המרפא כך שתופעת הרעד תיעלם תוך חיזוק כללי של הגוף מבחינה פיזית ונפשית. ניתן בהחלט לסייע לאימך על ידי צמחי המרפא המותאמים באופן אישי ואשמח לעזור לכם גם בכך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקסיפן פורטה
    רוני
    28/11/2010

שלום.

אני בחורה כבת 25.

במשך כמה ימים הרגשתי כאבים עזים באחת משיניי הטוחנות. רופא השיניים עשה צילום ואיבחן כי מדובר בדלקת חריפה. כדי לטפל בה הוא רשם לי מוקסיפן פורטה (500 מ"ג).

לצערי, אני לא בולעת כדורים.
    לכן, שאלתי: האם יש בעיה לפתוח את הקפסולות, לערבב את האבקה שבפנים עם מים, ולשתות זאת כך?

אודה לכם על תשובה בהקדם :)
    רוני.

לקביעת תור
    סגירה
    מוקסיפן פורטה

הוספת תגובה

• מוקסיפן פורטה - תגובה

אילן ללבניקוב
    29/11/2010

רוני שלום רב,

לא הייתי ממליץ לך לעשות כך, כיוון שהאבקה לא תימס לחלוטין ולכן האפקט לא יורגש במלואו. הייתי ממליץ לך לפנות לרופא שלך ולבקש מרשם לאנטיביוטיקה בנוזל כלומר בסירופ ואז תוכלי לקחת את התרופה בשתייה. כמו כן, מומלץ להשתמש בספריי הנקרא SOS BUCCAL אשר מטפל ומונע דלקות חריפות בצורה מקומית על ידי התזה של הספריי לתוך חלל הפה מספר פעמים ביום. הספריי מטפל מהר וביעילות בדלקות ובפצעים בפה,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקום נורמיטן 50
    דן
    27/11/2010

אני מקבל נורמיטן 50 מג בגלל אורטה מורכ 4.8 בלב
    ויש לי סוכר גבולי 119
    אני יודע שנורמיטן מעלה את הסוכר בדם
    השמח לקבל יעוץ מה הכדור שאני יכול להחליף
    ןשלא גורם לסוכר לעלות
    תודה שבוע טוב
    נ.ב סליחה על השגיעות עולה חדש
    אני בלי בלוטה התריס כריתה בגלל פפילר קרצינמה
    וצריך לשמור על TSH מדוכא עד 0.08 שגם גורם לדופק מאיר

לקביעת תור
    סגירה
    במקום נורמיטן 50

הוספת תגובה

• במקום נורמיטן 50 - תגובה

אילן ללבניקוב
    28/11/2010

דן שלום רב,

ניתן בהחלט לעזור לך על ידי יעוץ נטורופטי מתאים בקליניקה כיוון שיש מספר גורמים שצריך לבדוק לפני כן וחשוב לקבל יעוץ אישי כדי למנוע תופעות לוואי. לאחר מכן, ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים לאיזון הסוכר בדם ולשמירה על הלב וכלי הדם ללא תופעות לוואי,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלא כדורים
    אנט
    26/11/2010

יש לי תת פעילות בלוטת התריס+חידק בקיבה+אני אנמית+ויטמין d
    התחלתי טיפון של עירוי ברזל לוריד
    בנוסף אני נוטלת כדור אלטרוקסין בבוקר 100
    2 *2 אנטיביוטיקה
    1*2 קארין
    1 לפני האוכל
    ויטמין d 1600
    זה יותר מידיי כדורים אני לוקחת ויש תופעות לוואי ואני מפחדת להיות חולה מהכדורים שאני נוטלת..
    וגם היה לי טעם מר מהכדורים שעלה לי לפה כל פעם שנשפתי החוצה אויר..
    מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה
    מלא כדורים

הוספת תגובה

• מלא כדורים - תגובה

אילן ללבניקוב
    28/11/2010

אנט שלום רב,

חשוב ביותר לבדוק אינטראקציות בין תרופתיות ובין תרופות לצמחי מרפא כיוון שכך ניתן למנוע מחלות וסיבוכים בעתיד ואת זאת ניתן לעשות בקליניקה. אני תמיד ממליץ להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה כיוון שניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא אשר יסייעו לך באיזון בלוטת התריס ו לחזק את מערכת החיסון כמו גם לשפר את רמות הברזל בגופך וללא כל תופעות לוואי,

אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• azenil
    rani
    26/11/2010

בוקר טוב!מצאתי באינטרנט ש azenil יעיל בטיפול במחלות בדרכי המין כמו זיבה וחו'.מצאתי גם שהטיפול בתרופה זו הוא מנה חד פעמית של 2גרם.האם זה נכון?זה לא מסוכן לקחת 8 כדורים בפעם אחת?כל קדור הוא הרי 250 מג.
    תודה ושבט שלום לכולם!:)

לקביעת תור
    סגירה
    azenil

הוספת תגובה

• יעוץ רוקחי.

אילן ללבניקוב
    28/11/2010

רני שלום רב,

האזניל (אזיתרומיצין), היא אנטיביוטיקה חדשה השייכת לקבוצת תרופות אנטיביוטיות שנקראות מאקרולידים. תרופות אלה משבשות ייצור חלבונים בחיידק, אך לא באדם. תרופה אחרת השייכת לקבוצה זו היא אריתרומיצין. אזיתרומיצין יעילה נגד מגוון רחב של חיידקים. משתמשים בה לטיפול בדלקות של דרכי הנשימה העליונות (דלקת סימפונות, דלקת הלוע), דלקת ריאות, דלקת אוזניים, זיהומי עור ודלקת בדרכי המין הנגרמת על ידי כלמידיה.

אחד היתרונות של אזיתרומיצין הוא שניתן לקחת אותו בחלק מהזיהומים פעם ביום למשך 3 ימים בלבד, ופעילותו נמשכת מספר ימים נוספים.

בחילה, הקאה וכאבי בטן הן תופעות הלוואי השכיחות ביותר. בדרך כלל התרופה נסבלת היטב על ידי רוב החולים. תסמינים כגון חום וצהבת עלולים להצביע על מחלת כבד ויש לדווח עליהם לרופא בכל מקרה.

לגבי המינון המומלץ יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד, ניתן בהחלט לסייע לך בצורה טבעית לחיזוק מערכת החיסון ולמניעת דלקות,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב
    שלומי
    25/11/2010

רציתי לשאול אם אפשר לקחת אומגה 3 בסוכרת -בשימוש באינסולין לנטוס

לקביעת תור
    סגירה
    שילוב

הוספת תגובה

• שילוב - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/11/2010

שלומי שלום רב,

למיטב ידיעתי מומלץ לקחת אומגה 3 כתוסף תזונה לאלו הסובלים מסוכרת מהסיבות הבאות:
    האומגה 3 משחקת תפקיד חשוב באיזון רמות הסוכר בדם באלו הצורכים אינסולין ובמניעת הצורך באינסולין באלו שאינם זקוקים לו. כמו כן, על ידי נטילת אומגה 3 ברמה מספקת ניתן יהיה בעתיד להוריד את מינון האינסולין בפיקוח רפואי כמובן בעקבות השיפור ברמות הסוכר בדם. האומגה 3 מונע גם את העמידות לאינסולין.
    לפי מחקרים שנערכו בילדים עם היסטוריה משפחתית של סוכרת ואשר קיבלו אומגה 3 בילדותם, לא התפתחה אצלם הסוכרת בגיל מבוגר.

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנטזול
    אנה
    25/11/2010

שלום שני אנה ואני אמא לתינוק בן 8 חודשים
    שכבר מס' ימים חולה נאמר לי שזה וירןוס אשר מלווה בחום ובשיעול נוראי
    הוא קיבל טיפול לשיעול ע"י אנלציה עם משאף ובנוסף את הכדור בנטזול בבדיקה שלי באינטרנט יש סיכון במן הכדור לתינוק מה שלא נאמר לי ע"י הרופאה ולא ע"י הרוקח בכל מאמר שקראתי לא ממולצץ לתת את הכדור וכי ברוב הפארמים הוא לא נמכר האם זה נכון והאם זה נורמאלי לתת לתילד בנטזול כדור וחצי פעמיים ביום למשך 5 ימים? אשמח בתשובתכם תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בנטזול

הוספת תגובה

• בנטזול - תגובה

צחי אשרוב
    25/11/2010

שלום אנה

לתרופה בטנזול שהיא סטרואיד סינטטי בעל פעילות נוגדת דלקת ,פעילות רפואית:לטיפול במצבים של קוצר נשמה ואסטמה.

תרופה זאת ניתנת לתינוקות ותופעות הלוואי של התרופה הם בעיקר בשימוש ממושך.

משך הזמן שהתרופה ניתנה לך תקין,גם המינון שניתן לך תקין.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוקסיפן + אביטרן או בטרן בהנקה
    מיקה
    23/11/2010

הי,
    אני לוקחת מוקסיפן פורטה שני כדורים ליום בגלל דלקת בגרון וכרגע יש לי התקף של פריצת הדיסק שלי. בד"כ הייתי מקבלת זריקת וולטרן+b12 ולוקחת אביטרן (בטרן).
    האם אני יכולה לקחת גם את האנטיביוטיקה וגם עוד כדור בהנקה מלאה (תינוקת בת חודשיים) או שזה יותר מידי. אילו עוד כדורים אני יכולה לקחת לשיכוך הכאבים?
    תודה,
    מיקה.

הוספת תגובה

• מוקסיפן + אביטרן או בטרן בהנקה - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/11/2010

מיקה שלום רב,

כפי שאני תמיד מציין בתקופת ההנקה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד. למניעה וטיפול בכאבים בצורה טבעית אני ממליץ בתקופת ההנקה על טיפות הומיאופטיות הנקראות טראומיל של חב' HEEL. יש לקחת 10 טיפות במקרה של כאבים בקצת מים עד לשיפור. למניעה לוקחים 3 פעמים ביום,

שבת נהדרת,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הכדור זינט מעלה את רמת הסוכר?
    צרור גלית
    23/11/2010

שלום,

לבעלי יש דלקת בשתן(או חיידק) לא נעשתה בדיקת שתן. קיבל טיפול אנטיביוטי של אופלודקס. הטיפול לא עזר הוא חמישה ימים לוקח את הכדור והוא עדיין עם חום. היום החליפו לו לזינט. יש לו סוכר גבולי 107 והוא שומר ללא טיפול תרופתי. האם הזינט מעלה את רמת הסוכר?

תודה
    גלית

הוספת תגובה

• האם הכדור זינט מעלה את רמת הסוכר? - תגובה

אילן ללבניקוב
    25/11/2010

גלית שלום רב,

למיטב ידיעתי אין לאנטיביוטיקה זו תופעת לוואי המעלה את הסוכר בדם.
    תופעת הלוואי העיקרית - אלרגיה - היכולה להתבטא בפריחה ובקשיי נשימה, מופיעה ב- 1% מהאוכלוסיה הכללית. תופעות נוספות כוללות שלשול, כאבי פרקים וזיהום-על בפטריה.

שבת שלום,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אפשר למרוח כנגד הרפס על השפה?
    אילן ללבניקוב
    22/11/2010

שלום רב,

מה אפשר למרוח כנגד הרפס על השפה?

תודה מראש,
    קרן

הוספת תגובה

• הרפס - תגובה

אילן ללבניקוב
    24/11/2010

קרן שלום רב,

הייתי ממליץ לך על ג'ל טבעי הנקרא הרפקלייר, יש למרוח את הג'ל עד 5 פעמים ביום באזורים הנגועים. זהו ג'ל מצוין המכיל צמחי מרפא המסייעים רבות בטיפול בהרפס בשפתיים,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופן 600 מ"ג
    יובל
    22/11/2010

אילן שלום!
    הנני נוטל מזה כ-11 יום אטופן 600 מ"ג פעם ביום על קיבה מלאה.
    הנני סובל מכאבי גב תחתון אחורי שמקרין לאזור מפשעה צד שמאל.
    נבדקתי ע"י האורטופד לפיו צילומי רנטגן תקינים ובדיקה אורטופדית תקינה,נשלל הרניה ע,י כירורג מומחה.
    הנני נעזר גם במריחת משחה זורבקס שמקרינה חום על האזור.
    האטופן מרגיע את הכאב אך לפעמים לאחר יום הכאב חוזר לסירוגין ונעלם.
    שאלתי היא האם אני לא לוקח לשווא את האטופן האם הוא יכול להזיק לבריאות.
    המלץ לי על תרופה חילופית טובה יותר ומשחה טובה יותר.
    בכבוד
    יובל

לקביעת תור
    סגירה
    אטופן 600 מ"ג

הוספת תגובה

• יעוץ נטורופטי.

אילן ללבניקוב
    24/11/2010

יובל שלום רב,

אני תמיד ממליץ להגיע לקליניקה ולקבל יעוץ נטורופטי מהסיבה הפשוטה שישנן שאלות רבות וחשובות שיש לענות עליהן לפני מתן יעוץ טבעי ואת זה ניתן לעשות רק בקליניקה. לאחר היעוץ הנטורופטי ניתן להתאים לך קרמים טבעיים למניעת כאבים כולל צמחי מרפא אשר מסייעים מהר וביעילות לפתרון בעייתך באופן כזה שלא יגרום לך לתופעות לוואי כמו התרופות לדגומא טיפות הומיאופטיות מצוינות לדלקות ולכאבים וצמחי מרפא נוספים.
    לגבי שימוש באתופן, אני לא ממליץ לקחת אותו לתקופות ארוכות כיוון שידוע שהוא גורם לתופעות לוואי ובשימוש ממושך באתופן קיים סיכון מוגבר לדלקת ולדימומים ממערכת העיכול.
    בתור עזר ראשונה בלבד אני ממליץ לך על קרם טבעי הנקרא נו דול של חב' נווה, יש למרוח 3-4 פעמים ביום על המקום הכואב תוך כדי עיסוי עד לשיפור במצב,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה