מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?אמיר20/09/2020
לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח בקע מפשעתי שהחלמה ממנו הייתה קשה. לפני יומיים הופיע לי טחור גדול שכנראה הוא חיצוני כי אפשר לראות אותו ולגעת בו.
השאלה האם הטחור יצא כתוצאה מהלחץ שעברתי בניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי טחור גדול
ד``ר רפאל אלון20/09/2020לא ניתן לקשור ישירות את האירוע לניתוח. אם בעקבות הניתוח היתה לך עצירות או קושי ביציאה זה יכול להסביר את ההתקף הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי טחור גדול
אמיר23/09/2020יש לי את הטחור הזה כבר 6 ימים שמתי משחות שטיפות במים ואמבטיות ואני לא רואה שינוי מה עושים?שלחתי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחור
ד``ר רפאל אלון23/09/2020רק סבלנות. זה יחלים וייסוג מעצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי טחור גדול
אמיר24/09/2020תודה על התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחור גדול
אמיר30/09/2020עברו שבועיים והטחור עדיין לא עבר לי מה עושים? האם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחור
ד``ר רפאל אלון01/10/2020אין בכך שום סיכון. צריך רק סבלנות. זה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחור גדול
אמיר02/10/2020התחילו לי ממש כאבים
בלי דימום אבל אני מרגיש סחרחורת כזאת האם זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחור
ד``ר רפאל אלון02/10/2020פנה לבדיקת רופא
אמיר02/10/2020כן אבל מה התסמינים האלה מעידים האם זה יכול להיות גידול?
ד``ר רפאל אלון02/10/2020לא
אמיר02/10/2020כמה זמן אני אמור לסבול מזה ?
אמיר13/10/2020שלום רב
רציתי לדעת מה לעשות
שהטחור פשוט לא נעלם
האם זה אמור להישאר כך להרבה זמן?מה עלי לעשות בשביל שזה יחזור לעצמו ?
אמיר20/10/2020מה עושים זה לא עובר לי?
זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחור גדול
ד``ר רפאל אלון20/10/2020אין בכך שום סיכון. מדובר בשטף דם מתחת לעור. התוכן הדמי נספג לאיטו והטחור ילך וייסוג. לא ניתן להעריך את משך הזמן שיקח התהליך
אמיר20/10/2020תודה רבה
אמיר28/10/2020היי
אני חושב שהמצב החמיר האם זה הופך לדלקתי?
זה מתחיל להדאיג אותי זה גם קצת שורף
ד``ר רפאל אלון29/10/2020זה קורה וצריך רק סבלנות
אמיר29/10/2020לפי מה שנראה זה החמיר?האם עליי להמשיך עם המשחות או להפסיק?
ד``ר רפאל אלון29/10/2020אין לי יותר מה להוסיף. פנה לבדיקת רופא.
אמיר29/10/2020רק שאלה אחרונה
האם לפי מה שנראה בתמונה זה החמיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחור גדול
ד``ר רפאל אלון29/10/2020אין פה עניין של החמרה. זה שטף דם תתעורי. אם נוצר קריש דם יקח לו יותר זמן להספג.
אמיר29/10/2020תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)