טחורים חיצוניים- עצירות- בת 31

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים חיצוניים- עצירות- בת 31
    מיואשת
    05/02/2021

שלום רב,
    אני בת 31 וסבלתי מטחורים מגיל מוקדם 17-18 רוב חיי היו עצירויות אך זה לא ממש הטריד אותי , הייתי משתמשת בנרות ומשחות והיה עובר , לפני כ 8-9 שנים , המצב החמיר ועשיתי טיפול לייזר בקליניקב סאן ואכן זה עזר , הקפדתי על תזונה , פעילות גופנית והטחורים לא הטרידו.
    לפני כמה חודשים המצב החמיר והגיע למצב שאינני מסוגלת לתפקד ביום יום, כואב ללכת , לעמוד.
    הייתי בייעוץ אצל רופא באוםן פרטי הוא אמר שהדרגה 3 וצריך לעשות ניתוח, לאחר מכן הלכתי לעוד ייעוץ דרך קופת חולים ואמר שממש לא צריך ניתוח והמצב לא כזה נורא לניתוח, והשיטות של זריקות או כל שיטה אחרת לא תעזור לחיצוניים. מה ניתן לעשות? האם יש שיטות שהן לא ניתוח?
    חשוב לציין שאני גם מתכננת הריון אך מודעת שבהריון זה מחמיר ואם עכשיו אני לא מסוגלת לתפקד אז מה יהיה לי בהריון.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נגד כאבי טחורים

מרים
    09/02/2021

אני בת 73, סבלתי עשרות שנים.....מנסיון : יש היום תרופה ללא מרשם, PRESTO GEL גם במשחה וגם ב"סבון אינטימי", תנסי ותברכי....את מי שהמציא. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו