מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימול בפנים כבר שלוש שניםמיה11/10/2010
שלום,
אני בת 24. כבר תקופה(שלוש שנים לפחות) אני סובלת מתחושת נימול בצידו השמאלי של הפנים. איני בטוחה כיצד להגדיר תחושה זו אני פשוט מרגישה כובד באזור שמתחיל מהגבה עד לשפה השמאלית (בעיקר באזור הלחי), לאחרונה התחלתי להרגיש את הכובד גם באף. באף התחושה היא כמו לאחר הרדמה אצל רופא שיניים ואילו בשאר החלק השמאלי של הפנים התחושה היא תחושת כובד (כאילו מישהו נתן לי אגרוף ואני עדיין מרגישה את זה). הדבר בא והולך ולאחרונה זה קורה לעתים תכופות יותר ומפריע לי מאוד בתפקוד היומיומי. האם אכן נוירולוג הוא הרופא המתאים אליו עלי לפנות? מה יכולה להיות הסיבה לתחושה זו?
אני מאוד מודאגת! אשמח לתשובה. תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול בפנים
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010אכן מומלץ לפנות לנוירולוג לקבלת אנמנזה של התופעות ולצורך ביצוע בדיקה נוירולוגית יסודית ובהתאם לממצאים יש לשקול ביצוע הדמיה מוחית.
קיימות סיבות אפשריות רבות להפרעה בתחושה בפנים ביניהם מחלות דלקתיות, מחלות כי דם, הפרעה עצבית פריפרית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרכוסים בזמן השינהעידית11/10/2010
תוכל להסביר לי מעט על התופעה בה מתרחש פירכוס מתוך שינה (זמן קצר לאחר ההרדמות). זה קורה בפעם שניה מתוך חצי שנה, אצל בעלי בן 37
הפרכוס נמשך דקה או מעט יותר, אחריו בעלי שפוך לגמרי ולא זוכר כלום.
האם יש סכנת חנק ? האם מטפלים תרופתית ואיך ? האם יש סכנה אם לא מטפלים ? מדוע זה קורה בשינה וסמוך להרדמות ? אם חלילה ויהיה לו שוב פרכוסים מתוך השינה מה דבר הראשון עליי לעשות ?? זה היה מאד מפחיד לראותו כך
בפעם הראשונה הוא גם נשך בזמן השינה ובפעם שניה נשך קצת וזה היה נראה כמו התכווצות עם פרכוס בזמן השינה
תודה מראש על התשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרכוסים
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010את מתארת 2 פרכוסים שהופיעו תוך חצי שנה אצל איש ללא רקע קודם של אפילפסיה.
התופעה דורשת בירור נוירולוגי בהקדם כולל ביצוע בדיקה נוירולוגית, EEG להדגמת פעילות חשמלית מוחית וביצוע הדמיה מוחית.
כמוכן יש לשקות התחלת טיפול תרופתי למניעת אורעים נוספים.
יש ללפנות בהקדם לנוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרכוסים המשך
עידית12/10/2010תודה רבה לך ד"ר על המענה
בעלי בן 37 כבר עבר בדיקות EEG ו MAR לפני כחצי שנה אחרי אירוע הראשון ושניהם תקינים,למה זה חזר אליו? מה הסיבה? בגלל לחץ?
אם במידה ואירוע יחזור שוב(חלילה) מה דבר ראשון עליי לעשות ??
האם כדאי לו לעשות שוב בדיקה EEG? למרות שהבדיקה הייתה תקינה
נקבע לו תור לניורלוגיה בשבוע הבא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום13/10/2010אכן מומלץ לבצע שוב בדיקת EEG.
במידה ומופיע פרכוס מומלץ למנוע מצב שבו נחבל בגופו. במידה והפרכוס מתמשך ולא נעצר יש להזמין ניידת נט"ן (מגן דוד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאסף11/10/2010
שלום שמי יניב בן אבו ואני בן 56
לפני כשבוע ניסיתי להזיז את גפה ימין ונתקלתי בקשיי שליטה.
הועלה חשד לשבץ ואושפזתי.
בבית החולים לא מצאו שום סימן לשבץ אבל כמו שאתה מתאר לעצמך גם לא יכלו לשלול אותו.
הם הציעו לי להרגע ולנוח ולקחת אספירין.
אני רוצה להתחיל ליטול את הרימוטיב ZE117
רציתי לדעת האם אתם יודעים על איזושהי תגובת לא טובה בין הרימוטיב לבין האספירין או לחילופין האם אתם חושבים שעם ספור הרקע שלי בכלל כדאי לי לקחת רימוטיב?
תודה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010אספירין הוא כדור שניתן למניעת ארוע מוחי ע"י השפעה על פעולת הטסיות.
רמוטיב היא תרופה שניתנת לטיפול במצבי חרדה.
אין התנגשות בין התרופות.
החלטה על טיפול ברמוטיב לפי המלצת הרופא המטפל ובהתאם למצבך ולרצונך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורש הבעיה ??דנה11/10/2010
שלום רב,
בת 43 ,בריאה , לחץ דם תקין בדרך כלל ( 110/80 ) .
בשנה האחרונה סבלתי מאפיסודה של דופק מאוד מהיר,חולשה בפלג גוף ימיני ולאחר מכן תקופה מסויימת הרגשתי נימולים בכל הגוף . על פי בדיקות שביצעתי על פי המלצת רופאת המשפחה כל הסימפטומים קשורים להתקף פניקה ולחץ נפשי.
מטופלת על פי בקשתי (לא על פי המלצת הרופאה) בסימבלטה.
בשבוע אחרון סבלתי מכאב ראש מאוד חזק בחצי ראש (במשך שלושה ימים ) כאב שמופיע בדרך כלל במהלך המחזור החודשי.
בשבוע האחרון נסעתי לקניות ולאחר שירדתי מהמכונית , הרגשתי שרגל ימין חלשה יותר ובו זמנית התחלתי להרגיש את הדופק מאוד חזק , חולשה כללית והרגשה של התעלפות .חזרתי למכונית ואחד מהסימפטומים שמאוד הפחיד אותי זה גל חום מאוד חזק שהרגשתי בראש (כמו שטף דם במוח) .בהמשך הרגשתי טיפה יותר טוב אבל כל סוף השבוע הרגשתי חלשה והל.ד היה גבוה מהרגיל .
היום אני מרגישה יותר טוב ואני נמצאת בעבודה.
ברצוני לדעת (בסיכום המבתב הארוך ...) האם ייתכן הכל מה שעברתי יכול להיות קשור לאירוע מוחי?! ולמה החום שהרגשתי בראש?!
תודה וסליחה על אורך המייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010התופעות שאת מתארת דורשות קבלת אנמנזה מפורטת ובדיקה גופנית.
על פניו לא נשמע שהתופעות מכוונות לארוע מוחי.
יש לבצע אק"ג, לשקול בדיקת הולטר, בדיקת קרדיולוג ולהיבדק ע"י נוירולוג.
יתכן שהתופעות קשורות להתקף חרדה אך ראשית יש לשלול גורמים אחרים למצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקרב להתמצאות במרחבחני10/10/2010
אימי בת 66. בריאה בדרך כלל, סובלת מגושה בצורה קלה ביותר.מזה כשלושה שבועות מתארת תופעות של היתקלות באנשים ברחוב או בסופר. גם בעיה בהתמצאות במרחב, למשל, הולכת ברגל לעבודה בדרך מסוימת מספר שנים, ומספר פעמים טעתה בדרך. היום התבלבלה בדרך למספרה ולא מצאה את דרכה, לקח לה כשעה להגיע למקום..יש לציין שקדם לתופעות אלו כאב ראש במרכז הראש, מתארת כאב חריף ליום אחד שדעך רק כעבור יומיים. מתארת גם חוסר ריכוז בעבודה. מזה מספר שנים סובלת מקשיי הרדמות ושינה, ונמצאת במצב של מחסור חמור בשעות השינה ללא טיפול תרופתי. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי דיאגנוזה אפשרים לגבי סימפטומים אלו.
תודה חני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעה בהמתאות במרחב
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010התופעות שאת מתארת דורשות בירור בהקדם.
מדובר בהפרעה בהמצאות במרחב אך יש לבדוק האם עוד תפקודים קוגניטיבים פגועים, האם בנוסף שוכחת יותר, מבולבלת בהתנהגות והאם קיימים סימפטומים כגון חולשת גפיים, הפרעות ראייה, דיבור, רדימות בגפיים.
מומלץ לפנות לבדיקת נוירולוג בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בברךמיכל10/10/2010
שלום רב,
הנני בת 28 ונמצאת בבירור למחלת טרשת נפוצה.כבר כשבועיים הנני מרגישה לחץ מאוד גדול עולה ויורד על ברך ימין (כאילו שמו לי גומי על הברך והיא לוחצת לי עליה מאוד) יש לציין שהברך לא נפוחה וכן אין מגבלה בתנועתיות של הברך.
האם תופעה כזאת אופיינית למחלת הטרשת הנפוצה?
ממה יכול להגרם הלחץ שיש לי על הברך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010התופעה אינה אופינית לטרשת נפוצה.
מומלץ להיבדק ראשית ע"י רופא משפחה ובהתאם לממצאים בבדיקתו יש לשקול טיפול נוגד כאבים , הפניה לאורתופד או ראומטולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקארין10/10/2010
עשיתי EEG ביום חמישי ואלו התוצאות:תרשים עירנות.
נרשמה פעילות רקע אחורית של 11-12 לשניה,סימטרית,מגיבה לפקיחת עיניים.בטא קידמית.
ללא שינוי בעת גרוי אור או איוורור יתר.
האם תקין????יש לי תור לרופא רק בעוד שבועיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010סה"כ בדיקה ללא ממצאים חריגים.
כמובן שבדיקת EEG מבוצעת בהתאם לקליניקה ולכן נדרש המשך מעקב נוירולוג והחלטה על צורך בהמשך בדיקות כולל הדמיה מוחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים פיסיים כתוצאה מלחץ נפשיאלירן10/10/2010
שלום ד"ר.
לפני כשנתיים וחצי עברתי לגור בת"א וכתוצאה מכך החלה אצלי מצוקה נפשית. לאחר מספר שבועות, החלו להופיע כאבים חזקים מאוד באזור מרכז הראש, שהלכו והתעצמו בכל הגוף (עורף הגולגולת, עורף, חזה וכו'). מאז שעזבתי את ת"א (לפני שנה וחצי בערך), הכאבים והחסימות הולכים ויורדים.
לפני כחודש, הלכתי לנוירולוג (אחרי בדיקות דם תקינות). הנוירולוג בדק את הרפלקסים, ומצא (בצילום) ניוונים קלים בעורף.
רציתי לשאול האם שמעת על מקרים דומים בעבר?
האם נראה לך שהכאבים נובעים ממקור נוירולוגי? אם כן, כיצד ניתן לאבחן אותו?
המון תודה מראש,
אלירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010תלונותיך לא לגמרי ברורות לי.
תופעה של כאבים מפושטים בכל הגוף תקופה ממושכת דורשת בירור ובדיקה נוירולוגית מלאה.
לא ברור האם ביצעת CT עמוד שדרה צוארי או צילום רגיל.
בכל מקרה גם אם קיימים בלטי דיסק קלים בצואר הם אינם יכולים להסביר כאבים מפושטים בכל הגוף.
מומלץ לפנות לבדיקת רופא לצורך קבלת אנמנזה מפורטת ובדיקה גופנית ונוירולוגית ובהתאם להחליט על צורך בהמשך בירור וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטמים ישנים בגרעיניים הבזילייםדק10/10/2010
בן 71 עקב נימול בפנם נשלחתי לסיטי ראש שגילה אטמים ישנים בגרעיניים הבזיליים.
אבקש הסבר דרך טיפול ואים חייבת להיות הדרדרות אני בחרדה , אבקש תשובה.
תודה
זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטמים ישנים בגרעיניים הבזיליים - תגובה
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010בדיקת ה-CT מראה שעברת בעבר אוטמים (ארועים מוחיים) שככל הנראה לא באו לידי ביטוי קליני ובכל מקרה אינם מסבירים את תחושת הנימול בפנים
לגבי טיפול למניעת ארועים נוספים בעתיד ממליצים על טיפול באספירין או פלויקס שפועלים על הפרעה לתפקוד טסיות הדם. הטיפול מומלץ במיוחד אם קיימים גם גורמי סיכון נוספים למחלת כלי דם כגון יתר לחץ דם, עישון, שומנים גבוהים בדם ומחלת לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבץ מוחיחיים10/10/2010
סתם שאלה שמסקרנת אותי,האם אנצפליטיס ויראלית,עלולה להגדיל את הסיכוי לקבל שבץ מוחי,אני אחדד את השאלה כמה אחוזים יש למי שסובל מאנצפליטיס ויראלית לקבל שבץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבץ מוחי - תגובה
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010שבץ מוחי נגרם עקב הפרעה בזרימת דם למוח עקב מחלת כלי דם קטנים במוח, תסחיף מעורקים צואריים או ממקור לבבי.
אנצפליטיס וירלית היא מחלה זיהומית של רקמת המוח המתבטאת בבלבול, חסרים נוירולוגים ופרכוס.
מדובר בהפרעות שונות לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ על הברךמיטל09/10/2010
שלום רב,
הנני סובלת מזה שבועיים מלחץ מתמיד בברך האם תופעה זו אופיינית למחלת טרשת נפוצה?(אני נמצאת בברור למחלה זו)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום12/10/2010לחץ בברך אינו אופייני למחלת טרשת נפוצה.
התלונות האופייניות הפרעות בתחושה בגפיים או חולשה מוטורית, הפרעות ראייה, סחרחורת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד שמאל של הראשתמר09/10/2010
יש לי כאב בראש נקודתי בצד שמאל של הראש. לפעמים הכאב נעלם ולפעמים הוא חוזר. לפעמים הכאב חד והרגשה של מעין צריבה בקרקפת ולפעמים הכאב עמום וחלש.
הלכתי לאף אוזן גרון והוא טוען שהכאב הוא מהלסת הוא נתן לי ארקוסיה אך הם עשו לי זרמים חזקים בראש בצד שמאל. הלכתי פעמיים לנוירולוגית היא בדקה אותי ואמרה שזה מהתקררות ואמרה לי לשתות אופטלגין.כמו כן היא ציינה שלפי מה שנראה לה הכל בסדר אך אם אני רוצה ללכת לבדיקת סיטי.
האם כדאי ללכת לבדיקה? זה המון קרינה. או ללכת לחוות דעת נוספ0ת. הכאב לא נעים ומציק לי כשהוא מגיע. אני מאוד מפחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בצד שמאל של הראש - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010בדיקת CT מבצעים כאשר יש צורך עפ"י ייעוץ נוירולוג.
אם הכאב ממשיך יש להמשיך בירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לגבי אבאמיק08/10/2010
אבא שלי בן 58 והוא לקה לפני 6 שנים בארוע מוחי מאז הוא עבר בערך עוד 3 אירועים קלים.
בחצי שנה האחרונה מצבו הדרדר הוא נכנס לדיכאון ומבולבל מאוד.
רגכ אחד אתה חושב שהוא בסדר ורגע שני הוא לא איתך.
היום הוא נראה חיוור והוא התחיל לדבר שוב לא ברור (היה לא תקופה בהתחלה שהוא לא דיבר ברור )כאילו שהוא לקה באירוע קטן שוב, וחוץ מזה מאתמול הוא התחיל לבכות כל הזמן
דברתי איתו והוא התחיל לבכות.
זה מאוד מדכא היינו איתו בשיכום יום בתל השומר והיא אמרה ששם אי אפשר לעזור לו אולי רק מעון יום.
אני כבר מיואשרת יש לכם אולי איזה רעיון איך אפשר לעזור לאבא.
הוא לא מוכן ללכת למיון הוא אומר שלא כואב לו כלום , מה הסיבה להתפרצויות הבכי הוא אף פעם לא בכה ככה
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לגבי אבא - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010ראשית עם יש חשד לאירוע מוחי יש לפנות מייד למיון.
שנית אחרי אירועים מוחיים יכול להיות שינוי במצב הרוח ובהתנהגות כתוצאה מהפגיעה המוחית.
אם מצב רוחו ירוד יש להתייעץ עם נוירולוג מטפל או פסיכיאטר.
אם הבכי אינו קשור לסיטואציה קשה יותר לטפל ואין מדובר בדיכאון אך גם במקרה זה יש לפנות לנוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא
מיק26/03/2011אבא שלי עבר אורעי מוחי כבר כמה פעמים שהמצב היה טוב יחסית התחננו שהוא יעשה משהו עם עצמו והוא לא הסכים כרגע יש לאבי מטפל צמוד כי הוא עושה על עצמו פיפ
הוא נהיה מאוד מאוד מאוד עקשן מקלל כל הזמן ולא רוצה להחליף חיתול רוב הבעיות הם בבוקר
הוא ירד בחצי השנה האחרונה המון יותר מ 20 קילו.
אמא שלי בבית והיא לא עובדת היא כל הזמן בוכה, היא אומרת שהיא לא יכולה כבר להשאיר אותו בבית.
רצוי לציין שיש לו נורולוג שהוא הולך הלך פעם ברבעון ופסיכאטר .
אני כבר לא יודעת מהלעשוות אמא שלי לא יכולה להתמודד איתו והאחים שלו לא עושים חיים קלים.
אמא אומרת שהוא כל הזמן צועק גם על העובד הזר.
עובד אחד כבר הלך.
בבקשה עם יש לכם איזה עצה אני ישמח לשמוע
שבת שלום
מיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא - תגובה
ד''ר יולי טרגר27/03/2011מיק שלום,
אנו מכירים את התופעה לאחר אירוע מוחי. הפרעות התנהגות מי סוג זה שאתה מציין אצל אבא שלך שכיחות ופוגעות מאוד באיכות חיים של החולה ושל המשפחה שלו.
התופעה לא קלה לטיפול, אך מחייבת מתן טיפול תרופתי פסיכיאטרי.
צריך לפנות לפסיכיאטר לקבלת המלצות לטיפול תרופתי.
במקביל ניתן לפנות למרפאת שיקום במרכז שיקום שאבא שלך קיבל טיפול שיקומי. אם הוא לא קיבל טיפול שיקומי כדאי להיבדק במרפא לשיקום לאחר אירוע מוחי באחד ממרכזי שיקום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ריכוזחיים08/10/2010
קיימתי יחסי מין אנאלי+רימינג,מאז כאבי ראש עקיצות בגוף ובעיקר בעיות ריכוז,כששואלים אותי שאלה אני לא מבין ושואל,מה אתה יכול לחזור על השאלה,כאבי הראש בלתי נסבלים,כוללים כאבי עיניים+כאבי צוואר,עשיתי בדיקות לכל מחלות המין הכל תקין,כמו כןEEG'MRI תקין,סליחה על השאלה אבל איזה טפיל יכול לעבור דרך רימינג ויחסים אנאלים,למוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות ריכוז - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010עפ"י התלונה לא נראה כי מדובר בטפיל כלשהו. בנוסף בדיקות הדמיה מוחית תקינות מרגיעות גם כן.
יש לפנות לנוירולוג בנוגע לכאבי הראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מביןחיים07/10/2010
מה הקשר בין לחצים במצח וכאבים בראש לכדורים אלטרולט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010אלטרולט הינו טיפול מקובל לכאבי ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)