מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב צד ימיןאלון07/10/2010
מזה כחודש חש כאב מעופל מדי פעם שמופיע בעיקר מאחרי גלגל העין בצד ימין
ולפעמים על לחץ קל ברכה הימנית
הכאב לפעמים עמום לפעמים פחות אבל אף פעם לא בחוזק שמצריך כדור כל שוא נגד כאבים
אבל הוא בעיקר טורדני ומלחיץ, ומופיע כל יום מתי שמתחשק לו
לפעמים הוא מופיע עם רגישיות בשיניים התחתונות
בבדיקת עניים אצל רופא ענים לא עלה דבר
בבדיקה אצל נוירולוג לא העלה דבר, מה השלב הבא?
האם עלי לבצע סי טי? או בדיקה אחרת?
סובל ממתח גדול לא יודע אם זה קשור
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב צד ימין - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010הייתי פונה לרופא שיניים לבדוק שאין המקור בשיניים.
אם התופעה ממשיכה לפנות לנוירולוג לטיפול בכאב ראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך ללא מוצא...רומן06/10/2010
כ-3 שנים ביקרתי מעט לעט אצל רופאים שונים ועושיתי מגוון בדיקות, אך לצערי ללא שום ממצא.
נתקלתי בזה פעם ראשונה בגיל 16 (היום אני 24) זה קורה בדר"כ אחרי מאמץ גופני אירובי של כחצי שעה לפחות עם דופק גבוהה, אני חוזר הביתה, נח כחצי שעה שעה, ואז פתאום אני מתחיל לראות מה שנקרא במונחים מקצועיים למיטב הבנתי TUBULAR VISION צמצום שדה ראייה, לא מצליח לראות מילים - רק אותיות, מסתכל על היד ורואה רק אצבע ולא את כולה, בקיצור אני מניח שהרעיון הובן.
זה קרה לי סך הכל הכל כמה פעמים לפני הצבא, כשהייתי רץ הרבה, ואחרי הצבא כשחזרתי לחדר כושר והתחלתי לרוץ שוב זה שוב התחיל לקרות לי מעט לעט. כפעם בחודש-חודשיים.
סך הכל בחיים קרה לי כ-10-15 פעמים.
עשיתי בדיקות:
הולטר
אקו
אקו במאמץ
דופלר
בדיקת עיניים
בדיקת שדה ראוייה
בדיקה בסיסית אצל רופא ניורולוג
בדיקות דם.
והכל יצא תקין, רופא העיניים אמר שאין בעיה בעיניים הן נראות מאוד בריאות לגילי הצעיר, וניורולוג אמר שלא מכיר מצב בו אדם מאבד שדה ראייה רק לזמן קצר.
הבדיקה האחרונה שעדיין לא הספקתי לעשות זה EEG אבל גם זה הניורולוג אמר שזה רק ליתר ביטחון לא צריכה להיות בעיה.
הנושא מאוד מפריע לי, אני מפחד לעשות פעילות גופנית שמא לא לפגוע בשדה הראיה שלי לתמיד \ בלב \ במוח???
אני באמת מאוד מקווה ומאוד מאוד אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי עם הנושא הזה...???????
תודה רבה לכם על תשומת הלב בכל מקרה,
מחכה לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך ללא מוצא... - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010צמצום שדה ראיה בצורה כפי שאתה מתאר ולפרק הזמן אותו אתה מתאר אינו מוכר לי.
יאם התופעה ממשיכה ומפריעה ניתן לפנות לנוירואופתלמולוג להמשך בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנה לשבץ בטיסה כתוצאה מגלולותנועה06/10/2010
אני בחורה בריאה ולא מעשנת בת 30, לאחרונה שמעתי על מקרה שבו בחורה בגילי קבלה שבץ קל במהלך טיסה ארוכה כתוצאה משימוש בגלולות נגד הריון. מדובר בבחורה בריאה בסך הכל שאיננה מעשנת אך ככה הנראה ישנה במהלך כל הטיסה.
היות ואני אמורה לטוס בעצמי בקרוב אני תוהה האם ובאיזו מידה הגלולות מסכנות אותי והאם כדאי ליטול לפני הטיסה אספרין 100 מג ליתר ביטחון והאם כדאי להמנע מלקחת כדור שינה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנה לשבץ בטיסה כתוצאה מגלולות - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010גלולות אכן מעלות סיכון לאירוע מוחי אך הדבר נדיר.
אין המלצה ליטול אספירין לפני הטיסה, נשים טסות כל הזמן ולוקחות גלולות ללא בעיה.
מומלץ ללכת מידי פעם במטוס כדי לגרום לזרימת דם ברגליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנצפליטיסחיים05/10/2010
האם הפטטיס יכול לגרום לדלקת במוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנצפליטיס - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010ראה תשובה קודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיסחיים05/10/2010
האם הפטטיס יכול לגרום לדלקת במוח,אנצפליטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010כן, אך באופן נדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשאלון05/10/2010
שלום,
אני סובל מזה כחצי שנה מכאבי ראש עמומים מתחזקים ונחלשים מדי יום..
הכאבים לא חזקים רק טורדניים ומלווים בקליקים בהפניית הראש שמאלה.
ביצעתי צילום CT + חומר תוצאות הבדיקה יצאו תקינות ללא כל בעיה, כמו כן נשללה האפשרות לבעיה בסינוסים.
רציתי לדעת ממה נובעים כאבי הראש(מה השם של התופעה) והקליקים/קנקים שאני מרגיש בעת הזזת הראש שמאלה.. ואילו תרופות מומלצות לתופעה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010איני יכול לענות על שאלה כזו ללא בדיקה וחומר רפואי.
כאבי ראש נגרמים מסיבות שונות - מגורם שרירי/גרמי, מיגרנות, כלי דם וכ"ו.
עלייך לפנות לנוירולוג לבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בדיקת חומצות אורגניות בשתן תוכליובל05/10/2010
שלום שמי יובל , לפני שנתיים נפצעתי בחדר כושר , בעיקר בגב ובצוואר , תחושה שהעצבים נפגעו , אך בצילומים שונים ובדיקות מגוונות לא מצאו אצלי דבר גם לא ב EEG
אך אם זאת אני מרגיש ירידה ביכולת המוחית שלי כאילו המערכת העצבים או החומרים שאחראים על ריכוז למידה ויכולת הבנה יצא מאיזון .
האם בדיקת חומצות אורגניות בשתן יכולה למצוא ליקוי , מחסור , או פעילות לא תקינה של מוליכים עצביים ? אם כן כמה היא עולה , מה הסיכוי שלי למצוא בעזרתה את בעייתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בדיקת חומצות אורגניות בשתן תוכל - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010בדיקה לחומצות אורגניות בשתן הינה בדיקעה ספציפית למחלות ספציפיות ודי נדירות.
אין טעם לבצע בדיקות אלה כחיפוש כללי.
פנה לנוירולוג שיפנה אותך לבדיקות הרצויות במידה ויש צורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופהרן וצילה05/10/2010
פעם שלישית שנרדמת לבעלי הרגל שמואל בזמן העבודה שהוא עומד על הרגלים ולא עובד פיזית ולא בא מספורט. ומלווה בחולשה חזקה וסחרחורות ונאלץ לאחז במשהו שלא יפול.
השאלה שלי כזאת: איזה בדיקות בעלי צריך לעשות, לפני כמה חודשים בעלי עבר טיפול ליזר להורדת גידול שפיר במוח.
אני מחכה לתשובה דחופה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דחופה - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010יש לפנות לנוירולוג לבירור,
איני יכול על סמך תיאור זה ללא בדיקה ומסמכים רפואיים להמליץ על בדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת EMG סיב..מרים05/10/2010
האם לידוקאין בעירוי עשוי להטות בדיקת EMG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת EMG סיב.. - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010איני מכיר טכניקה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנג'יו קרוטיסיורם05/10/2010
שלום רב,
רציתי לברר מהו ההליך אנגיו קרוטיס לפני ניתוח?
בתודה,
יורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנג'יו קרוטיס - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010אם הכוונה ל-CT אנגיו של עורקי הצוואר אזי מדובר בבדיקת CT של הצוואר עם הזרקת חומר ניגוד כדי להדגים בצורה טובה את העורקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה וגלולות.לילך04/10/2010
שלום רב,
אני בת 27 ולוקחת גלולות מגיל 16 (התחלתי בשל כאבים מחזור עזים).
בשנה וחצי האחרונות החלו להופיע לי מיגרנות קשות מאד (ללא אאורה), לעתים אפילו בתדירות של פעמיים בשבוע.
אחרי שניסיתי הכל (למעט כדורים למניעה, שמבחינתי זה לא פתרון), לפני 4 חודשים פשוט החלטתי לנסות להפסיק את הגלולות.
מהרגע שהפסקתי את הגלולות - לא הייתה לי מיגרנה אחת (!). ברור לי כי עד כמה שהממצא הזה קיצוני, יכול להיות שיש משתנה נוסף שאני לא מבחינה בו, במיוחד לאור העובדה שאני לוקחת גלולות שנים ונראה מוזר שדווקא לאחרונה הן מזיקות לי.
ובכל זאת -
אני מאד חוששת לחזור לגלולות, פן יחזרו ההתקפים. חשבתי לנסות התקן, אך אין לי מושג איזה סוג (הורמונלי/לא הורמונלי). האם כדאי לי לנסות בכל זאת סוג אחר של גלולות במקום ללכת על התקן? יש לציין כי אני מעשנת (5 סגריות ביום בממוצע).
מה המלצתך?
תודה רבה, לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר חשוב!
לילך04/10/2010כמה חודשים לפני הופעת המיגרנות התחלתי לקחת ציפרלקס במינון 10 מ"ג, אותו הפסקתי בערך באותו הזמן שהפסקתי גלולות (לפני כ-4 חודשים).
הדבר הראשון שחשדתי בו בהופעת המיגרנות היה הציפרלקס, כיוון שהייתה סמיכות בין הדברים, ודבר אחר לא השתנה בחיי מלבד הציפרלקס, אך מקריאה ברשת הבנתי שהוא יכל רק לעזור למיגרנות (סרוטונין). האם זה נכון?
האם אפשרי שהמיגרנות פסקו בכלל בגלל שהפסקתי ציפרלקס ולאו דווקא בגלל שהפסקתי גלולות?
דבר נוסף - קראתי המון על השילוב המסוכן של תרופות נוגדות דיכאון ותרופות למיגרנה (נהגתי לקחת זומיג). אף לא רופא אחד העלה את הנושא בפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר חשוב! - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010מאחר ועפ"י המידע הזה איני יכול לדעת מה גרם להפסקת המיגרנות אני ממליץ לפנות לנוירולוג לייעוץ מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיגרנה וגלולות. - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010ראשית קשה להתווכח עם העובדות.
מאחר וזה עובד בשבילך הייתי ממשיך.
לגבי התקן ואיזה סוג, יש להתייעץ עם גניקולוג לגבי יעילות הסוגים השונים ולהחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובות לוואי נוירולוגיותסוף קורין04/10/2010
שלום אני בן 19 ואני לוקח 2 כדורים.
אחד - לוסטרל במינון 50 MG
השני-סרוקוואל במינון 75 MG
השאלה שלי האם הכדורים לא מתנגשים אחד בשני?
מדי כמה חודשים אני חווה גילגול עיניים ל5-10 דקות.
האם יש קשר בין 2 התרופות והגילגול עיניים? האם הם גורמות לזה?
(עברתי את כל הבדיקות כולל MRI EEG וכו' והכל יצא תקין.)
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות לוואי נוירולוגיות - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010איני רואה קשר בין התופעה שאתה מתאר לתרופות.
אם אתה מתלבט פנה לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאכלים המועררים התקף מיגרנה ???רונית04/10/2010
אני סובלת ממיגרנה קלאסית המלווה בכל התופעות (אאורה, שדה ראייה חלקי, הרדמות חצי גוף, רגישות לאור, ריחות וצלילים, הקאות, פגיעה בדיבור) מגיל 12 בערך.
במהלך השנים התדירות הלכה ופחתה ותצורת ההתקפים השתנתה.
לפני מספר שנים חוויתי קלאסטר: במשך שבועיים חוויתי 2 התקפים ביום המלווים בכל התופעות.
ההתקף האחרון הגיע לאחר כשנה וחצי מההתקף הקודם והפעם הוא היה כפול. ברגע שהתופעות החלו לרדת ולעבור לשלב הכאב, החלו התופעות מחדש. נותרתי עם כאב ראש חלש אך מטריד במשך שלושה ימים ותשישות כבדה מאוד למשח קצת יותר משבוע.
בעת ההתקף אני נוטלת אקסידול... שעוזר אך לא לגמרי.... אך לאור נסיוני עם כל שאר התרופות בשוק.... זה הכי עוזר.
בשבועיים של הקלאסטר, מרוב החרדה מהתקף נוסף, הורדתי כל מאכל אשר נחשב למעורר מיגרנה...
לאחרונה התחלתי שוב לטעום שוקולד וגבינות (במינונים מזעריים ביותר) אך יין אדום עדיין ברשימה השחורה שלי.
האם באמת כל גבינה צהובה או בשלה גורמת למיגרנה (או כל שוקולד)? מה בדבר הגבינות הצהובות לייט? מהו החומר אשר ממנו יש להמנע? מהו המינון אשר מהווה טריגר?
באם החלטתי לקחת את הסיכון ולנסות על עצמי... תוך כמה זמן מרגע האכילה של גורם טריגר אני צפויה לחוות התקף באם הוא אכן מהווה עבורי טריגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאכלים המועררים התקף מיגרנה ??? - תגובה
ד''ר אבי גדות07/10/2010שאלות טובות, תצערי אין תשובות חד משמעיות, כל אדם מתנהג שונה בתגובה למאכלים מסויימים ובקבועי זמן שונים.
אכן ישנם מאכלים הנחשבים מעוררי מיגרנה אך לא אצל כולם אכן הם מעוררים זאת ובקבועי זמן שונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהלימור01/10/2010
יש לי לעשות בדיקת EEG רגילה בגלל אירועי דופק מואץ וחולשה בידיים וברגליים וקשיי נשימה,שלא נמצא דבר בלב,ריאות,בלוטת התריס הכל תקין.
מה שהדאיג שהאירוע של הדופק המואץ האחרון היה מלווה במסך שחור בעיניים,יש לי את הבדיקה בעוד שבוע,וקראתי שהבדיקה היא לגלות אפילפסיה ודברים כאלה לא?תוכל להסביר לי מה הבדיקה הזו?וגם האורות ששמים יכולים לעורר אפילפסיה אצל אדם בריא?
סליחה על הבורות אבל אינני מבינה.....אודה על העזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר אבי גדות07/10/2010בדיקת EEG בודקת את פעילותו החשמלית של המוח ואכן יכולה לגלות פעילות אפילפטית.
במהלך הבדיקה משתמשים באורות מהבהבים כדי לעורר פעילות חשמלית לא תקינה אם ישנה כזו כדי למצוא עדות חשמלית בבדיקה.
באדם ללא אפילפסיה הבהוב שכזה אינו אמור לגרום לפעילות חשמלית לא תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומדין לאחר נפילהאריה01/10/2010
אנני בן 52 מטופל בקומדין וקרטיה עקב הפרעות בקצב הלב.נפלתי וביד וברגל הופיעו סימנים כחולים שטף דם פנימי.האם להפסיק תרופות אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומדין לאחר נפילה
אריה06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומדין לאחר נפילה - תגובה
ד''ר אבי גדות09/10/2010תלוי מדוע נפלת, מה ערכי ה-INR ומה האינדיקציה לקומדין.
יש לפנות לרופא המטפל להחלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)