מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב מתון מאוד של ראשמשה04/10/2009
לאחרונה כול יום במשך כחודשיים אני מרגיש מין כאב מתון מאוד (כמו זרם) בכמה שניות בצד אחורי של הראש בדרך כלל בצד שמאל.
התופעה חוזרת מספר פעמים ביוםזה ו זה מאוד מלחיץ.
אשמח מאוד לקבל חוות דעת
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר איתן אוריאל07/10/2009קיימות סיבות רבות מאוד לכאבי ראש. יש צורך לקבל תיאור מפורט ומכוון יותר וכמובן לבצע בדיקה גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בצווארמאיה04/10/2009
שלום.
כבר כשנתיים אני חשה בדקירות לא מוסברות באזור בצוואר הקידמי. בנוסף לכך יש מיקרים בהם הדקירה ממוקדת בנקודה כמסויימת [באיזור השקדים, הגורגורת או הראש].לאחרונה החלו הדקירות להימצא גם בצוואר האחורי הם מלווים בכאבי ראש באיזור העורף ובעיקר מעין לחץ חזק בכתפיים ,לאורך הידיים ובלסת העליונה, ובימים האחרונים אף התחלתי לראות בשדה הראייה של עין ימין מעין כתם מוזר [שקשה לי לתאר את צורתו] הבולט על משטחים לבנים [כמו קיר או ארון לבן]. רציתי לדעת מה מאפיינים סמפטומים אלו ועל אילו בדיקות היית ממליץ. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות
ד''ר איתן אוריאל07/10/2009אינני יודע האם קיים קשר בין התלונות. יש צורך לאפיין את ההפרעה בשדה הראיה.חשוב לדעת האם הינך קצרת ראיה ואם הכתם מופיע בשדה הראיה הימני בשתי העיינים או רק בעין ימין. כמובן שיש צורך גם להסתל בקרקעית העין ולבצע בדיקה גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפיצות בעצביםאמיר04/10/2009
שלום לפני כשבועיים החלו לי קפיצות בלתי נפסקות באזור הפנים רוב הקפיצות הם מעל הנחיר של האף אך גם מופיעות קפיצות בשפה התחתונה ובלחי זה חוזר ונעלם כל הזמן וזה משגע אותי רציתי לדעת אם זה מסמן משהו האם זה מסוכן?
אני בן 29 שוקל 88 180 ס"מ
אודה על תשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצות
ד''ר איתן אוריאל07/10/2009יש צורך להתרשם מהתלונה ישירות ולבצע בדיקה. אני מציע לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע מוחי ופגיעה בזכרוןיוליה03/10/2009
שלום.אבא שלי עבר אירוע מוחי שמוגדר כ אירוע מוחי קל עם המיפרזים בצד שמואל ועם פגיעה באיזור mca .
.שמתי לב שזכרון לטווח הקצר שלו נפגע וכאשר עשיתי לו בדיקת פולשטיין כל החלק של הריכוז וחישוב לא היה תקין.ז.א.ש מאה פחות שבע הוא עשה טוב ,אך מ93 כבר הייתה בעיה ולדבריו קשה לו לזכור איזה תוצאה הייתה קודם על מנת להפחית ממנה שבע.לטענתו גם קשה לו להתרכז. שאלתי היא האים ניתן לטפל בבעיה הזאת ?האים יש תרגילים שניתן לבצע אותם על מנת לשפר לו ריכוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009ירידה קוגניטיבית מהווה סיבוך ידוע ומוכר של שבץ מוח. אני ממליץ לפנות למרפאת זיכרון לצורך אבחון קוגנטיבי והצעת טיפול. חשוב לשלול גם סבות אחרות להפרעה כחוסר בויטמין B12 או הפרעה בתפקודי בלוטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ערנות בשעות הבוקראבנר02/10/2009
בשבועיים האחרונים סובל כל יום מספר שעות מיד לאחר התעוררות בחוסר ערנות - עייפות ומעין כובד בראש (לא עייפות פיסית). בדרך כלל דוקא הערנות הטובה שלי היא בשעות אלו. אכילה ושתיית קפה מוגברת לא השפיעו בעניין זה. אין שינוי בהרגלי השינה, האכילה והעבודה.
לפני 5 חודשים התחלתי לסבול מהפרעת תחושה קלה בצד ימין של הפנים - הפרעה שקיימת עד היום בערך באותה רמה. בדיקות נוירולוגיות כולל CT ראש וU.S צוארי תקינים ולא העלו בזמנו דבר. לשתי הבעיות לא קבלתי מענה או טיפול מהרופא הכללי ומהנוירולוג (מלבד שאולי זה דלקת עצם הפנים??).
מה הסיבה האפשרית להפרעת הערנות? האם היא קשורה להפרעת התחושה? האם הפרעות אלו יכולות להיות מדלקת עצב הפנים?
בתודה, אבנר (בן 66)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר עירנותר
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009על פניו אינני רואה קשר בין התופעות אולם יש צורך להמשיך ולברר את הנימול המחצית הפנים. יש צורך לבצע בדיקה גופנית ונוירולוגית ובהמשך יתכן ויהיה מקום לבדיקות עזר נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זכרון וחשיבהאמיר02/10/2009
שמי אמיר בן 32 מוכר כנכה צה"ל של משרד הבטחון
סובל מסכיזופרניה שעקב התפרצותה הוכרתי כנכה צה"ל ושוחררתי לאחר שנתיים ושמונה חודשים מהשירות הסדיר .
רגישות לקרדית אבק הבית , מעשן כחפיסת סיגריות ליום .
בעברי טופלתי בשלל תרופות כנגד הסכיזופרניה אבל התייצבתי על כדור בשם סוליאן של 200מ"ג.
לאחרונה נעשה שינוי בתרופה לריספרדל קונסטה שמותנת בזריקה ואותה תרופה עובדת בשיטת SLOW RELEASE ומספיקה לשבועיים , מרגע מתן הזריקה סבלתי משלל תופעות לוואי כמו אי שקט,ישנוניות
,טשטוש בעיניים, חרדה , מחשבות אובדניות קשות ועוד תופעות לוואי , את התופעות לוואי שרדתי בשלום
אבל תופעה אחת שהתחילה לי אז מטרידה אותי ואינה עוברת . (כרגע חזרתי שוב לטיפול בסוליאן)
התחילה להיות לי בעיה בחשיבה ועקב כך גם בדיבור , אני מרגיש שקשה לי לחשוב על דברים, קשה לי להסביר ולנתח אינפורמציה , קשה לי להזכר בדברים וגם במילים , למשל צפיתי בטלויזיה בסרט והיה לי קשה מאוד להבין מה מתרחש שם וגם אחרי הסרט היה לי קשה להזכר במה שצפיתי , שאני מנסה להזכר במשהו ולחשוב עליו זה קשה מאוד , ניסיתי לקרוא עיתון משהו שבעבר לא היתה לי שום בעיה לבצע ואני מתקשה להתרכז ולהבין מה שכתוב .
אני לא יודע אם זה בעיה נוירולוגית או עקב התרופה שלקחתי אבל אני רוצה לעשות אבחון נוירולוגי כדי לדעת אם הכל עובד כרגיל או שיש בעיה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית זכרון
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009סביר להניח כי התופעות שתיארת הינן משניות לטיפול ולכן מומלץ להתיעץ עם הפסיכיאטר המטפל. ניתן גם לפנות למרפאת זיכרון במרכז הרפואי תל אביב להערכה קוגניטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש בלתי פוסקיםחן02/10/2009
אני נערה בת 16 וכבר שלוש שנים שאני סובלת מכאבי ראש בכל יום ובכל שעה. בתחילה הופניתי לנוירולוגית ששלחה אותי לבדיקת EEG שיצאה תקינה ולבדיקת CT שיצאה תקינה גם כן. רופא העיניים בדק אותי ואמר כי אין לחץ תוך גולגולתי. הכאבים לא נפסקו ומשככי הכאבים אינם משפיעים בכלל.
מה יכול להיות הגורם לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009קיימות סיבות רבות לכאבי ראש. מאחר ומדובר בתלונה ישנה וממושכת אין סיבה שתמשכי לסבול שכן קיימים היום תכשירים רבים לטיפול בכאבי ראש יתכן ויהיה צורך להתאים לך טיפול מניעתי קבוע. אני מציע לפנות למרפאת כאבי ראש במרכז הרפואי תל אביב לקביעת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות ברכהאורי02/10/2009
מזה כמה ימים אני מרגיש דקירות קלות ולא נעימות (כמובן) ברכה הימנית.
אני סובל מעייפות רבה הנובעת מעומס ולחץ בזמן האחרון
האם יש קשר? האם יש משהו קצת יותר רציני שעליי לבדוק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009מאחר ומדובר תלונה חדשה אני מציע לפנות לרופא על מנת שיקבל את הפרטים המלאים ויבצע בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע מוחי.יוליה02/10/2009
שלום רב.לפני יומיים אימי עברה אירוע מוחי.נבדקה גם ע" ניורולוג וגם נעשתה לה בדיקת סיטי.על פי תוצאות הבדיקות היא סובלת מ-minor cva+ lf. heniparesis . אין דימום מוחי.יש אוטמים לקונריים באיזור קורטיקלי ובמרכז.יש לי מספר שאלות:האים יש הבדל בין minor cva לביןmild cva?האים באירועים מהסוג הזה עלולה להיות פגיעה בתפקודים מוחיים נוספים,כגון בזכרון או התמצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009על מנת להעריך את מלוא ההפרעה יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית יסודית ולא די להתבונן בבדיקת הCT.לעיתים יתכנו גם סיבוכים מאוחרים יותר כגון דכאון או ירידה קוגנטיבית. אני מציע לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב לצורך הערכה וקביעת טפול מניעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MEIGE SYNDROMEנינא02/10/2009
אחי בן 41 יש לו תנועות בלתי רצוניות בראש ובעפעפים שמתגברים במצבי לחץ והתרגשות . התופעה הזו אובחנה בשם :MEIGE SYNDROME והתרופה שהוא התחיל לקחת CLONEX 0.5MG
נסינו לקרוא ולחפש מידע למחלה זו ולא מצאנו חוץ מכמה מאמרים באנגלית שלא הצלחנו להבין .האם יש חומר שיכולים לקרוא בעברית ?
מה אתה יכול להסביר לנו על מחלה זו ?
מחלה זו נמשכת כל החיים או אפשר להחלים ממנה ולפסיק את התרופא ?
האם התרופא הזו נחשבת כחזקה (הרגשנו שיפור מידי )?
אני מרגישה שהוא רגוע ושקט יותר מידיהאם זה כתוצאה מהתרופא ?
אני מבקשת שתענה לי בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MEIGE
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009מדובר בסוג של דיסטוניה ,דהיינו הפרעת תנועה שגורמת לכיווץ לא רצוני של שריר,ומערבת את העפעפעיים ושרירי הלסת. קיימים טיפולים נוספים מעבר לקלונקס. אני מציע לפנות למרפאה להפרעות תנועה במרכז הרפואי תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה והירדמות פתאומיתדנה01/10/2009
שלום רב,
יש לי שאלה שאולי תשמע מוזרה:
בחודשיים-שלוש האחרונים יש תופעה שמאוד מציקה. כשאני משוחחת עם אמא שלי פתאום באמצע משפט שלי או אפילו שלה היא נרדמת בפתאומיות די עמוק וקמה כאילו כלום אחרי כמה דקות (לא מדובר בהתעלפות) זה קורה לה כשהיא שוכבת או יושבת. היא מודעת לכך שהיא נירדמת ואין לה שליטה על זה. אפילו במהלך בדיקת עיניים שעשו לה היא נרדמה חלקית ואח"כ התעוררה. זו תופעה שדי מוזרה ומפחידה. שאלתי את רופא המשפחה והוא אמר לנו שקיימת מחלה כזאת וכדאי לפנות לנורולוג להתייעצות, האם ידוע לך במה מדובר ותוכל לתת לי מעט מידע בנושא?האם אפשר לטפל בזה? אולי יש לציין שיש לה את מחלת השימוטו הקשורה בבלוטת התריס.
אודה לך מאוד על תשובתך.
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009יתכן ואמך סובלת מדום נשימה בשינה שעלול להיות משני גם להפרעות שתיארת בבלוטת התריס. חולים אלו מתעוררים פעמים רבות במהלך הלילה ולכן נרדמים לעיתים דחופות בשעות היום. קיימים אכן גם מצבים נוירולוגים נוספים,נדירים יותר,הגורמים להתקפי שינה בזמן היום. על מנת לאבחן לטפל מומלץ לפנות למעבדת שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובתך גלי...גלי01/10/2009
תודה רבה על תשובתך אבל אני כבר הייתי אצל ד"ר קרני ליפני כשנה עים המייר ושאר הבדיקות והוא אמר שלא ניראה לו שזה טרשת נפוצה מה ניראה לך אני צריכה ליפנות למומחה בכיוון כלי דם? אבקש את עזרתך תודה גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009מאחר ואני מעריך מאוד את ד"ר קרני כמומחה להפרעות מסוג זה אני ממליץ להמשיך מעקב במרפאתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות יתר ונדודי שינהגל01/10/2009
אני בן 23 ומלפני 6 שנים התעסקתי בהרמת משקולות רצינית. אני מודה שהייתי שם יותר מדי לחץ על הגוף שלי (משקולות כבדים מדי ושעות רבות מדי). אפילו נפצעתי בשלב מסויים בזרועות שלי ומכך לא יכולתי להמשיך את ההתעמלות הזאת.
אבל הבעיה שלי היא שבאמצע כל העניין הזה אם הרמת המשקולות התחלתי לסבול מנדודי שינה קשים ביותר ומכך נאלצתי להפסיק את האימונים שלי. אפילו עד היום אני סובל מנדודי השינה האלה ומכך אני סובל מעייפות קיצונית לאורך כל שעות היום ולא מסוגל לעבוד או לתפקד בכלל כבר שנים.
אף אחד מהרופאים שהייתי אצלם לא מצא את הבעיה שלי. אבל בזמן האחרון התחלתי לחשוב שאולי איכשהו הנדודי שינה האלה היו יכולים להיגרם ע"י ההתעמלות הקיצונית שעשיתי בזמנו. במיוחד בגלל שזה התחיל באותו הזמן. האם זאת אופציה?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שינה
ד''ר איתן אוריאל04/10/2009לא ברור לי הקשר. אני מציע להתחיל טיפול בתכשירים ממשפחת הבנזודיאזפינים לצורך השרית שינה. לשם כך יש לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע מוחי קליוליה30/09/2009
שלום רב. מה אומרת הסטטיסטיקה לגבי סיכון ללקות באירוע מוחי קשה אחרי אירוע קל.אימי קיבלה אירוע קל בסיטי מוח ללא חומר ניגוד צויין כי אין דמם,אך קיימים אוטמים לקונריים המצביעים על אטרופיה מוחית מרכזית קלה.בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי
ד''ר איתן אוריאל01/10/2009לאחר אירוע מוחי חולף (TIA) הסיכון לשבץ מוח הינו כ-11% בשלושת החודשים הקרובים. כמובן שישנם גורמים רבים נוספים שיש לקחת בחשובן הכוללים ,בין היתר,גיל,היסטוריה של יתר לחץ דם וסוכרת,אופי האירוע החולף ומשכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע מוחי קל או TIAאור30/09/2009
שלום רב,
אימי עברה אירוע מוחי קל/ חולף כזה שלא השאיר זכר מ ל ב ד - בפנים צד שמאל , קפוא מעט (15%) ונראה כי לשוןתפוסה+ רמת הקול נמוכה ממה שהיתה.
על אף שכל מקרה לגופו, האם עלפי רוב נושא הלשון / פנים משתחרר ?? אימי איבדה את ההכרה לכמה דקות, האם מדובר ב TIA או באירוע מוחי ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע
ד''ר איתן אוריאל01/10/2009יש לקבל פרטים נוספים על מנת לקבוע את האבחנה. מכל מקום ,במידה ועדיין קיים נזק שאריתי לא מדובר בTIA שכן להגדרתו מדובר באירוע חולף.לא ברורה לי הסיבה לאיבוד ההכרה. אני ממליץ לפנות לנוירולוג לצורך בדיקה ויעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירוע מוחי ואיבוד הרכה
אור01/10/2009תודה ד"ר איתן.
אודה אם תוכל להרחיב בעניין איבוד ההכרה .
למה דווקא זה החלק הלא ברור בהנחה ומודבר באירוע מוחי ולא ב TIA
בברכה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על תשובתך
אור04/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)