אחרי ניתוח אפנדציט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח אפנדציט
    מודאגת
    25/07/2011

הי,
    מתנצלת מראש על האורך.
    ביום חמישי האחרון בשעה שבע בערב עברתי ניתוח לפרסקופי להוצאת האפנדציט. אני חיה בקפריסין ואת הניתוח עברתי כאן. חזרתי כעת מביקורת אך נותרתי לא רגועה כי לא בטוח שהצלחתי להסביר לרופא את מה שאני מרגישה

באיזור החורים יש רגישות וכאבים נסבלים שבאים והולכים, באיזור האפנדציט יש כאבים שבאים והולכים קצת יותר חזקים, אך עם שיפור לעומת היומיים הקודמים. הבטן כולה עדיין רגישה אך עם שיפור.
    מהבוקר יש לי כאבים חזקים בצד השמאלי מעל עצם הזנב לכיוון הטבור. הרופא טוען כי זה אולי מהאנטיביוטיקה , האם יש קשר? האם יש משהו שעליי לבקש ממנו לבדוק?

אני מקבלת שני סוגי אנטיביוטיקה : זינט 500 מ"ג פעמיים ביום ופלג'יל 400 מ"ג שלוש פעמים ביום - לשבוע. יציאות פעם ביום - יציאה נוזלית.האם גם זה מהתרופות? האם זה נורמלי שהיציאה עדיין נוזלית ?
    לגבי התזונה הוא לא היה חד משמעי, השאיר אותי על תזונה רכה בלבד של מרק וצנים עם יוגורט... עד מתי?
    דבר נוסף שמטריד אותי יש לי תחושת מועקה באיזור החזה שבאה והולכת .. הרופא טוען כי זה עדיין בהשפעת ההרדמה הכללית. יכול להיות שזה לוקח כל כך הרבה זמן?
    האם יש משהו שהיית ממליץ לבדוק? או פשוט להמתין בסבלנות שהזמן יעשה את שלו ?
    איזה סימנים הם נחשבים למדאיגים?

מתנצלת שוב על האורך, תודה מראש
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח אפנדציט

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח אפנדציט - תגובה

ד``ר גד לוטן
    25/07/2011

מצטער אבל לא יכול לעשות אבחנות בטלפון אבל צריך את התשובה אם התוספתן היה מודלק או לא . כאבי פצעי הניתוח הם נורמלים וחסרי משמעות אם התמונה כולה ברורה. את חייבת להבדק ולשאול את השאלות ע״י הצוות המנתח. תרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו