מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח כיס המרהרפואה27/10/2011
אני אמורה לעבור ניתוח כריתה של כיס המרה בעקבות כאבים שגילו אבנים...
בשל הכאבים- פניתי למיון שערי צדק ונפגשתי שם אח"כ גם עם ד"ר רם שפירא. לחפני הטרום ניתוח הודיעו לי בקופת חולים שאין לי התחייבות לבית חולים זה כי אני שייכת לאיזור המרכז בקופה (כללית). (פניתי לשם למיון כי יותר נוח לי וכי עברתי דירה אבל זה לא מעביר אותי מחוז)...
האופציה שישנה כרגע היא להתחיל את הפרוצדורה מחדש (אני חושבת) בבית חולים אחר - אין לי מושג כמה זמן זה יקח או ללכת על פרטי בשערי צדק.
שאלתי - האם יש הבדל בתקופת ההמתנה עד הניתוח בפרטי או דרך קופ"ח? למיטב ידיעתך?
האם יש עניין לעשות פרטי במידה וזה יזרז את תאריך הניתוח?
האם בכלל עדיף פרטי במקרה זה? (יש לי כללית מושלם)
עלי לציין כי עפ"י האולטראסאונד שנעשה לי לפני חודש וחצי לא אובחנה ברוך ה' דלקת.
בבדיקת דם השבוע - ערכים יחסית גבוהי מהנורמה בתפקודי כבד (שבוע וחצי אחרי התקף).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כיס המרה - תגובה
ד``ר גד לוטן27/10/2011שאלה ממש לא רפואית אלא אדמניסטרטיוית
אני מניח שניתן למצוא מנתח טוב שעובד בהסכם עם הקופה ויכול לנתח אותך בזמן סביר בבי״ח פרטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ניתוח כיס מרה לפרוסקופי ודימום מהטבור
5 ימים לאחר ניתוח כיס מרה ונפיחות באיזור הטבור
הרדמה מקומית בניתוח פלסטי האם זה מסוכן
לאחר ניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופי
כאבים בחתך הניתוחי לאחר 6 ימים
דלקת וניתוח תוספתן בת 70
כאבים חזקים בחלק העליון של הבטן
כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים
בקע אפיגסרטרי בגיל חמש ואפשרויות ניתוח
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?