ניתוח אפנדיציט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אפנדיציט
    רומי
    31/01/2008

סבלתי 6 ימים מכאבי בטן תחתונה בשני צידי הגוף וכן ןהתכווצויות חזקות ברום הבטן(בקיבה וכן מעל הטבור) חום 37.8 לאחר שניגשתי למיון אובחנה דלקת באפנדיציטיס.עברתי ניתוח בשיטה לפרוסקופית לפני יומיים וחצי.שאלותי הן:1.יש לי כאבים עזים כמו לפני הניתוח ואף יותר(גם ההתכווצויות בקיבה ומעל הטבור בצלעות ובבטן תחתונה) עדיין חום 37.8 האם זה נורמלי? כל תזוזה כרוכה בכאב עז ולי הוסבר שבניתוח לפרוסקופי ההחלמה מאד קלה ומהירה.2.יש לי נפיחות מאד גדולה לא רק בבטן אלא בכל הגוף.משקל הגוף שלי עלה ב 7 ק"ג! ולא אכלתי 3 ימים מאחר ואין לי תאבון ישנה הרגשת מלאות.לאחר הניתוח הופיעה צריבה עזה וכאבים במתן שתן וכן תחושה של דלקת בגרון.האם רק בגלל הקטטר בזמן הניתוח?לא קיבלתי שום טיפול אנטיביוטי לאחר הניתוח.
    אודה לך על תשובתך
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אפנדיציט

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    31/01/2008

ההחלמה מכריתת תוספתן היא די מהירה . על פניו נראה שמדובר ( כרגע לפחות) במשהוא אחר שיכול להיות קשור בניתוח , קשור בבעיה הראשונית או לא בשניהם.
    המלצתי : גשי לבי"ח בו נותחת על מנת להיבדק שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח אפנדציט

רומי
    02/02/2008

תודה על התשובה.הייתי שוב במיון לאחר שלקחו בדיקות דם ושתן שיצאו תקינות שלחו אותי הביתה עם אנטיביוטיקה.עתה עברו 5 ימים מהניתוח ואין שום שיפור.הרגשת המלאות נוראית.אינני מסוגלת לאכול,וכשאני מנסה להכניס משהו ההרגשה מחמירה ,אני מרגישה שאני עומדת "להתפוצץ" ,קשה לנשום,והכאבים בצידי הבטן התחתונה מחמירים.כמו כן עדיין התכווצויות בקיבה ובצלעות.הנפיחות לא יורדת בעיקר בבטן וברגליים.האם יתכן שישנה בעיה נוספת בתחום הגסטרו? או אולי הידבקויות במעיים? מה עלי לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    03/02/2008

לא ברור לי במה טיפלו באנטיביוטיקה , האם היה ממצא?
    לא ברור האם אכן היתה דלקת בתוספתן? האם יש כבר תשובה פתולוגית ?או מה היתה התרשמות המנתח?
    מדבריך ותאורך נראה שמדובר במשהוא אחר הדורש ברור ( צריך לקחת בחשבון שבמיון בית החולים בו היית לא התרשמו ממשהוא שדורש אשפוז)
    נסי לקבל חוות דעת נוספת או בפניה חוזרת למיון או דרך רופא המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח אפנדיציט

רומי
    03/02/2008

לא היה ממצא כלשהו במיון.נעשו בדיקות דם ושתן שהיו תקינות.
    הדלקת בתוספתן אובחנה לפני הניתוח ע"י צילום סי טי .התרשמות המנתח שהיתה דלקת.
    דרך אגב,לפני שפניתי שוב למיון הייתי אצל רופא משפחה שהתרשם שיש לי בטן כירורגית והפנה אותי למיון.במיון קיבל אותי הרופא שניתח אותי שאמר שאינו מודאג.התרשמתי שנרשמה אנטיביוטיקה "to be on the safe side"
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    03/02/2008

מאי
    קשה לבצע אבחנות ע"ג הרשת
    כפי שהצעתי כדאי להיבדק שוב על ידי כירורג ( אולי אחר) ולו רק כדי להרגיעך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רומי
    03/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו