ניתוח תסביב שחלתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח תסביב שחלתי
    אלה
    13/12/2011

דר שלום,
    אני עברתי שני תסביבי שחלה ימנית בחודשיים, נותחתי פעמיים בלפרוסקופיה ובשני עשו לי קיבוע של השחלה. אני שבוע לאחר הניתוח השני והקיבוע.
    התפרים כבר לא כואבים לי אך יש לי עדיין כאבים בשחלה. במיוחד. במתן שתן ביציאות או בשינוי תנוחה. אני זוכרת מהניתוח הראשון של התסביב שכבר לא היה לי כאב כזה.
    האם יכול להיות שמקור הכאב הוא הקיבוע? מתי זה אמור להפסיק לכאוב?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח תסביב שחלתי

הוספת תגובה

• ניתוח תסביב שחלתי - תגובה

ד``ר גד לוטן
    13/12/2011

ראשית המנתח חייב לדעת על תלונותיך ולתת לך מענה
    הפצעים של הנתוח לרוב כובים כשבוע בעוד תפרי הקיבוע שהם בעומק הבטן יכולים לגרום אי נוחות גם 4 שבועות
    אם אין סמנים נוספים בבדיקת הבטן וכן אולטאסאונד תקין ניתן לדעתי להיות רגועים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ד"ר על תשובתך המיקצועית

אלה
    13/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ד"ר על תשובתך המיקצועית - תגובה

ד``ר גד לוטן
    13/12/2011

לעונג ושמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו