ניתוח בקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בקע
    יוסי
    10/02/2012

שלום ד"ר אתמול הייתי בבדיקות לפני ניתוח בקע מפשעתי שמאלי קטן,להפתעתי המנתחת נתנה לי את האפשרות איך לעשות את הניתוח,אם חתך או ניתוח לפרוסקופי ולא ידעתי מה לענות לה באותו רגע רק אמרה שהסיכוי שהבקע יחזור בניתוח לפרוסקופי הוא בין 10-15 אחוז לעומת חתך שהוא הרבה יותר נמוך,לכן אני שואל אותך מה לדעתך עדיף לי? אני בחור בריא שוקל 92 קילו ועדיין לא החלטתי איזה מהם כדאי אחרי שהיא נתנה לי את הכדור ליידי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בקע

הוספת תגובה

• ניתוח בקע - תגובה

ד``ר גד לוטן
    10/02/2012

אין אפשרות ליעץ במקרה זה במייל
    ראשית אם הבקע קטן ולא מפריע אין הכרח בניתוח
    ההחלטה קשורה למנותח ולמנתח ואין פתרון יחיד אולם לבקע חד צדדי אין יתרון מובהק ללפרוסקופיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בקע

כפיר
    11/02/2012

כן את זה שמעתי כבר מכתבות ומחקרים שלא בהכרח צריך לנתח אבל כירורגים ממליצים בגלל הסיכוי הנדיר לכליאה,אז במילים אחרות אתה ממליץ לי על ניתוח פתוח כי זה בקע חד צדדי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו