כריתת חצוצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריתת חצוצרות
    לי
    13/06/2012

בת 38 וחצי מנסה להרות כ 4 חודשים (עברתי 2 צילומי רחם והיסטוסקופיה , בצילומי רחם הייתה חסימה בחצוצרות ובהיסטרוסקופיה הוסר ממצא )בבדיקת אולטרסאונד לפניי 3 חודשים ובכול הקודמות לה הכל היה תקין , בחודשיים האחרונים כאבי בטן עזים ביותר הפרשות מוזרות ובאולטרסאונד מאתמול נצפו נוזלים בשני החצוצרות , רופא יועץ לפוריות אמר לי שזה מעיד על חסימה בשני החצוצרות ואני צריכה לכרות אותם , האם זה המוצא היחיד ? מה הגורם לכך הריי לפניי 3 חודשים הכל היה תקין ? אי אפשר לקבל אזשהו טיפול אנטביוטי לבעיה ? אני לפניי טיפול IVF והרופא טוען שקודם עליי לכרות את החצוצרות ולחכות 3 חודשים ואז רק להתחיל עם ההפריה , אני ממש בתסכול ולא יודעת מה לעשות האם זו האופציה היחידה ? כל הבלאגן התחיל לי מאז הצילום רחם הראשון בפבואר פצעו אותי ודיממתי במשך חודש ימים לקחתי אנטביוטיקה למשך שבוע שני סוגים יש מצב שזה יעזור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתת חצוצרות

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר ברק בר זכאי
    17/06/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו