ניתוח לתיקון בקע סרעפתי ורפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לתיקון בקע סרעפתי ורפלוקס
    יעל
    17/09/2012

שלום,

לפני 4 שנים עברתי בדיקת מונומטריה של 24 שעות, צילום עם בריום, ומדידית לחצים בושט לאחר שיש לי כבר כ 10 שנים תסמינים קשים של רפלוקס ואני נוטלת תרופות (קונטרולוק) במינון מקסימלי.
    נמצא בבדיקות שיש לי בקע סרעפתי קטן, ורפלוקס מאוד משמעותי וישר הפנו אותי לניתוח.
    באותה תקופה שקלתי כ 20 קילו יותר, ומאחר שחשבתי שאולי ירידה במשקל תשפר את המצב, החלטתי לדחות את הניתוח.
    היום, 4 שנים אחרי ירדתי כבר את כל המשקל העודף, אבל התסמינים בכלל לא השתפרו...
    רציתי בבקשה לברר: אני עכשיו מעוניינת לבצע את הניתוח.
    האם אני חייבת לעשות שוב את הבדיקה הנוראית של מונומטריה 24 שעות כי עברו 4 שנים?

ועוד דבר נוסף:קראתי באחד הפורומים שבחורה שעברה את הניתוח טוענת שהניתוח נכשל אצלה ושזאת היתה טעות חמורה של הרופא המנתח כי ניתח אותה עם דלקת בוושט.
    האם באמת דלקת בוושט יכולה להוות בעיה בניתוח הזה?
    והאם ניתן לשלול דלקת בושט רק בגסטרוסקופיה?
    פשוט אני אסתמית והבדיקה היא בעייתית בשבילי.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח לתיקון בקע סרעפתי ורפלוקס - תגובה

ד``ר גד לוטן
    18/09/2012

יעל שלום
    המון שאלות אבל צריך לאאמר
    לדעתי הרווחת ביושר את ההתויה לניתוח
    אין בעולם ניתוח שיש לו 100 אחוזי הצלחה ולא לכול מנתח יש רק הצלחות.
    את צריכה לבחור את המנתח והוא יחליט אם ברצונו לחזור על מי מהבדיקות לפני ניתוח . הבדיקה שאת טוענת שהיא נוראית היא ph מטריה והיא נותנת מדד אוביקטיבי למצב חומציות בושט במשך יממה.
    שיהיה לך בהצלחה בהחלטה והניתוח
    ד״ר לוטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו