כריתת תוספתן- פיענוח אולטרסאונד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריתת תוספתן- פיענוח אולטרסאונד.
    גלי
    03/02/2013

שלום רב, שמי גלי (בת 45) לפני כ-4 שבועות עברתי ניתוח לכריתת התוספתן (אשר היה עם דלקת חריפה מאוד ,נוזל חופשי סביבו כולל התדבקויות במעיים) את הקליפסים (תפרים)הורידו לאחר כ- 12 ימים. מאז הניתוח אני סובלת מכאבי בטן שאינם חולפים אפילו מתפשטים. הכאב הוא ממרכז הבטן התחתונה, באיזור הצלקת הניתוחית (במיוחד) וממשיך לכיוון מותן ימין. הכאב הוא חד ולעיתים קרובות יש לי עוויתות. בבדיקת האולטרסאונד שביצעתי היום צוין כי "במיקום הצלקת לאחר הוצאת תוספתן, בתוך שכבת השומן הודגמה הסננה מעט לא הומוגנית, ללא הפרמיה בדופלר צבע בגודל 4.5 * 1.5 ס"מ, לא הודגמה קולקציה נוזלית". האם מימצאי הבדיקה מעידים על הסיבה לכאבים? אם לא מה יכול להיות הגורם לכך. איזה טיפול אני יכולה לקחת בכדי להקל על הכאבים? האם עליי לחזור שוב לבירור מול הכירורג המטפל??תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כריתת תוספתן- פיענוח אולטרסאונד. - תגובה

ד``ר גד לוטן
    04/02/2013

באופן חד משמעיאת צריכה לחזור לביתהחולים המטפל
    אין מקום לחפש ישועה מעל גבי הרשת
    ישנן שיקולים רבים לממצאים במהלך הניתוח ולבדיקות קליניות עכשו שמי שיעשה אותן הטוב ביותר הוא המקום שבו נותחת .
    בהצלחה
    ד"ר לוטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו