כריתת תוספתן בלפרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריתת תוספתן בלפרוסקופיה
    מ
    27/07/2014

שלום,
    עברתי לפני שנה וחצי ניתוח חירום לכריתת תוספתן בגישה לפרוסקופית. עקב סיבוך כלשהוא (בעיית גישה - תוספתן מודלק שהתלפף סביב המעיים) לטענת הצוות הרפואי הניתוח ארך מספר שעות יותר מהרגיל והייתי זקוק לזמן אשפוז של כשבוע עם נקזים בבטן ובאגן (וטיפול מאסיבי של אנטיביוטיקה - פלאג'יל)
    מאז הניתוח המדובר חיי השתנו לרעה כך שכיום אני סובל מתופעות שמעולם לא סבלתי מהן שהולכות ומחמירות עם הזמן: שינויים בתפקוד המעיים, מעי רגיז במיוחד, יציאות מימיות הירדמויות ונימולים של הרגליים ואיברי האגן בישיבה, בעיות בתפקוד המיני.
    ערכתי מספר בדיקות נוירולוגיות מקיפות שלא הראו סימנים של נזק עצבי.
    1) האם מדובר בתופעות שאכן יכולות להיגרם מניתוח שכזה?
    2) האם ייתכן שפגעו לי בכלי דם משמעותיים המספקים דם לחלק התחתון של הגוף כולל איבר המין?
    3) האם ייתכן שנגרמה לי חסימת מעיים חלקית?
    4) האם יהיה זה נכון לפנות למומחה כלי דם להמשך הבירור או עדיף לחזור למחלקה שניתחה אותי בבית החולים לבירור התופעות הנ"ל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתת תוספתן בלפרוסקופיה

הוספת תגובה

• כריתת תוספתן בלפרוסקופיה - תגובה

ד``ר גד לוטן
    28/07/2014

הגישה הנכונה ביותר לדעתי הינה לחזור לבית החולים להציג את התופעות שהן סוביקטיבית לא תקינות לערוך בדיקות שיראו אוביקטיבית מהן בדיקות הדם סך החלבונים בדיקות דימות שונות ובדיקות אנדוסקופיות כולל ביופסיות מהמעי ואחר כך יערך דיון עם הצוות המטפל בליוו היועצים הרלוונטים מבית החולים או מחוצה לו שיוזמנו כדי לפתור את הבעיות שימצאו בברור .
    במקום ביצוע הניתוח קיימת מירב האינפורמציה הן מהניתוח והן מהדוח הפתולוגי של התוספתן ורק שם ניתן יהיה לקבל את הטיפול הטוב ביותר .
    גישה נעלבת מאשימה והמחפשת תביעה או נקם אינן מקדמות את המצב הבריאותי ואת ההחלמה ממצב החולי שאתה נתון בו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

מ
    29/07/2014

תודה על התגובה.
    כנראה שלא הובנתי כראוי - אני לא מחפש להיעלב או להאשים מישהו מהצוות הרפואי שניתח אותי.
    רק רציתי לברר האם ייתכן שהתופעות מהן אני סובל יכולות להיות קשורות לניתוח מסוג כזה או שאולי חלקן לא קשורות בכלל.
    בכל אופן על פי המלצתך אפנה למקום בו נותחתי לבירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו