מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה מציקה למרות הניתוחיונתן22/06/2015
שלום דוקטור לפני 20 ימים עברתי ניתוח לפרוסקופי לתיקון בקע מיפשעתי קטן וחיזוק הצד השני עקב חולשה, 4 ימים הכל היה בסדר, לאחר 4 ימים מהניתוח התחלתי להרגיש הרבה פעמים במשך היום, בצד שהיה בו הבקע,כמעט אותה תחושה שהייתה לי איתו, כמו סוג של גירוי,לא בידיוק צריבה, אבל תחושה לא נעימה ומציקה, ולעיתים כאב קל, ואני חושב שיש שם טיפה קימור, מעל המקום בו הייתה בליטת הבקע, כשאני נודע קלות, אני מרגיש שמתחת לעור יש בלט קטן של משהו, איך לתאר את זה, כמו ראש מסמר ביינוני, או גולת מתכת קטנטונת, [אולי זה חלק מהרשת ]ככה זה כבר כשבועיים וחצי , לציין ש לא עשיתי שום מאמץ מיוחד, בימים הראשונים רק אולי דחיפת דלת לובי הכניסה שהיא עם קפיץ, וכנ'ל לגביי דלת המעלית , מה זה יכול להיות? מישהו גם אמר לי שאולי בכלל זה היה בקע של ספורטאים, ואם לא עשו לי ניתוח ספציפי לבקע כזה אני ארגיש שוב את כל התופעות שהיו לי קודם לניתוח, אז אילו כל הסבל היה לחינם, זה פשוט מציק לי וגם נותן לי תחושה שסתם הכל היה לשווא מה אעשה? כבר אין לי כוח לעבור שוב את כל הסבל הזה, או משהו אחר, לא בא לי לרוץ לרופאים, זה מתיש אותי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מציקה למרות הניתוח - תגובה
ד``ר גד לוטן23/06/2015מאד מבין ללב אבל אתה צריך לחזור למנתח ולשאול את כל השאלות שלי במסגרת זו מאד קשה לענות בצורה עינינית ורצינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ניתוח כיס מרה לפרוסקופי ודימום מהטבור
5 ימים לאחר ניתוח כיס מרה ונפיחות באיזור הטבור
הרדמה מקומית בניתוח פלסטי האם זה מסוכן
לאחר ניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופי
כאבים בחתך הניתוחי לאחר 6 ימים
דלקת וניתוח תוספתן בת 70
כאבים חזקים בחלק העליון של הבטן
כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים
בקע אפיגסרטרי בגיל חמש ואפשרויות ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?