תחושה מציקה למרות הניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מציקה למרות הניתוח
    יונתן
    22/06/2015

שלום דוקטור לפני 20 ימים עברתי ניתוח לפרוסקופי לתיקון בקע מיפשעתי קטן וחיזוק הצד השני עקב חולשה, 4 ימים הכל היה בסדר, לאחר 4 ימים מהניתוח התחלתי להרגיש הרבה פעמים במשך היום, בצד שהיה בו הבקע,כמעט אותה תחושה שהייתה לי איתו, כמו סוג של גירוי,לא בידיוק צריבה, אבל תחושה לא נעימה ומציקה, ולעיתים כאב קל, ואני חושב שיש שם טיפה קימור, מעל המקום בו הייתה בליטת הבקע, כשאני נודע קלות, אני מרגיש שמתחת לעור יש בלט קטן של משהו, איך לתאר את זה, כמו ראש מסמר ביינוני, או גולת מתכת קטנטונת, [אולי זה חלק מהרשת ]ככה זה כבר כשבועיים וחצי , לציין ש לא עשיתי שום מאמץ מיוחד, בימים הראשונים רק אולי דחיפת דלת לובי הכניסה שהיא עם קפיץ, וכנ'ל לגביי דלת המעלית , מה זה יכול להיות? מישהו גם אמר לי שאולי בכלל זה היה בקע של ספורטאים, ואם לא עשו לי ניתוח ספציפי לבקע כזה אני ארגיש שוב את כל התופעות שהיו לי קודם לניתוח, אז אילו כל הסבל היה לחינם, זה פשוט מציק לי וגם נותן לי תחושה שסתם הכל היה לשווא מה אעשה? כבר אין לי כוח לעבור שוב את כל הסבל הזה, או משהו אחר, לא בא לי לרוץ לרופאים, זה מתיש אותי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מציקה למרות הניתוח

הוספת תגובה

• תחושה מציקה למרות הניתוח - תגובה

ד``ר גד לוטן
    23/06/2015

מאד מבין ללב אבל אתה צריך לחזור למנתח ולשאול את כל השאלות שלי במסגרת זו מאד קשה לענות בצורה עינינית ורצינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו