הייתי אצל המנתח...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי אצל המנתח...
    יוני
    08/11/2015

ב 25.9.15 שאלתי כאן שאלה, לפני שבועיים חזרתי למרפאה הכירורגית בבית החולים שבו היה הניתוח
    ובידיוק בצירוף מקרים היה שם המנתח עצמו
    סיפרתי לו מה אני מרגיש ושאלתי למה זה ככה וממה זה, שברוב הזמן יש לי צריבה מציקה בצד הבטן הימנית באיזור המיפשעה, צריבה לא ממוקדת, ותחושה כללית לא נוחה בבטן כאילו אכלתי גבס, או כאילו גומי של מכנס טריינינג לוחץ לי על הבטן אפילו על החלק העליון שלה מתחת לצלעות
    זה מענה אותי ואני אובד עצות
    הוא בדק ידנית באיזור המיפשעות, ואמר שכל התחושות האלה זה לא מהניתוח, והוא לא יודע מה הגורם , הוא לא יודע מהי הסיבה לתחושות.
    ושאני אלך לרופא המישפחה שיעשה בדיקות לברר מה מקור התחושות,
    רופא הנמישפחה כבר שלח אותי ל US בטן וUS רקמות רכות ו CT בטן
    שלא הצביעו על בעיה באיבר פנימי כלשהו, ההערה היחידה הייתה שרואים כפל בכיס המרה, שיתכן והוא אנטומי
    אם הוא סוגר לי דלת ולא נותן מענה למצוקות שלי, מה אעשה? זה נראה לי אבוד
    ואני מתחלחל במחשבה שאצטרך לסבול כך אולי כל חיי, כפי שכירורג קופת החולים אמר לי שזה עלול להשאר כך לכל החיים
    אי אפשר לקחת אופטלגין או אקמול כל החיים, אז מה עושים במצב כזה? למי אפנה?מהיכן תגיע העזרה? האם המצב ללא פיתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייתי אצל המנתח...

הוספת תגובה

• הייתי אצל המנתח... - תגובה

ד``ר גד לוטן
    08/11/2015

ללכת למרפאת כאב ולשמור את כול החומר שיש ולהביא למרפאת כאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו