ניקוי מעיים - הידרוקולון האם מומלץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • ניקוי מעיים - הידרוקולון האם מומלץ?
    yho
    24/03/2016

    במקרה של דלקת תוספתן

    האם ניקוי מעיים מומלץ?

    כמו כן במידה ויש פקליט שחוסם האם ניתן להוציא את הפקליט ואז להיעזר באנטיביוטיקה לטיפול בדלקת?<

    האם צילום רנטגן מסייע בדלקת תוספתן?

    מה ניתן לעשות כדי להימנע מניתוח ?

    תודה


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ניקוי מעיים - הידרוקולון האם מומלץ? - תגובה

    ד``ר גד לוטן
    25/03/2016

    שאלה מאד מורכבת וחלקה לא אחראי.
    אין לנקות מעי בחשד לדלקת תוספתן.
    יש גישה שמרנית לטיפול בדלקת תוספתן בהצלחה של כל 70 אחוז ויש לעשות זאת תוך השגחה ופיקוח צמוד למקרה שהגישה השמרנית נכשלת יש לנתח ללא דיחוי.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


