מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת לחץ בבטן והרגשה לא נעימה אחרי שהופעל משקל..אבירם26/03/2016
שלום ד'ר
לפני 9 חודשים עברתי ניתוח לפרוסקופי דו צדדי,לבקע מיפשעתי
עדיין יש לי מאז תחושת אי נוחות מסוימת בבטן,
הערב אני וחברים ביקרנו אצל חברים שלא ראינו הרבה זמן, הייתה שם ידידה טובה שלי שגם אותה לא ראיתי מזמן, בעודי יושב על הספה ,הידידה שלי באה לספה,נשכבה עלייה ושמה רגלים על הרגליים שלי וביקשה מאסז' לכפות רגליה, זה נחמד אבל היא שוקלת הרבה, ומישקל רגליה ממש "מחץ" לי את הרגליים, [ איך לתאר את זה ,כמו למשל שאתה יושב ומניחים לך על הרגליים טלויזיה גדולה וכבדה ,ואתה צריך להחזיק בה ככה כרבע שעה] קמתי משם אחרי כרבע שעה ואז התחלתי להרגיש שלא נוח לי בבטן , תחושת לחץ מסוימת בבטן , ובאיזור הניתוח במיפשעות,
אני שואל האם משקל גבוה שלוחץ על הרגליים במצב ישיבה, עשוי ללחוץ על איזור המיפשעות. עשוי למתוח את הרקמות שם באיזור הרשתות? עלול לגרום שם משהו? לשנות לרעה מצב שלאחר ניתוח? כי ההרגשה שלי כרגע לא נעימה ונוחה, ואני כמובן חושש, האם אני חושש בצדק?אם אני טועה, מה יכול להיות הגורם להרגשת האי נוחות והלחץ בבטן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת לחץ בבטן והרגשה לא נעימה אחרי שהופעל משקל.. - תגובה
ד``ר גד לוטן27/03/2016לא יכול לענות ככה. צריך ללכת לביקורת אצל המנתח כי זמן ארוך כל כך אחרי ניתוח לא צריכות להיות תחושות כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ניתוח כיס מרה לפרוסקופי ודימום מהטבור
5 ימים לאחר ניתוח כיס מרה ונפיחות באיזור הטבור
הרדמה מקומית בניתוח פלסטי האם זה מסוכן
לאחר ניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופי
כאבים בחתך הניתוחי לאחר 6 ימים
דלקת וניתוח תוספתן בת 70
כאבים חזקים בחלק העליון של הבטן
כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים
בקע אפיגסרטרי בגיל חמש ואפשרויות ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?