לאחר ניתוח תוספתן בת 33.גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח תוספתן בת 33.גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
    רונוש
    16/06/2016

בת 33. לפני 10 ימים הגעתי למיון עם כאבי בטן עזים. לאחר בדיקות הוחלט לנתח אותי עקב דלקת תוספתן.להלן סיכום האשפוז:
    בת 33 התקבלה למחלקתנו עקב דלקת חריפה בתוספתן. במהלך אשפוזה עברה כריתת תוספתן מודלק בגישה לפאראסקופית במהלכו הודגם תוספתן 12*1.0 ס" מודלק,בצקתי עם הפרמיה ומוגלתי.
    טופלה באנטיביוטיקה ומהלך הניתוח ולאחריו ללא סיבוכים.
    אני יודעת שהכל בסדר אך נלחצתי מזה ששלחו את התוספתן לבדיקה פתולוגית...(אבא נפטר מסרטן ולכן אני בחרדות) הבנתי שזה נוהל בבי"ח לשלוח כל דבר לבדיקה פתולוגית והרופא אמר ש 99.9 אחוז הכל בסדר רק שיש מקרים נדירים...שחשוב לבדוק ושכשראה בבטן בניתוחהכל היה תקין ללא משהו חשוד ושאם חלילה היה משהו לא תקין אז הפעולה הכירורגית עצמה שבוצעה הינה הטיפול המניעתי.
    עברו 10 ימים מאז הניתוח אם היה משהו חלילה היו אומרים לי כבר? אני בלחץ...
    אשמח לתמיכה ועזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח תוספתן בת 33.גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג - תגובה

ד``ר גד לוטן
    16/06/2016

תמיד שולחים כל מה שיוצא מהגוף בניתוח לבדיקה פתולוגית. זו שגרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ההההההההההה

רונוש
    16/06/2016

אבל יש,סיבה לדאגה על פי הנתונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו