ניתוח להסרת כיס המרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת כיס המרה
    דינה
    17/07/2017

שלום, שמי דינה ואני בת 26. לאחרונה אובחנו אצלי אבנים בכיס המרה. יש לי מספר שאלות:
    1.בממצאי האולטראסאונד נכתב כי עלולה להיות אבן גם בדרכי המרה (בנוסף למספר אבנים בכיס המרה עצמו). הכירורג שראיתי בקופת חולים אמר לי שעקב החשד לאבן בדרכי המרה, הוא היה ממליץ על ביצוע גסטרוסקופיה כי לדבריו נוכחות אבן זו עלולה להוביל מניתוח לפרוסקופי לניתוח פתוח. מה דעתך? מה היית ממליץ לעשות בשלב זה?
    2.קיבלתי מהכירורג בקופת חולים הפנייה לכירורג בבית חולים. אני מעוניינת לעבור ניתוח באופן פרטי. האם עליי עדיין לגשת לכירורג בבית חולים או לפנות לכירורג שאני מעוניינת שינתח אותי?
    3.מהם סוגי התפרים שנעשים בשני סוגי הניתוחים?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להסרת כיס המרה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת כיס המרה

ד``ר גד לוטן
    17/07/2017

אבן בדרכי המרה מחייבת ראשית לטפל בה לפני כריתת כיס מרה אולם ניתן לחזור על בדיקת אולטראסאונד ובדיקות דם לתפקידי כבד ואז לקבל החלטה.
    את לא חייבת לעבור זאת בבית חולים ציבורי גם הבתי חולים הפרטיים ערוכים לטפל בבעיות מסוג זה שבשגרה.
    התפרים הם החלטה של המנתח לעיתים תפר לעיתים סיכות ואני משתמש בצפר פנימי ניסתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו