שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    מור
    03/06/2008

כבר חודשיים אני סובל מכאבי בטן... הייתי באישפוז מכל מיני חשדות. עשו לי גאסטרוסקופיה וסי-טי בטן ואולטראסאונד בטן (שאגב מצאו המנגיומה בגודל ס"מ ואומרים שזה לא חשוד ופשוט צריך לעשות מעקב כל חצי שנה) וצילום בטן (רנטגן פשוט) וטופלתי בפפברין ופאמוטידין ולוסק ומאלוקס והכאבים, חשוב לציין, הם התקפיים הם לא ממושכים ותמידיים זה פשוט בא והולך. שאלתי היא האם אפשר לגלות אפנדיציט בסי טי בטן ומהצד הזה אני יכול להיות רגוע? והאם סיום הבירור ע"י קולונוסקופיה (מה שהמליץ הרופא) ותשובה חיובית כלומר אין לי כלום בבטן (אם בכלל זה סיום הבירור או שיש עוד בדיקות אני לא ידוע) אני יכול להיות רגוע ולדעת שזה פשוט מלחץ נפשי ועצבים מה שקרוי "תסמונת המעי הרגיז" או משהו כזה?... אשמח לקבל תשובה מספקת. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    04/06/2008

CT בדיקה עם רגישות מצוינת לדלקת בתוספתן
    נשמע שהבירור די ממצה אבל קשה להתיחס מתאורך להגיד שתם ונשלם . תמיד יש עוד בדיקות כולל אפילו לנתח לשם הסתכלות ויהיה זה לא רציני לסכם מ"הכרתנו" הוירטואלית הקצרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהה

מור
    04/06/2008

לא ענית לי על כלום... תודה בכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו