כאבים בבטן תחתונה ואפנדציט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן תחתונה ואפנדציט
    לילך
    14/08/2019

שלום רב, לפני שבוע כאבים חזקים שהתחילו בבטן תחתונה ועברו לצד ימין, עם ריבאונד, הופניתי למיון בחשד לאפנדציט. סי טי יצא גבולי -"קוטר גבולי 7-7.5 מ"מ מכיל בחלקו המקורב ח.נ במיקום אחרי למקום. ללא הזמנת שומן סביבו". הוחלט על אשפוז עם טיפול אנטיביוטי. הספקתי לקבל 2 מנות אנטיביוטיקה לוריד. לאחר מכן הייתה בדיקה של רופא, בבדיקה לא היה כאב בבטן בכלל. הרופא החליט להספיק טיפול אנטיביוטי ולהתחיל לאכול כלכלה רכה. הייתי באשפוז יום נוסף. שוב למחרת בדיקת רופא, ללא כאב, ושחרור הביתה. השאלה שלי היא האם לא חובה לסיים את הטיפול האנטיביוטי כדי שהדלקת או מה שזה לא היה, יחזור שוב? (כמו בדלקת גרון שיש חובה לסיים את כל הטיפול האנטיביוטי). אני מרגישה כאב מאד חלש מהאיזור ולכן החשש. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפנדיציטיס

ד``ר גד לוטן
    14/08/2019

טיפול מוזר בעיניי. יש טיפול לא ניתוחי לדלקת תוספתן אך כאן הוא הופסק ולא הושלם. גם עם טיפול מלא סיכויי הכשלון בין 40-60%.
    כרגע אין משהו לעשות מלבד לקבל החלטה לנתח התוספתן באופן מתוכנן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו