אבצס פריאפנדיקולרי ודלקת תוספתן- נפיחות במותן ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצס פריאפנדיקולרי ודלקת תוספתן- נפיחות במותן ימין
    ‫ניר סימן טוב‬‎
    09/02/2020

לפני חודשיים אובחנתי עם אבצס אפנדיקולרי ודלקת בתוספתן. במשך חודשיים טופלתי באנטיביוטיקה והייתי במעקב. לאחר חודש וחצי ללא שינוי ברמת הכאב וגודל האבצס שהיה קטן מידי לניקוז הוחלט להפסיק את האנטיביוטיקה ולחכות להחמרה או להחלמה טבעית של הגוף.
    במהלך השבועיים ללא אנטיביוטיקה המותן הימנית שלי התנפחה (התוספתן שלי גבוהה באופן יחסי, מתחת לכבד), והכאבים התגברו.
    בבדיקת אולטרסאונד בתום השבועיים נראה שהאבצס אכן גדל ועברתי ניקור מלא ללא נקז. לאחר שבוע כאוב ביותר באזור המותן הימנית התאשפזתי שוב, ביצעתי קולונוסקופיה שיצאה תקינה ועברתי ניתוח מורכב להוצאת תוספתן עם נקז. שוחררתי אחרי יומיים של התאוששות, עברו חמישה ימים מהניתוח והנפיחות במותן התגברה והכאבים חזרו.
    ללא חום, בדיקות שתן תקינות, CRP אחרון 21.
    מה זה יכול להיות ומה אני צריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך טיפול

ד``ר גד לוטן
    09/02/2020

הפרטים שאתה יכול למסור הם חלקיים בהליך קבלת החלטות במקרה מורכב שכזה ולכן תחזור למקום שניתחו אותך ותציג את הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו