כאב חמור בבטן שמאלית תחתונה כאב קבוע שלא עובר לרגע השתגעתי כבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חמור בבטן שמאלית תחתונה כאב קבוע שלא עובר לרגע השתגעתי כבר
    עידן
    17/03/2021

שלום בן 30 שלוש שנים כאבים בבטן התחתונה בצד שמאול זה התחיל מכאב חזק פתאומי של כמה שניות לאחר כך מכן התחילו הבעיות הכאב לציין בבטן שמאלית תחתונה עשו לי סיטי בטן בפעם הראשונה היה רשום במעי הדק התפשלות טרנזטןרית בבטן שמאלית עליונה הודגם מבנה בצורת טרגרט התפשלוץ היתה בלי חסימה רשום אחר כך mriמעי דק תקין אחר כך סיטי נוסף תקין רק נוזל בכמות קטנה באגן ??הכאב בצד שמאול ממשיך וחמור יותר עשו לי גם שיקוףף בטן כמו רנטגן של כמה שניות רק השיקוף.שם אמרו שיש מעי גס רחב וראו משו בצד השמאלי של המעי מה ניתן לעשות בבקשה זה כאב קבוע שלא עובר לי האם ללפרוסקפיה יכולה לראות משו שסיטי לא ראה אני לא עומד בזה יותר אפשר לגיע עליך תודה עידן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בטן

ד``ר גד לוטן
    17/03/2021

אין לי מושג באיזה בית חולים היית אבל הרפואה צריכה לתת תשובה בעזרת בדיקת החולה בדיקות המעבדה ובדיקות העזר. צריך למצוא סיבה ךכאב ולאו דוקא לפרוסקופיה. תרגיש טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו