האם זה מסוכן ?!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה מסוכן ?!!!
    ארי
    17/06/2008

ערב טוב ,
    לפני ארבעה ימים בלעתי בטעות סיכת ראש 4 ס"מ ( ממש כמו מחט שבקציהו חרוז) , במיון שלחו אותו דחוף למכון גסטרו ושמה הוצאו אותה בעזרת ביופטר ( עברתי גסטרוסקופיה ) .
    הבעיה היא עכשיו : אחרי שהוציאו לי את הסיכה בשעה עברתי צילום בטן והיה גם כן חתיכת מהמחט 1 ס"מ במעי הדק ... ואמרו לי שתצא עם היציאה , אבל היא עדיין בפנים ואני לפעמים מרגישה מין דקירות באיזור הבטן ( ימינה מהטיפור) , ... היום עשיתי עוד פעם צילום רנטגן בקהילה ואמרו לי שהחתיכה נמצאת במעי הגס והיא אמורה לצאת ...
    האם כן החתיכה תצא ? ותוך כמה זמן ?! מה לא אמורה שהמחט ינקוב את המעי או לזהם אותו (זה מתכת!!!) ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה מסוכן ?!!!

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    18/06/2008

שלום רב
    גופים קטנים אכן עוברים ויוצאים ממע העכול . אין באמת ערובה לכך שמחט לא תתקע ולכן אני מניח שעברת גסטרוסקופיה . ישנם מקומות במעי שקשה להגיע אליהם ולכן לא מבצעים הוצאה. קשה להגיד מתי הסיכה תצא כנראה מספר ימים יש להמתין ולנסות לשים לב אם יש החמרה בכאבי הבטן והופעת חום שיכולים לרמז על התנקבות המעי ולהיות בהשגחת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו