מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופא כאבים קבועים בבטן יותר שמאלית תחתונה קבוע לא חולף לדקהעידן06/11/2021
שלום יש לי כבר שלוש שנים כאבים חזקים בבטן יש לי כול יום כאבים בבטן אין יום שאין ככה חזק כאבים עיוותים רוב הזמן והם כול היום ככה לא חולפים עוותים שמחומרים עם הזמן מרגיש גם גוש שיושב בבטן סביב הטבור ולפעמים בצד השמאלי של הבטן גוש לוחץ בוודאות וזה לא גזים מרגיש את זה בבטן זה זז ולוחץ קולנסקפיה מלאה לפני שנתיים גם אז היה כאבים עוותים ולא ראו כלום בקולנסקופיה עשיתי אחר כך קולנסקפיה קצרה שבודקת את הצד השמאלי שכואב לי יצא תקין רשום שנבדק עד 30 משו כזה בסיטי הראשון היה רשום במעי הדק התפשלות טרנזטורית ללא סימני חסימה בבטן שמאלית עליונה הודגם מבנה בצורת טרגט בדיוק איפה שכואב לי צד שמאל נראה לי שיש לי גידול בצד שמאל שעושה תכאבים גם מרגיש את זה זה כול יום ככה עשיתי 4 פעמים סיטי האם הוא יכול לפספס גידול בבטן ? עשיתי גםmri עם הזרקה לוריד ושתיתי חומר היה רשום נוזל בכמות קטנה באגן וזהו כרגע יש לי כאבים עוותים חזקים מה לעשות ? חוץ מהתפשלות בלי חסימה נוזל בכמות קטנה באגן וצקום בעמדה נמוכה הכול יצא תקין והכאב לא חולף לפעמים יש לי כאבים בצד שמאל של הכליות האם שווה לעשות אולסטדונד כליות או שסיטי שעשיתי יותר טוב?? אני מרגיש גוש בבטן שלוחץ לי על הבטן הגוש זז בבטן ולוחץ.על הטבור ועל צד שמאל היה התפשלות בסיטי בלי חסימה האם סיטי יכול לפספס גוש בבטן וגידול עשיתי 3 פעמים סיטי בטן ..אשמח לעזרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד``ר גד לוטן06/11/2021מניח שעברת כבר רופא אחד או שניים וזה סוג התלונות שצריך להבדק פיזית ולא רק לשמוע הסיפור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ניתוח כיס מרה לפרוסקופי ודימום מהטבור
5 ימים לאחר ניתוח כיס מרה ונפיחות באיזור הטבור
הרדמה מקומית בניתוח פלסטי האם זה מסוכן
לאחר ניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופי
כאבים בחתך הניתוחי לאחר 6 ימים
דלקת וניתוח תוספתן בת 70
כאבים חזקים בחלק העליון של הבטן
כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים
בקע אפיגסרטרי בגיל חמש ואפשרויות ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?