עד כמה הניתוח חשוב במצבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • עד כמה הניתוח חשוב במצבי
    גלית
    12/12/2021

    שלום דוקטור
    אני בת 34 ויש יל ברקע תרומבוטיצופניה קלה ונטיה לדמם שלא מוסברת עדיין [אני עדיין בבירור] אבל הקסקפרון עוזר מאוד ותחת הקסקפרון אין לי שום דימומים .לפני שבוע נתקפתי בכאב חזק בבטן ימנית עליונה ומותן ימנית עם חום . נשלחתי למיון ושם עשו US ומצאו אבנים בכיס מרה ללא עיבוי דופן כיס מרה ,דרכי המרה אינם מורחבות ללא סימנים של דלקת .שוחררתי ונאמר לי שהחום אינו קשור ,החום עבר אחרי חצי יום
    כירורג המליץ לי לעבור ניתוח להסרת כיס מרה .המטולוג אמר שאני יכולה לעבור את הניתוח ושאני יקח הקסקפרון לפני ושיהיו טסיות מוכנות למקרה הצורך ,ואני שואלת מה מידת החשיבות של הניתוח לאור העובדה שיש לי בעיה לא מוסברת בקרישיות הדם וגם אני מעלה ספק אהם האירוע שחויתי אכן היה בילארי קוליק לאור העובדה שהיו גם כאבים במותן .האם אני צודקת?
    תודה רבה

    לקביעת תור
    סגירה
    עד כמה הניתוח חשוב במצבי

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לכי לעבור ניתוח כיס מרה כל עוד מצבך טוב

    ד``ר גד לוטן
    12/12/2021

    גלית
    עצתי לך , לכי לעבור ניתוח כיס מרה כל עוד מצבך טוב ולא במצב רע מבחינת כיס המרה ותפקודי הקרישה. סיימי עם הנושא בהקדם האפשרי.
    בהצלחה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


