בבקשה - הסבר האבחנות הבאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה - הסבר האבחנות הבאות
    ארי
    23/07/2008

שלום, הייתי מאושפזת בבה"ח והאבחנה במכתב השחרור הייתה כך : 1. upper gi bleeding - resolved 2. antrum ulcers and diffuse gastropathy per gastroscopy - 21/07/08 אודה לך אם תוכל להספיר לי מה זה אומר ? ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    24/07/2008

1 דימום מדרכי עכול עליונות שפסק
    2. בגסטרוסקופיה נמצא שרירית הקיבה פריכה ומדממת בקלות ומס כיבים בחלק התחתון של הקיבה

זהו תאור הממצאים מבלי להתיחס לסיבתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

ארי
    24/07/2008

תודה לך על התרגום , אבל מה נראה לך הסיבות לכך ?!!!!!!!!!!!! והאם יש טיפול לכך אפילו ניתוחי ?!!!! כבר זה לא חדש , זה קרה לי כמה פעמים בשנה , תמיד יש שיפור ניכר ואז אח"כ המצב מדרדר עוד פעם , ... כמעט כל הבדיקות שעברתי תקינות - כולל בדיקות דם ( חוץ מההימוגלובין שנע בין 7.2-10.5למרות מנות הדם שקיבלתי שלפני הבעיה היה נע 15.7-14.2 ) , ד'מות כולל CT תקין , רמת גסטרין תקין , חיידק ההיליקופטר נשלל ( מגסטרוסקופיה ומתבחין הנשיפה ) , קולונקופיה תקינה , אפילו גידולים נשללו , וחוץ מזה אני בכלל לא לוקחת שום תרופה אפילו לכאבים לא מקבלת חוץ מלוסק 80 מ"ג ביום , תודה מראש על כל עזרה , את האמת , כבר נמאס לי , אני עדיין בחורה בת 24

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    28/07/2008

דוקא בגלל שנמאס לא נראה לי שזה עניין לאינטרנט כמו כן בשלב זה מתאים יותר לטיפול גסטרואנטרולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו