הרחבת ושט לאחר ניתוח טבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת ושט לאחר ניתוח טבעת
    ירין
    31/08/2008

לפני כשמונה חודשים עברתי ניתוח טבעת. בשל הקאות וכאבים נשלחתי לצילום רנטגו - ושט קיבה ותרסריון. התוצאות של הבדיקה - הודגם מעבר קלוש של חומר ניגודי מוושט לקיבה עם רחבה משמעותית של הושט בשל חסימה תת שלמה ע"י הטבעת. הכירורג שניתח אותי יוכל לקבל אותי רק בעוד שבוע ואני מאוד מודאגת. מה משמעות התוצאות? האם פתיחת הטבעת תעזור להחזרת הושט לצורתה המקורית או שמא אני זקוקה לניתוח נוסף? אודה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת ושט לאחר ניתוח טבעת

הוספת תגובה

• בעת

ד''ר אנדריי קידר
    01/09/2008

הוושט התרחבה בעקבסות חסימה כרונית על ידי הטבעת
    צריך לרוקן את הטבעת לחוטין ולהשאיר אותהנ פתוחה. לבצע שוב צילום, ואם זה לא משתפר- להוציא את הבטעת.
    אם זה עובר - להמתין חצי שנה, והתחיל בניפוחים באור עדינים, תוך מעקב אחרי מצב הוושט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרחבות הושט

עברון רינה
    29/01/2010

גם אצלי אובחנה התרחבות הושט עד 35 סמ .האם זו בעיה?האם יכול להיות לי נזק כתוצאה מזה?
    אני לא מעונינת להוציא את הטבעת.מה הסכנה בכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרחבת ושט

פרופ' שלמה קייזר
    31/01/2010

הרחבתהושט שנמדדה אצלך היא של 35 ממ ולא 35 סמ כפי שכתבת .הרחבה כזאת היא קלה ביותר במיוחד באם היא נמדדה תוך בליעת חומר נגודי ומאוחר יותר הושט מתרוקנת וחוזרת לקוטרה התקין של כ20 ממ .רצויי להגיע עם הצילומים לכירורג המנוסה בניתוחי טבעת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרחבת ושט

פרופ' שלמה קייזר
    31/01/2010

לאור הקאות והרחבת ושט על ידי הטבעת יש להגיע בדחיםות לכירורג עם הצילומים על מנת שירוקן את הנוזל מהמאגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו