כיס מרה אבנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיס מרה אבנים
    א
    09/11/2008

אני סובלת מכאבים עזים ביותר עקב כיס במיון לא מצא דלקת ולכן שוחררתי הבעיה שיש לי בנוסף מחלה בשם פיברומיאלגיה כאבים כרונים וחולשה כרונית וכאבי כיס המרה פשוט מפילים אותי אני שלושה וחצי חודשים לאחר לידה וחיכינו שאני אתחזק לעבור ניתוח אבל ל אמצליחה להתחזק בגלל ההתקפים המחלה מתעוררת וזה גיהנום שאלתי איך ניתן לבקש ניתוח מהר יותר בעקבות מצבי ולא להמתין זמן ממושך מידי אני סובלת מעל לנורמה על משככים חזקים מידי הרופא שלי ממליץ על פרטי אצלו רק ש.. אני לא מכירה ומאוד פוחדת ואוהבת את בלינסון כגוף מוכר ואחראי אודה לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיס מרה אבנים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    09/11/2008

שלום
    אם אין התווית נגד לניתוח והאבחנה נכונה, הרי שאת צודקת ןכדאי להנתח מהר כדי למנוע סבל.
    המערכת הציבורית לפעמים איטית קצת בגלל סיבות טכניות ובגלל הצורך " להתחרות" במקרים קשים בעקר של מחלות גידוליות ו.או מקרים דחופים כמו תאונות השתלות או סיבוכים של מקרים קשים . השרות הפרטי מאפשר זרוז המקרים ובעקר בניתוח יחסית פשוט כמו כריתת כיס מרה אשר מבוצע רבות במסגרת זו. אפשרות אחרת היא מסגרת של קיצור תורים או ססיות אשר להערכתי מאפשרת כריתת כיס מרה די במהירות ( כך בבלינסון)
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו