פריחה לאחר הסרת תוספתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה לאחר הסרת תוספתן
    ד.
    18/12/2008

שלום, לפני כשבוע עברתי ניתוח לפרוסקופי להסרת התוספתן לאחר שנמצא מודלק. כבר לאחר הניתוח שמתי לב לנקודות אדומות באיזור הבטן אך יחסתי זאת לפריחה שנגרמה בעקבות גילוח איזור הבטן ע"י צוות חדר הניתוח רק שהיום גיליתי כי ה"נקודות האדומות" הפכו לפריחה של ממש המכסה את כל אזור הבטן והגב אך לא ממש מגרדת, אני אמור להסיר את הסיכות מהחתכים עוד 4 ימים ובינתיים הלכתי לרופא משפחה שנראה מודאג אך אמר לי כרגע לא לעשות כלום לגביי זה אלא רק להפסיק לקחת אופטלגין לשיכוך כאבים (לקחתי רק כדור כל לילה של 500 מ"ג, אך בבי"ח נתנו לי לראשונה בחיי אופטלגין נוזלי במינון של 1000מ"ג), מה הסיבה לפריחה? ןמדןע היא במגמת החמרה? האם יכול להיות שאופטלגין הוא הגורם, למרות שמעולם לא הייתי רגיש אליו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה לאחר הסרת תוספתן

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    22/12/2008

אין קשר בין הפריחה וניתוח לפרוסקופי קרוב לודאי מדובר ברגישות לתרופה אם אופטלגיו או אחרת ( אנטיביוטיקה כלשהיא ) שקיבלת סביב האשפוז
    זה לא מפריע להוציא תפרים אם הפצע מאפשר זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו