אבנים בכיס מרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבנים בכיס מרה
    שירה
    09/06/2009

שלום רב,
    לפני חודש וחצי התחילו לי כאבי בטן בבטן העליונה , הגעתי למיון בוצעו בדיקות דם וצילום בטן הכל היה תקין ונישלחתי הביתה , לאחר רגיעה של מספר ימים החלו לי כאבים בבטן עליונה ,בצלעות ,בבית החזה ובגב , שוב הגעתי למיון בוצע צילום חזה שיצא תקין. הגעתי לרופאת המשפחה שביצעה בדיקות דם אשר היו תקינות , לאחר מכן נישלחתי לUS אולטרסאונד בטן ושם נימצאו אבנים מרובות בכיס מרה, החלטתי ללכת לכירורג (פרופסור) באופן פרטי על מנת להתייעץ עימו האם משם הכאב נובע ומה עושים האם לנתח ? הכירורוג שלח אותי לבדיקת גסטרוקופיה והבדיקה יצאה תקינה , לאחר מכן נישלחתי על ידי הכירורוג לביצוע CT חזה + בטן , ה- CT יצא תקין למען אבנים מרובות בכיס מרה.ביצעתי בנוסף בדיקה לשד אצל כירורג שאמר שהכול תקין ואף עשיתי אולטרסאונד שדיים שיצאו תקינים. ביצעתי במקביל בדיקת נשיפה לגילוי חיידק ההליקובטור ויצא חיובי כעת אני מטופלת באנטביוטיקה , אך עדיין יש לי כאבים באיזור הבטן העליונה ולאורך כל חגורת בית החזה + הקרנה לגב ולכתפיים, כל הבדיקות הנ”ל היו על מנת לבחון האם הכאב נובע מאבנים בכיס מרה… מאחר והכל כביכול יצא תקין קבעתי תאריך לניתוח בשבוע הבא.
    האם ישנם עוד בדיקות שעליי לעבור ???? כדי להבין את מקור הכאב ??
    אני מפחדת לעבור את הניתוח ולבסוף לגלות שעדיין ישנם כאבים … והתברר שלא כיס המרה גרם לכך .. השאלה היא איזה עוד בדיקות ניתן לעשות על מנת שאהיה רגועה ? והאם תופעות אלו נישמעות לך מוכרות ומשוייכות לאבנים מרובות בכיס מרה ?

אודה לעזרה ..

סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבנים בכיס מרה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר ניר וסרברג
    09/06/2009

סיון שלום

נראה לי שכבר עברת די והותר בדיקות
    לא צינת מבן בדיקות הדם בעיקר תפקודי הכבד
    אין ביטוח של מאה אחוזים אולם לאור הסימנים ממצאי הסונר והעדר ממצאים בשאר הבדיקות , נראה סביר בעיני ( על פי תאורך) שמחלת אבנים סימפטומטית בדרכי המרה היא הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו