מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבנים בכיס מרהשירה09/06/2009
שלום רב,
לפני חודש וחצי התחילו לי כאבי בטן בבטן העליונה , הגעתי למיון בוצעו בדיקות דם וצילום בטן הכל היה תקין ונישלחתי הביתה , לאחר רגיעה של מספר ימים החלו לי כאבים בבטן עליונה ,בצלעות ,בבית החזה ובגב , שוב הגעתי למיון בוצע צילום חזה שיצא תקין. הגעתי לרופאת המשפחה שביצעה בדיקות דם אשר היו תקינות , לאחר מכן נישלחתי לUS אולטרסאונד בטן ושם נימצאו אבנים מרובות בכיס מרה, החלטתי ללכת לכירורג (פרופסור) באופן פרטי על מנת להתייעץ עימו האם משם הכאב נובע ומה עושים האם לנתח ? הכירורוג שלח אותי לבדיקת גסטרוקופיה והבדיקה יצאה תקינה , לאחר מכן נישלחתי על ידי הכירורוג לביצוע CT חזה + בטן , ה- CT יצא תקין למען אבנים מרובות בכיס מרה.ביצעתי בנוסף בדיקה לשד אצל כירורג שאמר שהכול תקין ואף עשיתי אולטרסאונד שדיים שיצאו תקינים. ביצעתי במקביל בדיקת נשיפה לגילוי חיידק ההליקובטור ויצא חיובי כעת אני מטופלת באנטביוטיקה , אך עדיין יש לי כאבים באיזור הבטן העליונה ולאורך כל חגורת בית החזה + הקרנה לגב ולכתפיים, כל הבדיקות הנ”ל היו על מנת לבחון האם הכאב נובע מאבנים בכיס מרה… מאחר והכל כביכול יצא תקין קבעתי תאריך לניתוח בשבוע הבא.
האם ישנם עוד בדיקות שעליי לעבור ???? כדי להבין את מקור הכאב ??
אני מפחדת לעבור את הניתוח ולבסוף לגלות שעדיין ישנם כאבים … והתברר שלא כיס המרה גרם לכך .. השאלה היא איזה עוד בדיקות ניתן לעשות על מנת שאהיה רגועה ? והאם תופעות אלו נישמעות לך מוכרות ומשוייכות לאבנים מרובות בכיס מרה ?
אודה לעזרה ..
סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר ניר וסרברג09/06/2009סיון שלום
נראה לי שכבר עברת די והותר בדיקות
לא צינת מבן בדיקות הדם בעיקר תפקודי הכבד
אין ביטוח של מאה אחוזים אולם לאור הסימנים ממצאי הסונר והעדר ממצאים בשאר הבדיקות , נראה סביר בעיני ( על פי תאורך) שמחלת אבנים סימפטומטית בדרכי המרה היא הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ניתוח כיס מרה לפרוסקופי ודימום מהטבור
5 ימים לאחר ניתוח כיס מרה ונפיחות באיזור הטבור
הרדמה מקומית בניתוח פלסטי האם זה מסוכן
לאחר ניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופי
כאבים בחתך הניתוחי לאחר 6 ימים
דלקת וניתוח תוספתן בת 70
כאבים חזקים בחלק העליון של הבטן
כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים
בקע אפיגסרטרי בגיל חמש ואפשרויות ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?