נפיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות
    רוית
    21/08/2007

שלום , אני בת 30 , זה כשנה סובלת מכאבים חזקים ממגע ישיר באזור הטבור ובקו ישר לכיוון החזה.

האזור נפוח כל הזמן, וממישוש שלי אני מרגישה גושים, כאילו משהו נפוח. ביצעתי בדיקת c.t ( לפני חמישה חודשים) של דופן הבטן והבטן - ללא ממצאים. התגלה אצלי שבר בסרעפת בבדיקת רנטגן קיבה - מטופלת בלוסק.

רופא המשפחה הסביר כי הכאבים בבטן העליונה לא צריכים להיות קשורים לשבר בסרעפת. תחושה שמשהו לא בסדר , רגיש וכואב מאד מדאיגה אותי. האם יש מקום לבדיקת MRI ? הוצע לי ע"י כירורג ניתוח בשיטת לפרוסקופיה לבדיקת האזור, למרות שאין וודאיות למקור הכאב. אני מאד מתלבטת מה לעשות.

אשמח לייעוצך , האם כדאי ללכת על השיטה הלפרוסקופית למרות חוסר הוודאיות? האם יש בדיקות נוספות שאני יכולה לעשות לפני מעבר לניתוח?

תודה, רווית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות

הוספת תגובה

• מתלבטת

ד''ר אנדריי קידר
    21/08/2007

לא יכול לתת לך עצה מבלי לבדוק אותך ולעבור על כל הבדיקות שעשית עד כה בדיקת . MRI לא מוסיפה בד"כ כלום על CT.
    הבקע בסרעפת יכול כן לגרום לכאבים, אבל יש להם אופי מסוים.

את צריכה להגיע לכירורג שירכז את כל הטיפול בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו