מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבטן עליונהמירב27/11/2009
שלום רב,אני בת 31, לפני כשלוש וחצי שנים עברתי ניתוח טבעת בקיבה. בשנה וחצי הראשונות הכל היה תקין, לאחר זמן זה התחילו להופיע לי כאבים באיזור הטבעת בקיבה (אני יכולה לתאר את הכאב כאילו תקעו לי חץ מאותה נקודה עד הגב). מאז ועד היום (למעלה משנתיים) שבכל כמה שבועות אני מוצאת את עצמי במיון עם כאבים, עושים לי צילום כדי לראות שהטבעת במקומה "פותחים" לי את הטבעת ומשחררים אותי הביתה. לציין שבכל פעם שרק ניסיתי "לסגור" את הטבעת אפילו בחצי CC ישר חזרו הכאבים בעוצמה רבה.
עברתי בתקופה זו פעמיים גסטרוסופיה שיצאה תקינה. גם בנטילת אומפרדקס אין שום שיפור בכאב.
שאלתי היא: האם יכול להיות שהטבעת גרמה נזק על הקיבה ולא בתוכה? ובגלל זה לא רואים כלום בגסטרוסקופיה?
איזו בדיקה יכולים לעשות כדי לבחון את הקיבה מבחוץ ולא מבפנים?
אני די מתוסכלת מכל העיניין, אני גם סובלת כאבים וגם לא יכולה "לסגור" את הטבעת ולכן אין לה כל כך משמעות.
אודה לך אם תוכל לכוון אותי. תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת
ד''ר אנדריי קידר27/11/2009לא סביר שהיא גרמה נזק לקיבה. כדאי לעשות CT בטן, לבדוק שאין סיבוך אחר.
אם את לא מסוגלת לעמוד בניפוחים - אז אולי צריך להוציאה.
יש לעתים רחקות אנשים שלא מצליחים בשום פנים ואופן לעבור נפוחים - אזי הטבעת לא יעילה אצהם. וזה יכול להיות מבלי שיש סיבוך ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ניתוח כיס מרה לפרוסקופי ודימום מהטבור
5 ימים לאחר ניתוח כיס מרה ונפיחות באיזור הטבור
הרדמה מקומית בניתוח פלסטי האם זה מסוכן
לאחר ניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופי
כאבים בחתך הניתוחי לאחר 6 ימים
דלקת וניתוח תוספתן בת 70
כאבים חזקים בחלק העליון של הבטן
כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים
בקע אפיגסרטרי בגיל חמש ואפשרויות ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?