אחרי קולונ'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי קולונ'
    בת 26
    11/03/2010

ערב טוב ,
    אתמול ערתי בדיקת קולונ' שהפסיקו באמצע הבדיקה כי הייתה ממש כואבת ...
    אני בת 26 , סובלת מאנימיה מחוסר ברזל , מחסני הברזל כמעט אפסים , ( HB = 6.5-8.5 ) למרות קבלת מנות דם ועירויי ברזל .... זה התחיל "כחדש" רק כשנה וחצי .. גסטרו', קולו' וקפסולה תקינים לפני שנה , אבל מכיוון שבדיקת צואה לדם סמוי חיובית 6/6 ( פרוקטולוג מבחינתו אין טחורים או פיוסרה או ... ) אז החליטו לחזור על הבדיקות שוב ...
    אוקי , משחשוב לי עכשיו הבעיה הזאתי : מה עם הכאבים והדימום ? הכאבים ממוקדים בבטן תחתונה שמאלית , וגם כן יש לי יציאות עם קרישי דם וקצת חתיכות שומן בצבע צהוב - זה חדש רק אחרי הבדיקה ... אני הלכתי עד עכשיו לשני מוקדי רופאי בקהילה (בגלל הכאבים ולא הדימום) וקיבלתי זריקות לכאבים , ביקשו ממני ללכת למיון , אבל סרבתי מתוך כעס אפילו על כל ב"ח ... השאלה זה : האם זה נורמאלי הכאבים והיציאות הדמיות ? ואם כן , אז בד"כ עד מתי ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי קולונ'

הוספת תגובה

• בבקשה

בת 26
    11/03/2010

בבקשה התיחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמם מדרכי העיכול

ד''ר אחמד עסליה
    12/03/2010

שלום רב,
    המקרה שלך הינו ייחודי. שכיחות דמן ממקור בלתי ידוע במע' העיכול בגילך היא נמוכה במיוחד. אם הכאב והדמם הינם יום-יומיים, את זקוקה לאשפוז ובירור במסגרת מסודרת. מחובתו של רופא המשפחה שלך לדאוג לכך. אם המצב סובל דיחוי, מציע לך לחפש גסטרואנטרולוג טוב ולתייעץ איתו לגבי הבירור שאת חייבת לעבור ובהקדם. אם שתי האופתיות לא נראות לך, תגשי למיון של בי"ח גדול בסביבה ותעמדי על כך שתאושפזי לצורך בירור דחוף.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת 26

פרופ' שלמה קייזר
    12/03/2010

התלונות שהתפתחו אצלך לאחר קולונוסקופיה הן לא פשוטות ויכולות להצביע על סיבוך לכן אני ממליץ לך לפנות לחדר המיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו