תפר חדש שהופיע אחרי הניתוח בשנה וחצ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפר חדש שהופיע אחרי הניתוח בשנה וחצ
    בת 27
    17/03/2010

ערב טוב ,
    קרה לי משהו מוזר לפני כשבועיים – הופיע (יצא) לי תפר ליד הטבור שחור באורך כ 3מ"מ ....
    נסיתי למשוך אותו , אבל הוא ממש תפוס פנימה ולא יוצא - - הוא כן דוקר (רוב הזמן) , אבל לפעמיים מרגישה מין כאבים סביבו שממש מקשים לי לזוז – הכאבים לפעמים קלים עד בינוניים ....
    כמובן עכשיו בא מהו הניתוח שעברתי ?!
    אוקי , אז כה לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח בשם DISTAL GASTRECTOMY + VAGOTOMY אחרי הניתוח היו סיכות והוצאו אחרי כשבועיים ...
    בנתיים קבעתי תור למרפאה כירורגית מקום שנותחתי וזה עוד שבועיים .
    אז, בבקשה אם אפשר הרגעה !
    מה התפר הזה ? ולמה יצא אחר כשנה וחצי ? האם יש אפשרות להוציא אותו ? ואם כן , אז איך ? האם כמו הוצאת תפר אחרי חתך או שזה משהו אחר ?
    שאלה אחרת שלא קשורה למצב , האם תפרים פנימיים (כמו שבניתוח שעברתי) נמסים ואם כן? אז כמה זמן לוקח להם ?
    תודה ולילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תפר בפצע

פרופ' שלמה קייזר
    18/03/2010

קרוב לודאי מדובר בתפר בו ניתפר דופן הבטן .באם צבע התפר שחור מדובר בתפר משי שאינו נספג לעיתים משתחרר מהרקמות ומזדהם והגוף דוחה אותו .מומלץ לגשת לכירורג במרפאה שיחתוך את התפר .יכול להיות שזה יהיה המאורע האחרון ויכול להיות שבמשך השנים יהיו מאורעות נוספים של פליטת תפרים דרך הצלקת הניתןחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו