מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שגרה לאחר כריתת כיס מרהאבי06/05/2010
אני 4 ימים אחרי ניתוח כריתת כיס מרה בצורה לפרוסקופית. עד עכשיו חוץ מכאבים "רגילים" בעת הפעלת שרירי הבטן אני מרגיש בבטן תחושה של כאילו שתיתי 20 ליטר מים ועכשיו כשאני נא צד לצד (ביחוד במיטה) אני מרגיש כאילו משהו זז שמה. חוץ מחוסר נוחות זה גם כואב בתזוזה.
לפני יומיים רופא המשפחה שלי חשש שמדובר אולי נזילה כשלהי לבטן ושלח אותי מיד לבדיקת אולטראסאונד. הבדיקה הראתה מצב תקין
אני אמור לחזור לביקורת אצל המנתח חודש לאחר הניתוח.
האם זה נורמלי? מה זה יכול להיות? והאם עלי לעשות משהו בנדון?
תודה מראש,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת מלאות בבטן לאחר ניתוח כיס מרה
ד''ר אחמד עסליה10/05/2010תחושת מלאות ונפיחות בבטן לאחר ניתוח בטני ולעיתים לפרוסקופי יכולה להיות נורמלית כל עוד אין תופעות נוספות כגון: בחילות, הקאות, חום גבוה וכו'. אצלך ספיציפית בוצע US אשר שלל נוכחות נוזל תוך בטיני: מרה, דימום וכו'.
לדעתי, צריך קצת סבלנות והדבר אמור לעבור. אם לא יעבור או שיופיעו תופעות נוספות, נא לפנות למנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ניתוח כיס מרה לפרוסקופי ודימום מהטבור
5 ימים לאחר ניתוח כיס מרה ונפיחות באיזור הטבור
הרדמה מקומית בניתוח פלסטי האם זה מסוכן
לאחר ניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופי
כאבים בחתך הניתוחי לאחר 6 ימים
דלקת וניתוח תוספתן בת 70
כאבים חזקים בחלק העליון של הבטן
כריתת כיס מרה בהריון מתקדם בעקבות כאבים
בקע אפיגסרטרי בגיל חמש ואפשרויות ניתוח
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?