דזמואיד במעי הגס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דזמואיד במעי הגס
    סיון
    04/04/2011

שלום רב,

אני בת 25 ולפני 4 שנים עברתי ניתוח לפרוסקופי של כריתת מעי הגס עקב פוליפים מרובים ויצירת פאוץ' מהמעי הדק.
    לפני כשנה התחלתי להרגיש יציאות מרובות בערך כ15 פעם ביום ואחרי כל מיני בדיקות אמרו לי שיש לי דזמואיז שדוחק את הפאוץ' ולכן כל היציאות והדימום הרקטלי מידי פעם.
    השאלה שלי היא האם אתה יודע על איזשהוא פיתרון בשבילי? לגבי הדזמואיד כי הבנתי מהרופאים שאי אשפר לנתח מכיון שאי אפשר להוריד את הדזמואיז בגלל שהוא מלא בכלי דם ואם וכן זה להוציא את כל הפאוץ' ולהשאיר אותי עם סטומה קבועה ואני לא מעוניינת בזה בכלל אף פעם ואני מטופלת בינתיים עם כדורים סלקוקס ורלוקסיפן

אני כבר מיואשת כי הרופאים אומרים שזה מצב מיוחד ומורכב ולא נותנים לי תושבה מדוייקת בעוד שאני כבר רוצה להתמסד ולהביא ילדים בקרוב, אני אודה לך מאוד על התשובה כי כבר אין לי עוד למי לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דזמואיד במעי הגס

הוספת תגובה

• דזמואיד במעי הגס - תגובה

ד``ר גד לוטן
    04/04/2011

הפתרון היחיד עם כל המשמעויות הינו לכרות את הדזמואיד ומוקדם ככל שניתן ייטב
    הבעיה מורכבת מכדי לקבל את כל האינפורמציה ברשת ולדעתי במקום שנותחת ידעו לעזור לך הכי טוב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב.

סיון
    04/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו