2 ניתוחים בשבוע אחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 ניתוחים בשבוע אחד
    קרן
    14/06/2011

שלום ד"ר,
    לפני שבועיים נותחתי בפעם הראשונה- אפנדיציט מודלק והניתוח בוצע בלפקוסקופיה(שנעשה ע"י מתמחה) - הוא נמשך כשעתיים וחצי והרופא אמר שהתוספתן היה נמקי. לאחר הניתוח לא הרגשתי טוב, הרגשתי שמשהו לא בסדר, ואכן אחרי כ3 ימים הובהלתי באופן דחוף לניתוח נוסף כי אובחן בCT שיש לי חסימת מעיים(במעי הדק) כתוצאה מהניתוח הקודם(חומר הניגוד לא התקדם הרבה מהקיבה והייתה חסימה טוטאלית-נמצא שלולאה מהמעי הדק נדבקה לגדם של התוספתן).
    למזלי, היה רופא בכיר במקום שהצליח "לסדר" את העניין בניתץוח לפרוסקופי נוסף.
    אבל...אני לא יכולה לצאת מהטראומה( ההרגשה הייתה נוראית, ובחיים לא חוויתי עינויים וייסורים כמו שעברתי ןועברתי 2 לידות ו2 ניתוחים קיסריים).
    השאלה שלי היא כזאת: שמעתי שאחרי ניתוחי בטן יכולות להיות הדבקויות( כמו שקרה) האם יש סיכוי גדול ששוב פעם זה יקרה לי? שמעתי שבניתוח לפרוסקופי הסיכויים יורדים , האם זה נכון? ואם זה כך, איך זה קרה מה שקרה לי עם התוספתן?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 ניתוחים בשבוע אחד

הוספת תגובה

• ותוספת לשאלות

קרן
    14/06/2011

שכחתי לציין שעד לפני כמה ימים היה לי גם לויקוציטוזיס( אני עד היום לוקחת 2 סוגי אנטיביוטיקה).
    אני מרגישה חלשה ויש לי כאבי בטן ובחילות. האם זה תקין?(בנוסף לחסימת המעיים היה לי גם נוזל חופשי בבטן בכמות קטנה-בינונית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

קרן
    15/06/2011

השאלה שלי לא מתאימה לפורום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי? - תגובה

ד``ר גד לוטן
    16/06/2011

אני נמצא בחול ויש לי קצת קשיים עם הרשת אך עיקר השאלות צריכות להיות מופנות למנתח שלך והוא ודאי יוכל להרגיע אותך שחלק מתחושותיך הן מהמחה של נמק התוספתן ולא משני הניתוחים מחסימת המעיים ולא מכך שעברת שתי פרוצדורות. האנטיביוטיקה היא לטיפול בדלקת שהיתה בבטן כדי שלא תחזור בין לולאות מעי והעיקר תחלימי מהר וטוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו