מידע רפואי
פורומים
- איידס, HIV
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- נטורופתיה ותזונה
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- רפואת עיניים ילדים
- שימור פוריות
- הורות טבעית
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- אקנה-רוזציאה
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- הידרותרפיה
- רפואה משלימה בהריון
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
- פיסטולה מעי עורנטלי23/03/2014
ערב טוב
לפני כ-5 חודשים עברתי ניתוח שרוול שלאחריו נהיה סיבוך של דליפה והייתי באעשםוזים רבים באישפוז האחרון התברר כי יש לי פיסטולה מעי עור ואני מעוניינת לדעת מה זה והאם יש לזה טיפול כרגע אני ללא כל טיפול תרופתי עם כאבים ויש לי חור באזור החזה אשר מפריש באופן קבוע נוזל מוגלתי.
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטולה מעי עור - תגובה
ד``ר גד לוטן24/03/2014מצטער אבל זה לפורום ניתוחים בריאטריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת ציסטה בלפרוסקופיהאליהו11/03/2014
ד.נ.
האם ניתן להוציא ציסטה מורכבת שנמצאה בכליה (אם מחליטים שנחוץ להוציאה) בניתוח זעיר פולשני? אודה על תשובה בהקדם. בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת ציסטה בלפרוסקופיה - תגובה
ד``ר גד לוטן11/03/2014בודאי רק תלוי באורולוג שאת פונה אליו אם יש לו נסיון בניתוחים זעיר פולשניים ויש כאלה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא אורולוג מתאים לנתח שאת בכליה?
רוביק11/03/2014ד.נ.
האם עדיף לפנות לאורולוג במקרה של ציסטה (מורכבת, עם שאת) בכליה, ולא לסוג אחר של כירורג (שהרי בעיות כלייתיות מטופלות ע"י נפרולוג, גידולים ע"י אונקולוג, וניתוחים כולל לפרוסקופיים נעשים, למיטב ידיעתי, ע"י כירורג כללי)? האם אני טועה? מבקש הבהרתך. בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא אורולוג מתאים לנתח שאת בכליה? - תגובה
ד``ר גד לוטן12/03/2014כן דוקא אורולוג כי הוא כירורג בתחום של כליות דרכי שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתירוני24/01/2014
שלום רב
לפני 8 חודשים עברתי ניתוח לתיקון בקע בשיטה הלפרוסקופית עם רשת.היום קיבלתי מכה חזקה במפשעה עצמה בצד של הבקע (לא באשכים).
האם מכה חזקה יכולה לגרום להישנות הבקע?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע מפשעתי - תגובה
ד``ר גד לוטן26/01/2014הסיכוי לכך שואפת לאפס
היתרון של הרשת שהיא רחבה ביחס לגודל החור שצריל לסגור ולאחר תקופה ארוכה כזו הגוף הצמיח רקמת חיבור לתוך הרשת כך שמכה חזקה ככול שתהיה לא יכולה לפגוע ברשת או בדופן הבטן
תתאושש מהמכה ותחזור לפעילות מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרי המוות באיכילובעמיר01/01/2014
לאחרונה היו מספר מקרי מוות של מנותחי שרוול באיכילוב.
הבוקר (1.1.14) פןרסמה כתבה בידיעות אחרונות על כך . מה שמטריד הוא לא מספר מקריי המוות ( כי אלה מבחינה סטטיסטית בטלים בשישים) אלא תגובת איכילוב כי מקרים אלו הם מיוחדים משום שהמנותחים " סבלו ממחלות רקע נוספות כגון סכרת ולחץ דם גבוה והוסברו להם הסיכונים הגבוהים בניתוח זה כולל סכנת חיים" .......???????? רוב המופנים ומומלצים לניתוח זה הם בעלי תופעות דומות ובכללן אני של סכרת סוג 2 ולחץ דם גבוה מהממוצע .
בסוף החודש אני עומד לעבור ניתוח שרוול ב"מאיר " כפר סבא ופתאם פחד -מןןת
אשמח מאד לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרי המוות באיכילוב - תגובה
ד``ר גד לוטן01/01/2014זה לא המקום לדיונים בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל
עמיר01/01/2014נראה שזהו בדיוק המקום לדון בכך . הכוונה היא לא להטיל האשמות או דופי בקולגות אלא להבהיר לציבור המנותחים והמטופלים את הנקודה ולתת להם גם להביע את דעתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אפנדציטטל30/12/2013
עברתי ניתוח אפנדציט לפני שבועיים בשיטת לפרוסקופיה. יש לי תינוקת בת ארבעה חודשים (שוקלת בערך 7 ק"ג). מתי אפשר להרימה לאחר הניתוח. ומתי בכלל ניתן להרים דברים כבדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אפנדציט - תגובה
ד``ר גד לוטן30/12/2013ניתן לחזור לפעיות רגילה ע״פ הרגשתך
זה היתרון הגדול של לפרוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח אפנדציט
טל30/12/2013אני קוראת באינטרנט שניתן להרים דברים כבדים לאחר חודש .הכירוג שניתח אותי אמר לי אחרי שבועיים ניתן להרים דברים כבדים .האם אין חשש לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אי25/12/2013
שלום.
לפני כשנתיים (בשבוע 18 של הריון ראשון בזמנו) עברתי לפרוסקופיה בשל תסביב שחלה.
האם יכול להיות שרק לאחרונה (שנתיים אחרי ההליך) החלו לי כאבים באיזור של אחת מהצלקות שאולי נובעים כתוצאה מהצטלקות פנימית?
(כל שאר הדברים נבדקו ולא היו ממצאים והכאב ממש ממוקם ומתרכז באיזור הצלקת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
ד``ר גד לוטן26/12/2013יכול להיות כאב במקום הצטלקות אבל יכול להיות גם בקע במקום.
חשוב להבדק על ידי כירורג מומחה בנושא ואולי אפילו לפנות למי שניתח אותך לפני שנתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כיס מרהעופרה01/12/2013
בוקר טוב,
לפני חודש בעלי הובהל לבי"ח בשל דלקת חריפה בכיס המרה. בשל תוצאות לא ברורות בבדיקת הא.ק.ג., המרדימה והקרדיולוג לא הסכימו לנתחו לשם הוצאת כיס המרה. למחרת הוא עבר ניקוז כיס מרה. אציין כי צינורית הניקוז לא הוצאה מגופו וחודש ימים כבר חלף. הוא שוחרר מבי"ח לבירור אצל קרדיולוג, אשר אישר את כניסתו לניתוח. לפני 11 ימים בעלי עבר טרום ניתוח מרדים והתקבל אישור לניתוח. מאז, טרם קיבלנו מועד לניתוח. אשוב ואציין - צינורית הניקוז הושארה בגופו של בעלי. אתמול החל לצאת מוגלה מהאזור. מה עלינו לעשות בכדי לזרז את התור לניתוח כמו גם - באשר לדלקת ולצינורית הניקוז שבתוך גופו של בעלי כבר חודש ימים??? אציין כי בעלי בן 82!
בברכת חג אורים שמח ותודה רבה, עופרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כיס מרה - תגובה
ד``ר גד לוטן01/12/2013לחזור באסרטיביות למחלקה בה היה מאושפז ובה הוכנס הנקז לכיס המרה ולעבור הניתוח אם ניתן אישור קרדיולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת תוספתן ובקע טבורייהודית27/11/2013
שלום רב,
אני בת 51. לפני כחודשיים אושפזתי בבי"ח עקב דלקת חריפה בבטן מצד ימין (בתוספתן, במעי ובשחלה ימנית). קיבלתי טיפול באנטיביוטיקה. האבחנה היתה דלקת חריפה של התוספתן מלווה באבציס פריאפנדיקולרי. בזמן אשפוזי נאמר לי גם שיש לי בקע טבורי, ובאולטרסאונד שעשיתי לפני כמה ימים אובחן בקע טבורי קטן המכיל שומן רוחב צווארי 0.7 מ"מ (ברצוני לציין שאין לי ולא היו לי כאבים כלשהם באיזור הבקע).
הוזמנתי לניתוח כריתת תוספתן לפרוסקופי.
שאלותיי הן:
האם ניתוח התוספתן הוא מומלץ?
האם אפשר וכדאי לבצע את ניתוח התוספתן ביחד עם תיקון הבקע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת תוספתן ובקע טבורי - תגובה
ד``ר גד לוטן27/11/2013גישתי שיש לבצע כריתה של התוספתן לאחר ארוע של דלקת ובאותו ניתוח ניתן לתקן גם את הבקע הטבורי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת mri בטןאסף19/11/2013
שלום רב,בן 34,עשיתי בשבוע שעבר בדיקת MRI בטן ודרכי מרה עקב חשד לפוליפ בצוואר כיס מרה וכאב/הרגשת אי נוחות מתחת לצלעות בצד ימין,להלן תוצאת mri:
(-) mrcp
אנמנזה:כאבים בבטן עליונה מימין,חשד לאבנים ב CBD
כיס מרה ודרכי מרה:ללא עדות לאבנים בכיס מרה.ללא עיבוי דופן.ללא הרחבת דרכי מרה.CBD בקוטר 3 מ"מ.ללא עדות לפגם מילוי.ללא הרחבת דרכי מרה אינטרא הפטי
כבד,טחול,לבלב,אדרנלים וכליות תקינים.
יתכן בלוטות קטנות בשורש מזנטריום עם טשטוש קל בשומן סביר ל MESENTERIC PANNICULITIS.
עצמות תקינות.ללא נוזל בטן.
לסיכום:דרכי מרה תקינים
יתכן MESENTERIC PANNICULITIS.
האם הבדיקה תקינה?אשמח לעזרתכם וחוות דעתכם,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת mri בטן - תגובה
ד``ר גד לוטן20/11/2013לא מוצא משהו לא תקין בבדיקה
צריך להיות בהמשך מעקב רופא מטפל וזה הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות דחופהויקה08/10/2013
שלום רב,
אמא שלי קיבלה אתמול הבחנה והיא מאוד לחוצה ולא מבינה מה זה אומר. הרופא הפנה אותה לבדיקות ולניתוח דחוף. אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה אומר:
גוש היפודנסי בגוף האדרנל- אדנומה 11 מ"מ
אבן בגביע התחתון בכליה 1.8 מ"מ
אבן בשופכן הדיסטלי בכניסתו לאגן 9.7 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות דחופה - תגובה
ד``ר גד לוטן09/10/2013לגבי האבנים צריך להפנות השאלה לאורולוגים שעניינם בטיפול באנים בכליות
לגבי הגוש באדרנל זהו ממצא שצריך לטפל בו ולהוציאו
יש לאבחין בין אנשים שיש להם סיפור של מחלת סרטן בעברם לבין אנשים שאין להם סיפור כזה .אני לא יודע שום רקע רפואי לגבי אמא אבל גוש שכזה באדרנל צריך להוציאו ולבדוק את טיבו .
יש אנשים בעלי ניסיון רב בניתוחי אדרנל ולאחד מהם כדאי לפנות .יש חשיבות לזמן אבל ממש לא היסטרי .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתחילת תהליך ניתוח שרוולליאת16/09/2013
בוקר טוב,
התחלתי את התהליך (שהבנתי שארוך) לקראת ניתוח שרוול קיבה.
אתמול הייתי אצל רופאת המשפחה והיא נתנה לי הפניות למלא בדיקות.
אז אפשר קצת עזרה ומידע בבקשה?
הבנתי שזה שונה בין קופות החולים ובתי החולים?
אני בקופ"ח כללית ומתלבטת בין הדסה הר הצופים ושערי צדק.
מישהו יכול להמליץ?
מישהו יכול לתת שמות של רופאים בבתי החולים האלו?
שמעתי שהרופא הכירורג שאליו אקבע את התור הראשוני, סביר שהוא יהיה זה שינתח אותי. זה נכון?
לגבי התהליך - קיבלתי מלא בדיקות כמו אולטרסאונד, אקג, צילום ושט וכו',
אבל שמעתי משהו על וועדה, הרופאה לא אמרה לי על זה כלום. אפשר מידע?
אני מממששששש מבובלבת אז אודה לכל שיוכל לתת כל בדל מידע.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בתחילת תהליך ניתוח שרוול - תגובה
ד``ר גד לוטן16/09/2013זה לא המקום לשאלות שלך שהן שאלות לגטימיות של פציאנטים
זהו פורום למתן תשובות רפואיות ואני לא הכתובת לשאלותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקעאנונימי19/08/2013
שלום. האם בקע טבורי מומלץ לנתח בגישה לפרוסקופית או פתוחה? בקוטר של 2-3 ס"מ מכיל תוכן שומני.. אני לאחר ניתוח קיסרי ומתכננת הריון נוסף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע - תגובה
ד``ר גד לוטן19/08/2013מומלץ לנתח!
היתרונות והחסרונות של כול גישה יצטרכו להיות נידונים עם המנתח שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שסתום וושטי-קיבתי פתוחאנונימי05/06/2013
שלום. שמי יאיר דולן.
אני אתלט מאז שאני זוכר את עצמי.
תמיד הייתה לי בעיה בבטן..שהקאתי יחסית הרבה, בעיקר אחרי שאכלתי ארוחה גדולה(לא גדולה יותר מארוחה של ילדים אחרים) ונסיעות.
לפני כ3-4 שנים נכנסתי לתחום התחרותי/השגי בספורט. שיחקתי טניס וראיתי כשאני מתאמץ אני מקיא..אבל הרבה יותר פעמים משאר הילדים.
לפני שנה וחצי עברתי לאתלטיקה קלה- ריצות 100 ו200 מטר. אני חושב שיש לי פוטנציאל למדליה ארצית..אפילו מקום ראשון בארץ, ספורטאי מצטיין ואליפויות עולם..
אך לצערי מאז שהתחלתי להתאמן ההקאות התגברו לאט לאט עד למצב של כ25 הקאות ביום(לא כל יום). בנוסף ההקאות התחילו להתלוות בכאבי ראש, סחרחורות ובחילות שמקשות מאוד על הריצה.
התסמינים הללו *לא קורים רק במאמץ עצים*. כשאני מאוד מתאמץ זה אכן מוגבר...אבל זה קורה מהמון דברים- כשאני אוכל, שותה, כשחם לי, כשאני לחוץ, כשאני בנסיעה..
אני ממש מרגישה שהשסתום בבטן שלי נפתח..אם אני מתכופף אוכל ומים פשוט זורמים החוצה.
אני בטוח שיש לזה גם קשר פסיכולוגי, לחץ מאוד משפיע על הבחילות. אבל זה לא יתכן שספורטאי מקצועי רץ 100 מטר ולא יכול להמשיך...אתמול השתתפתי באליפות הארץ בנוער, אחרי ריצת המוקדמות הקאתי משהו כמו 40 פעם(אני *לא מגזים*) והיה לי קשה מאוד לרוץ בגמר ולא מיציתי את עצמי כלל.
אני כרגע בטיפול רופאים גסטרולוגיים כבר מעל שנה אבל אני חש שהמצב רק מדרדר..ניסיתי המון כדורים.
כרגע אני על כדור שנקרא "נקסיום". הוא נוגד חומציות, כך שכשאני מקיא זה לא שורף לי תוושט...זה עוזר בעניין הזה...אבל אני עדיין מקיא ובבחילות וסחרחורות וזה לא תענוג.
בבקשה בבקשה בבקשה אני מרגיש שאם אני אפתור את העניין הזה יהיה לי הרבה יותר קל וטוב בספורט ובחיים בכלל.
איך אני פותר את זה? (ניתוח יעזור? )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שסתום וושטי-קיבתי פתוח - תגובה
ד``ר גד לוטן06/06/2013יאיר
אין ספק שאתה מביע סבל ניכר
אין ספק שיש מקום לאחר סבל שכזה להועץ בכירורג ולשמוע על האפשרות לתיקון כירורגי שבסך הכול הוא מוצלח אך לא נטול סכנות . בהחלט הייתי שוקל כירורגיה במקרה שמו שלך אבל יש צורך באיסוף נתונים מלא כולל תנועתיות ומנומטריה של הושט כדי להחליט איזה ניתוח לבצע .
לא להתיאש יש תקוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס
לאה13/08/2013שלום.אני סובלת מריפלוקס כר זמן רב.ניסיתי כדורים סותרי חומצה שלא עזרו ורק גרמו לי לכאבי בטן.כעת המצב החמיר ומאז החורף האחרון יש לי בעיה בגרון שלא הסתיימה עם בוא הקיץ.לפי דברי הרופאים-גם רופאת המשפחה וגם מומחה אף אוזן גרון-יש חזרה של ריר לתוך הגרון שמתיישב על מיתרי הקול וגורם לי לצרידות ולכחכוח של הגרון מדי כמה דקות.סירבתי לקחת שוב את התרופה.זה מפריע לי מאוד ואני כבר יודעת שבחורף הקרוב יתלווה שיעול שלא מאפשר לי דיבור רציף של כמה מילים.זה מנסיון של שנים קודמות.אני בת 69 ועברתי ניתוח להסרת בלוטת התריס עקב גידול ממאיר.מחכה לתשובה-בתודה-לאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס - תגובה
ד``ר גד לוטן13/08/2013לאה שלום
שאלותיך מאד טובות והלואי שיתיחסו אליך הרופאים בכול הרצינות כוון שיש מצבי רפלוקס שהביטוי שלהם מחלות אאג
ממליץ לך ללכת לגסטרו לעבור בדיקת מנומטריה ובדיקת pH
ולאחר גיבוש הנתונים לקבל החלטה אם את זקוקה לניתוח .
כ 20% מחולים הסובלים מרפלוקס ביטוי המחלה בבעיות אף אוזן גרון .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפנדציטמאור11/08/2013
שלום, עברתי לפני שבועיים ניתוח אפנדציט לפרוסקופי, תפסנו את זה בזמן לפני שהוא התפוצץ.
יש לי כמה שאלות ברשותך:
1. יש לי גושים מתחת לצלקות, מה הם? הם יעברו? אם כן, מתי?
2. אפילו כשאני מרים משקלים קלים אני מרגיש לחצים בתוך הבטן, זה נורמאלי? זה מסוכן?
3. אני ספורטאי בהרמת משקולות, הרמות של 180-200 ק"ג, מתי אני אוכל לחזור להתאמן כרגיל? לפי הרופאים בביה"ח חודש אחרי הניתוח אני אמור לתפקד כרגיל ויכול להרים מה שאני רוצה, אבל עברו כבר שבועיים וכפי שציינתי עדיין יש לי כאבים גם עם משקלים קלים.
4. נגיד וחזרתי להתאמן, בין אם אני מתפקד כרגיל או לא, מה הסיכונים? מה יכול לקרות לי כתוצאה מהרמת משקל כבד?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפנדציט - תגובה
ד``ר גד לוטן12/08/2013חודש עד 6 שבועות אתה יכול לחזור לפעילות רגילה והגושים לדעתי הם תפרים פנימיים שבתקופה זו אמורים לעבור תהליך של ספיגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.שלום06/08/2013
שלום , בתי היא נערה בת 17.
לפני כמה ימים קיבלה תשובה חיובית של דם סמוי בצואה , לאחר שמתלוננת על כאבי בטן כרוניים, ירידה במשקל (3 קילו בשבועיים ) שלשולים , יציאות לא מסודרות, בחילות , חוסר תאבון ועוד.
האם בגיל הזה יכול להיות סרטן במעי?
ואם לא , על מה הדם הסמוי יכול להעיד ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. - תגובה
ד``ר גד לוטן06/08/2013תחשבי חיובית ולא שלילית
לכי לגסטרו או לרופא משפחה טוב לברר את כל תלונותיה
זה לא המקום לעניין זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?