מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל תשובהנירית29/05/2007
אשמח לקבל תשובה בנוגע לריח רע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהיכן?
ד''ר דן גוטמן02/06/2007אם מהפה אז יש לגשת לבדיקת רופא שיניים ורופא א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע ..נירית28/05/2007
שלום דוקטור.
לעיתים רחוקות יוצא לי מהפה מין גוש קטן,חתיכה כזו לבנה שמפיצה ריח מאור רע!!! אני לא יודע אם זה מהאף או מהשקדים או מהגרון. אבל היא פתאום יוצאת ומרגישים אותה אז אני מוציא אותה ביד לתוך נייר ואז שוטף ידיים כי הריח נשאר. ממה זה נובע<??? אין לי את זה כל הזמן אבל אני חושש שמה לא יקרה לי כזה דבר לפני אנשים או בשעת סעודה או כשאני עם בחורה ורוצה לנשק אותה .. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואי גם לי יש את זה!
אור31/05/2007באמת מה זה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה
ד''ר דן גוטמן02/06/2007מדובר באוכל שנתקע בחריצים בשקדים ויוצא בחתיכות לבנות ולעיתים גורם לריח רע מהפה. ניתן לכרות חלק מהשקד או "לשייף" את פני השקד בלייזר כך שהאוכל לא יתקע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעולליאת28/05/2007
שלום,
לפני כשבועיים הייתי חולה עם חום והצטננות. המחלה עברה אבל מאז יש לי שיעול בלתי פוסק לאורך כל היום וגם בלילה אני מתעוררת ממנו לפעמים. אני לוקחת תרופה טבעית אבל לא נראה שזה עובד ואין לי זמן ללכת לרופא. מה אפשר לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול ממושך
ד''ר דן גוטמן02/06/2007שיעול לעיתים נשאר הרבה אחרי שהצינון חולף לעיתים עד חודשיים.
ניתן להקל ע"י סירופים שונים להקלה על שיעול שרובם דורשים מרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי אוזניים חוזריםאמא24/05/2007
ד"ר גוטמן שלום,
אני רואה שאני הראשונה כאן... מזל טוב ובהצלחה!
בני בן 3 וסובל מכאבי אוזניים חוזרים ונשנים, בלי קשר לעונת השנה. הרופא דיבר איתי על ניתוח כפתורים אבל זה נראה לי צעד קיצוני. מה אפשר לעשות כדי לשפר את מצבו מלבד ניתוח כזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה התשובה
ד''ר דן גוטמן25/05/2007שלום לך והנה התשובה הראשונה כאן בפורום
דלקות אוזניים חוזרות ונשנות בד"כ נובעות מנוזלים באוזן תיכונה הנמצאים אצל ילדים מסויימים באופן קבוע. ניתוח כתפורים הינו ניתוח המבוצע אמנם בהרדמה כללית אולם לוקח זמן קצר מאוד אינו דורש אישפוז ואינו צעד קיצוני כלל וכלל. לאחר הניתוח קיימת ירידה משמעותית בשכיחות דלקות האוזניים וכן שיפור משמעותי בשמיעה. כדי לשקול שוב את האפשרות לניתוח.
בברכה ד"ר גוטמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)