נטילת מבברין בשימוש קבוע

מנהל הפורום

ד``ר נתן גלוק
ד"ר נתן גלוק
לקביעת תור אצל ד"ר נתן גלוק ללא פרסום בפורום
 
  • נטילת מבברין בשימוש קבוע
    מתן
    03/02/2019

    היי,
    למרות שהתסמינים שלי לא היו דומים ל-IBS , לאחר שניסיתי מספר תרופות להרגיע את הכאבים בבטן העליונה שאני סובל מהם בשנתיים האחרונות (ללא שלשול, עצירות או התכווצויות), מבברין הכי עזר בפער מהאחרים ואני לוקח אותו כשבועיים כבר.

    רציתי לשאול אם ניתן לקחת מבברין באופן קבוע (למשל 3 פעמים ביום במשך שנים) ואם כן, האם הדבר עלול לגרום לתופעות לוואי כמו השמנה או מחסור בויטמינים מסוימים?

    תודה רבה

    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת מבברין בשימוש קבוע

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כן

    ד''ר נתן גלוק
    03/02/2019

    אין עם זה בעיה. סך הכל מרפה שרירים בדופן המעי

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


