מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה ואין כמעט ירידה במשקלרותי06/07/2017
שלום לכולם.
התחלתי דיאטה לפני שלושה שבועות כולל פעילות ספורטיבית. הדיאטה שלי כוללת שתיה מרובה של מים ביום ואני שותה רק מים ולא שום דבר אחר. אכילה של פירות וירקות. בצהריים מנת בשר וסלט ובערב ביצה קשה גבינה רזה וטונה עם ירק בצד. אני עושה פעילות ספורטיבית. איך הגיוני שבשבוע הראשון ירדתי 2 קילו ובשבוע השני והשלישי. המשקל לא זז בכלל???
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה קיצונית ועצירה במשקל
סיון דוד06/07/2017שלום רותי
ירידה במשקל בשבוע הראשון נובעת בד"כ מירידה של נוזלים בגוף ולא שומנים. לא ציינת מה את אוכלת בבוקר- או שאינך אוכלת כלום רק פרי וירק? מה עם אכילה בין הארוחות? האם את אוכלת רק פעמיים ביום???
במידה וכך הדבר מדובר בדיאטה קיצונית ואינה בריאה. מומלץ לאכול 5-6 ארוחות ביום, קטנות , לא כבדות וגדולות, להקפיד על צריכת סיבים תזונתיים מירקות, דגנים מלאים, קיטניות ומעט פירות, מים כפי שאת מקפידה, והכי חשוב לגוון בתפריט .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה קיצונית
עינת לב ארי31/07/2017אכן, מסכימה עם סיון, דיאטה לא מאוזנת כמה פירות ביום את אוכלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)