מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- לי יש כרס קטנהניר16/12/2018
שלום,
אני ובן דוד שלי באותו גובה, אותה מידה בחולצות ואותה מידה בג׳ינסים. בן דוד שלי שוקל 57 ואני שוקל 74, זה הגיוני? ההבדל היחידי בינינו שלי יש כרס קטנה .. הגיוני שאני שוקל 17 קילו יותר ממנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים במבנה הגוף בהרכב ובמשקל
סיון דוד16/12/2018הי ניר
כפי שאמרת ההבדל ביניכם מתבטא לא רק במשקל אלא גם באחוזי שומן ולך כפי שאתה מתאר יש אחוז שומן בטני גבוה . בשנים האחרונות נטייה לבדוק אחוזי שומן ופחות את הBMI שהוא מדד תקינות המשקל. יש לכם הבדל במשקל וכנראה גם בהרכב הגוף שמורכב ממסת גוף רזה ומשומן. מה שחשוב בסופו של דבר הוא אורח החיים שלך והמצב הבריאותי שמתבטא בד"כ בבדיקות הדם. אם כל אלו בסדר, אז המשקל פחות רלוונטי, גם אם אתה בעודף קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד