כימותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כימותרפיה
    שרית
    28/06/2011

שלום רב,

אני מנסה להבין האם בכל מקרה של סרטן שד יש צורך בטיפול כימותרפי, במקרה שלי מדובר בגידול 5 מ"מ מסוג HER2 חיובי, ב- PETCT לא נמצאו גרורות, אינני נשאית של הגן, עוברת כריתה למעט עור ופטמה (אני עוברת את הניתוח בחו"ל) ומקווה לייתר הקרנות בשל כך. מהם הקריטריונים למתן טיפול כימו? מתי לא? האם השימוש בנובלבין כטיפול כימו הוא אפשרי? למי הטיפול מתאים? אני יודעת שזה הרבה שאלות, מודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כימותרפיה

הוספת תגובה

• כימותרפיה - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    29/06/2011

דבר אחד חשוב גיל לא כתבת . 5 מ"מ הינו בדרך כלל הגבול למתן כימותרפיה עם הרצפטין . ההחלטה תהיה כמובן לאחר הניתוח אם אני מבינה נכון עדיין לא עברת ניתוח .נבלבין הינו טיפול אך לא מקובל בשלב המשלים כפי שאת נמצאת בו .נראה לי שעדיין ההחלטה צריכה להעשות יחד עם רופא על מנת לקבל את כל האינפורמציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להערתך... הגיל הוא 39

שרית
    29/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו