טיפול בסרטן השד ללא כימותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בסרטן השד ללא כימותרפיה
    יצחק
    29/06/2011

קרובת משפחה שלי חולה בסרטן השד, ואינה מוכנה לקבל טיפול כימותרפי או הקרנות בשום פנים ואופן. היא טופלה ע"י תרופות כמו רימידקס וכו' שעד עכשיו עזרו, אבל לאחרונה יש במקום פצע שלא מתרפא והולך וגדל.

רציתי לדעת האם יש דרכי טיפול נוספות?
    כמו למשל:
    1. ניתוח (רופא אמר לי שא"א לעשות ניתוח, אבל אני לא מבין למה, ואולי יש רופאים שכן יכולים לנתח)
    2. פגיעה בגידול ע"י חנקן נוזלי או גלי קול.
    3. שמעתי על תרופה ניסויית בשם Gc-MAF, אבל לא מצאתי הרבה מידע עליה.

אודה מאד על תשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בסרטן השד ללא כימותרפיה - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    29/06/2011

אם לא הציעו טיפולים הורמונליים כנראה שהגידול לא רגיש . אני גם לא יודעת אם יש גרורות אם כך בהחלט אין מקום לניתוח כי הגרורות ממילא לא מטופלות . במקום לחפש טיפולים ניסיוניים שלא יעזרו אני ממליצה לנסות לשכנע את החולה לקבל טיפול שיכול לעזור לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין גרורות

יצחק
    29/06/2011

לפי מה שידוע אין גרורות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות

דיאנה
    03/07/2011

גם אני חולת סרטן ואשמח לשוחח ולשתף, טל: 03-6581069

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו