מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בסרטן השד ללא כימותרפיהיצחק29/06/2011
קרובת משפחה שלי חולה בסרטן השד, ואינה מוכנה לקבל טיפול כימותרפי או הקרנות בשום פנים ואופן. היא טופלה ע"י תרופות כמו רימידקס וכו' שעד עכשיו עזרו, אבל לאחרונה יש במקום פצע שלא מתרפא והולך וגדל.
רציתי לדעת האם יש דרכי טיפול נוספות?
כמו למשל:
1. ניתוח (רופא אמר לי שא"א לעשות ניתוח, אבל אני לא מבין למה, ואולי יש רופאים שכן יכולים לנתח)
2. פגיעה בגידול ע"י חנקן נוזלי או גלי קול.
3. שמעתי על תרופה ניסויית בשם Gc-MAF, אבל לא מצאתי הרבה מידע עליה.
אודה מאד על תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסרטן השד ללא כימותרפיה - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי29/06/2011אם לא הציעו טיפולים הורמונליים כנראה שהגידול לא רגיש . אני גם לא יודעת אם יש גרורות אם כך בהחלט אין מקום לניתוח כי הגרורות ממילא לא מטופלות . במקום לחפש טיפולים ניסיוניים שלא יעזרו אני ממליצה לנסות לשכנע את החולה לקבל טיפול שיכול לעזור לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין גרורות
יצחק29/06/2011לפי מה שידוע אין גרורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמודדות
דיאנה03/07/2011גם אני חולת סרטן ואשמח לשוחח ולשתף, טל: 03-6581069
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)