סטטיסטיקה של תחלואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטטיסטיקה של תחלואה
    מלי
    07/01/2008

אני מאוד מודה לך על התייחסותך!
    אתם עושים כאן עבודה מבורכת!
    רציתי לשאול לגבי הסטטיסטיקות של תחלואה בסרטן השד לבחורה בגיל 25 עם פיברואדנומה בשד ואנדומטריוזיס (שבעקבותו אני נאלצת ליטול גלולות ברצף) ויש לי היסטוריה של סרטן השד במשפחה (סבתא מצד אבא חלתה בגיל 55-60). אני יודעת שזוהי שאלה כללית מדי ואין תשובה חד משמעית, אבל יש לי עכשיו כאבים בבית שחי, וגם כאבים בשדיים ואני מאוד לחוצה (אני עושה בדיקה אצל כירורג השד כל חצי שנה).
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטטיסטיקה של תחלואה

הוספת תגובה

• גיל צעיר

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    08/01/2008

הסיכון נמוך אך אינו 0 כאב בשד אינו מדד לסרטן שד ואם את נבדקת הרי את במעקב. אם את עדיין דואגת גשי שוב לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב

מלי
    08/01/2008

המון תודה לך על תגובתך המהירה! ואני מצטערת שאני מציקה!
    האם המעקב של פעם בחצי שנה מספיק במצבי?
    פשוט הבדיקה האחרונה היתה לפני חצי שנה כשהייתי בהפסקה מגלולות, אבל כעבור חודש אובחנתי כחולת אנדומטריוזיס ומאז אני נוטלת גלולות ברצף - אז מצד אחד אני מנסה להציל את השחלות והרחם מהאנדו' - אבל מצד שני פוגעת בשדיים. אני פשוט מתחילה להתייאש ולשקוע בדיכאון.. האם בחצי השנה עם גלולות יכול להתפתח משהו ממאיר?
    תודה רבה ויום נפלא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    13/01/2008

4-6 חודשים זמן מתקבל על הדעת למעקב.לא מתפתח סרטן כל כך מהר מגלולות למניעת הריון , ובכלל לא ברור שיש קשר בין גלולות וסרטן שד. רצוי במקום להרגיש מצוקה כל כך קשה לשוחח עם רופא שיסביר לך קצת יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו